pysiulka86 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Oj ja tez mam ciągle obsesje co do tego wybarwiania :evil_lol: Cały czas wydaje mi sie, ze Kika jest za ciemna i ze za ciemna zostanie :roll: Quote
Micia Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Mam jeszcze pytanie o karmę Royal dla yorków juniorów-ile wasze pieski jej na dzień dostają i w ilu porcjach?chodzi mi o małe łyżeczki.Bo Misia dostaje na dzień 9 łyżeczek w 4 porcjach-rano 3 łyżeczki a później po dwie.Czy to w sam raz?Plus do tego jeszcze dwa ciasteczka ze szpikiem dla szczeniaków.Ma 7 miesięcy i waży 2,7 kg. A tu Micia kochana ze spuszczoną główką :) Quote
tigrunia Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Co do ząbków.. mojej Jessi nie wypadł jeden też górny. 6 stycznia Jessi skończy 8 m-cy i jedziemy w przyszłym tyg wyrwać tego zęba bo już na pewno nie wypadnie .. a w Twoim przypadku myślę, że jest jeszcze nadzieja, ale musisz jakos poruszyc ten kieł np zabawą. Poszawrp sie z małą jakąs zabawką , może to coś pomoże. Co do jedzenia .. jessi dostaje 2 razy dziennie 55gram na pół ale nie wiem ile to jest w łyżkach Quote
Micia Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Witamy Misia ma prawie 8 miesięcy i waży 2.8 kilograma.Jest przekochana.Zamieszczam jej zdjęcia. Pozdrawiamy :) Quote
Micia Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Misia za 2 tygodnie będzie miała wyrywane 2 kły i bardzo sie boję jak to zniesie.Czy ktoś z was ma jakieś doświadczenia z tym,chodzi głównie o narkozę.Pozdrawiamy :) Quote
Micia Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Szkoda że nikt nas nie odwiedził :( Quote
Kincia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ja was odwiedzam :D:D Sliczna kruszynka :loveu::loveu::loveu: W sprawie ząbkow to nie pomoge :shake: Quote
tigrunia Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ja tez was odwiedzam .. tez mamy ząbka do wyrwania ale jszcze z tydzien poczekamy bo Jess ma cieczke :) Quote
Micia Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Micia dzisiaj jedzie ze mną do fryzjera więc będzie miała krótszą fryzurkę.Zrobię popołudniu zdjęcia i wkleję.Pozdrawiam Quote
Micia Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Tylko podcięta była więc małe zmiany-na wiosnę chcę ją obciąć krócej :) Quote
Micia Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Micia spiąca : Micia po kąpieli :) Quote
tigrunia Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Witam się :multi: Co tu tak cichutko ? Quote
Micia Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Witajcie!! Micia jutro będzie mieć wyrywane 2 kły mleczaki w narkozie.Bardzo się denerwuje jak to zniesie.Trzymacie kciuki aby wszystko odbyło się bez komplikacji.Jutro się odezwiemy :) Quote
tigrunia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Micia napisał(a):Witajcie!! Micia jutro będzie mieć wyrywane 2 kły mleczaki w narkozie.Bardzo się denerwuje jak to zniesie.Trzymacie kciuki aby wszystko odbyło się bez komplikacji.Jutro się odezwiemy :) Ojej .. biedactwo .. to pisz jutro jak tam przebiegł zabieg .. Quote
Micia Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Micia już po zabiegu.Spi bidulka cały czas i jest skołowana narkozą.Nic nie może jeść dzisiaj :(Ale dobrze że nie było komplikacji i już jest w domu Quote
Kincia Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Micia napisał(a):Micia już po zabiegu.Spi bidulka cały czas i jest skołowana narkozą.Nic nie może jeść dzisiaj :(Ale dobrze że nie było komplikacji i już jest w domu No to super :) Quote
tigrunia Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Dobry :multi: Co u Mici ?? :loveu: Jessi ząbek wypadł sam :crazyeye: W sobote rano wstałam, zaglądam do pysia a tam ząbala nie ma :multi: Quote
Jofka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 tigrunia napisał(a):Dobry :multi: Co u Mici ?? :loveu: Jessi ząbek wypadł sam :crazyeye: W sobote rano wstałam, zaglądam do pysia a tam ząbala nie ma :multi: OOooo to się cieszymy!!!:multi: Dzięki Bogu Tolowi same wypadają jakoś...uff a tak się martwiłaś tymi ząbalami... Pozdrowienia dla Mici!!!:lol::lol: Quote
Recommended Posts