Micia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 To moja najukochansza suczka Micia w wieku 10 tygodni http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...fb8a9ca86.html Quote
Micia Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Waga 2,3 kg-ciekawe ile bedzie wazyć jak dorośnie :) Quote
tigrunia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ooo .. Micia am galerię :multi::multi: Fotki super, tylko czemu takie małe :oops: ? Będziemy tu zaglądać :) Pozdrawiamy Quote
Kincia Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ale słodka :loveu::loveu: Powiedz cos wiecej o niej skad ja masz kiedy sie urodzila itd :eviltong: Quote
Micia Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Micia urodziła się 30 Maja 2007r.Mój mąż pojechał po nią i były dwie suczki -ładniejsza i brzydkie kaczątko czyli Micia(tak ją pani z hodowli nawała)Mąż ją wybrał ponieważ podbiegła do niego od razu.Za jakiś 3 miesiące spotkaliśmy tą panią na wystawie psów bo sprzedawała kolejne Yorki i nie mogła sie nadziwić ze Micia taka ładna się stała.Ale ostrzegała nas ze może być duża i dużo ważyć a póki co aż tak tego nie widać-ma 6 miesięcy i wazy 2,4 to chyba normalna waga jak dla takich maluchów:lol: Quote
Guest Agata_B Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Sliczna :loveu: Ona wcale nie byla brzydka jak byla mala. Quote
Micia Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Ja też uwazam ze nie była brzydka ale tak uważała pani co ją sprzedawała.Nawet była tańsza o 200 zl :) Quote
Guest Agata_B Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 ile kosztowała? (jak można wiedzieć? :)) Quote
Guest Agata_B Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 To nie drogo :) Bo ja widziałam za nawet 1500zł bez rodowodu :roll: Ja jednak zdecydowałam się na yorka z rodowodem, mam upatrzonych już kilkanaście hodowli :loveu: Nie mam zamiaru napychać portfel pseudohodowcą ;) Quote
tigrunia Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Agata_B napisał(a):To nie drogo :) Bo ja widziałam za nawet 1500zł bez rodowodu :roll: Ja jednak zdecydowałam się na yorka z rodowodem, mam upatrzonych już kilkanaście hodowli :loveu: Nie mam zamiaru napychać portfel pseudohodowcą ;) Kilkanaście >> :crazyeye: ?? Mi było bardzo cięzko znaleźć jedną, która by miała czarną Yorczkę! :shake: Masakra normalnie! A kiedy kupujesz tego Yorczka wreszcie ?? Quote
Guest Agata_B Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 tigrunia napisał(a):Kilkanaście >> :crazyeye: ?? Mi było bardzo cięzko znaleźć jedną, która by miała czarną Yorczkę! :shake: Masakra normalnie! A kiedy kupujesz tego Yorczka wreszcie ?? No :lol: Mam wymienić? :evil_lol: PS. Najwcześniej w połowie kwietnia, naj naj później w połowie czerwca :) Najbardziej chciałabym tak w maju. Cieplutkoo już by się robiło ;) Quote
tigrunia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 No prosze jaka ładna damulka :loveu::loveu: Quote
Micia Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Micia jutro kończy pól roku,myślicie że dużo jeszcze urośnie??Póki co wazy 2,4 kg Quote
tigrunia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Sporo jak na swój wiek... moze jeszcze urosnąć, ale myślę, ze 3 kg nie przekroczy Quote
Micia Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Ale ona chudzina jest.Weterynarz powiedział ze jest bardzo szczuplutka tylko jest w miarę wysoka.Byle by zdrowa była bo teraz nam się pochorowała -miała zapalenie jelit i żołądka bidulka schudła do 2 kilo ,wyglądała fatalnie ,same kości.Teraz powoli wraca do normy Quote
Recommended Posts