Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Micia urodziła się 30 Maja 2007r.Mój mąż pojechał po nią i były dwie suczki -ładniejsza i brzydkie kaczątko czyli Micia(tak ją pani z hodowli nawała)Mąż ją wybrał ponieważ podbiegła do niego od razu.Za jakiś 3 miesiące spotkaliśmy tą panią na wystawie psów bo sprzedawała kolejne Yorki i nie mogła sie nadziwić ze Micia taka ładna się stała.Ale ostrzegała nas ze może być duża i dużo ważyć a póki co aż tak tego nie widać-ma 6 miesięcy i wazy 2,4 to chyba normalna waga jak dla takich maluchów:lol:

Guest Agata_B
Posted

Sliczna :loveu:
Ona wcale nie byla brzydka jak byla mala.

Guest Agata_B
Posted

To nie drogo :)
Bo ja widziałam za nawet 1500zł bez rodowodu :roll:

Ja jednak zdecydowałam się na yorka z rodowodem, mam upatrzonych już kilkanaście hodowli :loveu:
Nie mam zamiaru napychać portfel pseudohodowcą ;)

Posted

Agata_B napisał(a):
To nie drogo :)
Bo ja widziałam za nawet 1500zł bez rodowodu :roll:

Ja jednak zdecydowałam się na yorka z rodowodem, mam upatrzonych już kilkanaście hodowli :loveu:
Nie mam zamiaru napychać portfel pseudohodowcą ;)

Kilkanaście >> :crazyeye: ?? Mi było bardzo cięzko znaleźć jedną, która by miała czarną Yorczkę! :shake: Masakra normalnie! A kiedy kupujesz tego Yorczka wreszcie ??

Guest Agata_B
Posted

tigrunia napisał(a):
Kilkanaście >> :crazyeye: ?? Mi było bardzo cięzko znaleźć jedną, która by miała czarną Yorczkę! :shake: Masakra normalnie! A kiedy kupujesz tego Yorczka wreszcie ??

No :lol:
Mam wymienić? :evil_lol:

PS. Najwcześniej w połowie kwietnia, naj naj później w połowie czerwca :)
Najbardziej chciałabym tak w maju. Cieplutkoo już by się robiło ;)

Posted

Ale ona chudzina jest.Weterynarz powiedział ze jest bardzo szczuplutka tylko jest w miarę wysoka.Byle by zdrowa była bo teraz nam się pochorowała -miała zapalenie jelit i żołądka bidulka schudła do 2 kilo ,wyglądała fatalnie ,same kości.Teraz powoli wraca do normy