Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam jeszcze pytanie o karmę Royal dla yorków juniorów-ile wasze pieski jej na dzień dostają i w ilu porcjach?chodzi mi o małe łyżeczki.Bo Misia dostaje na dzień 9 łyżeczek w 4 porcjach-rano 3 łyżeczki a później po dwie.Czy to w sam raz?Plus do tego jeszcze dwa ciasteczka ze szpikiem dla szczeniaków.Ma 7 miesięcy i waży 2,7 kg.
A tu Micia kochana ze spuszczoną główką :)

Posted

Co do ząbków.. mojej Jessi nie wypadł jeden też górny. 6 stycznia Jessi skończy 8 m-cy i jedziemy w przyszłym tyg wyrwać tego zęba bo już na pewno nie wypadnie .. a w Twoim przypadku myślę, że jest jeszcze nadzieja, ale musisz jakos poruszyc ten kieł np zabawą. Poszawrp sie z małą jakąs zabawką , może to coś pomoże.
Co do jedzenia .. jessi dostaje 2 razy dziennie 55gram na pół ale nie wiem ile to jest w łyżkach

• 2 weeks later...
Posted

Misia za 2 tygodnie będzie miała wyrywane 2 kły i bardzo sie boję jak to zniesie.Czy ktoś z was ma jakieś doświadczenia z tym,chodzi głównie o narkozę.Pozdrawiamy :)

Posted

Witajcie!!

Micia jutro będzie mieć wyrywane 2 kły mleczaki w narkozie.Bardzo się denerwuje jak to zniesie.Trzymacie kciuki aby wszystko odbyło się bez komplikacji.Jutro się odezwiemy :)

Posted

Micia napisał(a):
Witajcie!!

Micia jutro będzie mieć wyrywane 2 kły mleczaki w narkozie.Bardzo się denerwuje jak to zniesie.Trzymacie kciuki aby wszystko odbyło się bez komplikacji.Jutro się odezwiemy :)

Ojej .. biedactwo .. to pisz jutro jak tam przebiegł zabieg ..

Posted

Micia już po zabiegu.Spi bidulka cały czas i jest skołowana narkozą.Nic nie może jeść dzisiaj :(Ale dobrze że nie było komplikacji i już jest w domu

Posted

Micia napisał(a):
Micia już po zabiegu.Spi bidulka cały czas i jest skołowana narkozą.Nic nie może jeść dzisiaj :(Ale dobrze że nie było komplikacji i już jest w domu

No to super :)

Posted

tigrunia napisał(a):
Dobry :multi:
Co u Mici ?? :loveu: Jessi ząbek wypadł sam :crazyeye: W sobote rano wstałam, zaglądam do pysia a tam ząbala nie ma :multi:

OOooo to się cieszymy!!!:multi: Dzięki Bogu Tolowi same wypadają jakoś...uff a tak się martwiłaś tymi ząbalami...
Pozdrowienia dla Mici!!!:lol::lol: