styska Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 KAJTEK minal juz miesiac i 6 dni odkad nie ma juz ze mna mojego slonca mial 13 lat przeszedl za teczowy most bo byl bardzo chory :-(, byl kundelkiem, byl moja miloscia :placz: zawsze bede o Tobie Kajtku pamietac Quote
zuziaM Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Jest mi zawsze strasznie przykro, kiedy czytam o nowych psiakach, ktore odeszly za Teczowy Most..... Kajtuniu.....:-( Biegaj za Teczowym Mostem ... zdrowy, szczesliwy, mlody .... .................................................... Quote
ma_ruda Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 My też będziemy pamiętać o Kajtku. Teraz znowu jest zdrowy i może radośnie biegać po zielonych łąkach. Quote
Agga Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 I dla Kajtka jest tutaj miejsce. Kochana mordeczka patrzy z tego zdjęcia. Quote
Anja93 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Kajtusiu!! Bądź szczęśliwy z moją Korcią, Sarą czy innymi psiaczkami. Wierze, że jesteście tam szczęśliwe, że nie cierpicie, jesteście zdrowe i tylko.. tylko nas wam troszeczkę brakuje.. Ale już niedługo się zobaczymy, wszyscy razem i będziemy szczęśliwi!!!! Quote
Marta_Ares Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Kajtusiu wczoraj dolaczyl do Ciebie moj 14 letni Bouli:-( dla Kajtusia [*] [*] [*] Quote
szajbus Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Bardzo mi przykro Kajtusiu teraz jesteś zdrowy, szczęśliwy i radośnie biegasz po soczystych łąkach za TM Quote
Recommended Posts