zonia Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Jazz na pierwszą!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
zonia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Nikt się Jazzem nie interesuje...:razz::-( Quote
asia-s Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Jazz ma na allegro dwoch obserwatorow:shake: ale nikt sie nie ujawnia Jazziku do gory Quote
zonia Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Czy są jacyś chętni na psiaka...:roll: Quote
terra Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Piękny piesek:loveu:istne cudo:loveu: Co on jeszcze robi w schronisku? :shake: Quote
zonia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 terra napisał(a):Piękny piesek:loveu:istne cudo:loveu: Co on jeszcze robi w schronisku? :shake: Właśnie taki słodziak a w klatce siedzi...:shake::-( CIOTECZKI POMÓŻCIE MU SZUKAĆ DOMU!!!!!!!!!!!! Quote
Sawanna Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Jakaś pani zobaczyła ogłoszeie Jazza i napisała mi dzisiaj na email.Jest nim zainteresowana;) Quote
terra Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Oooo..trzymam kciuki, żeby pani zakochała się na zawsze. Quote
zonia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 O jejku, o jejku, jak się cieszę:multi: czy są jakieś wieści...? Quote
Sawanna Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Pani jest z Katowic,miała już kiedyś Pon-a:ppytała się czy w razie adopcji nie można by zorganizować jakiegoś transportu Jazza z Warszawy.W emailu podałam twój nr tel więc powinna się skontaktować. Quote
terra Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 :sweetCyb:Świetnie, żeby wszystko się udało.:kciuki: Quote
zonia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 To czekam...Dziewczyny weszłam na grafikę i zauważyłam że Jazz jest podobny do rasy "Coton de Tulear" Quote
terra Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Z szaty tak. Natomiast z eksterieru mnie się wydaje taki bardziej dandie dinmont terrier;) Jest cudny, niezależnie do jakiej rasy podobny.:loveu: Quote
asia-s Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='terra']Z szaty tak. Natomiast z eksterieru mnie się wydaje taki bardziej dandie dinmont terrier;) Jest cudny, niezależnie do jakiej rasy podobny.:loveu: terra czy u Was w schronisku jest jeszcze ten cudny psiak :loveu:podobny do Jazza? wiecej zdjec kulacza po kliknieciu na zdjecie A za Jazika trzymamy kciuki Quote
zonia Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 terra napisał(a):Z szaty tak. Natomiast z eksterieru mnie się wydaje taki bardziej dandie dinmont terrier;) Jest cudny, niezależnie do jakiej rasy podobny.:loveu: Cudny jest, ale na dandie dinmont teriera nie wygląda:eviltong: na serio jest podobny do Coton de Tulear z charakteru też:eviltong: Quote
terra Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='asia-s']terra czy u Was w schronisku jest jeszcze ten cudny psiak :loveu:podobny do Jazza? wiecej zdjec kulacza po kliknieciu na zdjecie A za Jazika trzymamy kciuki Tak, ten piesek nadal jest w Mielcu w schronisku. Niestety wciąż nie ma domu, bo niestety jest czasem agresywny. Ktoś bardzo go skrzywdził.:-( Quote
terra Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 zonia napisał(a):Cudny jest, ale na dandie dinmont teriera nie wygląda:eviltong: na serio jest podobny do Coton de Tulear z charakteru też:eviltong: Nie będę sie sprzeczać;) Jest kapitalny, aż dziw, że nie został zabrany przez kogoś natychmiast. To pies rarytasik:loveu: Quote
zonia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 No wystawiam go, wystawiam, na allegro też jest a nikt się nim nie interesuje...:placz: zadzwoniła do mnie jakaś pani która chciała go wziąźć dla swojej mamy, ale ta jej mama to starsza pani i kuleje, a Jazzik jest energiczny... POMOCY!!!!!!!!!!!!!! Quote
Sawanna Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 A to była ta pani z Katowic??Jeśli psiak nadal szuka domu to w takim razie nie usuwam mu narazie tych ogłoszeń a moze później dorobie jeszcze jakiś nowe:cool1:.Pozdr Quote
zonia Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Nie to nie ta pani z Katowic. Ale jakby co to nie zdejmuj tych ogłoszeń, ta pani ma jutro pojechać do schroniska, oby się udało:happy1::happy1: Quote
asia-s Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Zoniu, dostala takiego maila z allegro: Wiadomość od: kamilperk (2) , wysłana z komputera o numerze IP: 194.153.115.199 Strona z przedmiotem: Mini PON Jazz - szuka domu Treść wiadomości: Witam juz kontaktowałam się z Panią i Oani mamą jutro jadę po pieska:] Mam nadzieje ze się u mojej mamy mu spodoba Czyli Jazik jutro do domku?:p Quote
zonia Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Nie jeszcze nie..., ale pani przyjedzie po niego w przyszłym tygodniu, trzymajmy kciuki!:kciuki::kciuki: Quote
Recommended Posts