Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nr katalogowy:1511
Pielgrzym jest małym,kudłatym nieszczęściem.Powypadkowy.Ma 10 lat i raczej rozsądne i stoickie podejście do życia (zapewne sprawa doświadczenia).Myślę,że byłby psem idealnym do towarzyszenia człowiekowi w tzw."jesieni życia". Siedzi smutny w boksie, obolały. Jak powróci do zdrowia to zabiorę się za jego kłaki.

Proszę o allegro dla niusia :multi:

Muszę się jeszcze zorientować co mu jest po tym wypadku.
A tu zdjęcia, mało widać bo leżał cały czas i słońce nie dochodziło:evil_lol:

Więcej zdjęć i troszkę bardziej widocznych postaramy się zrobić w ten weekend:eviltong:

Posted

Dom tymczasowy tylko góra do końca tygodnia, później nawet płatny tymczas.

Mały miał być uśpiony.... wyciągnęłyśmy do ze schronu, nie mogłyśmy postąpić inaczej.....:placz:

Cioteczki-- pomóżcie! :-(

Posted

Kochani pomóżcie znaleźć mu zastępczy tymczas!!!
Ja uruchomiłam wszystkie możliwe kontakty ale na razie cisza. Mały nie może znowu trafić do schroniska! ;(

Posted

Zdjęcia baardzo nie wyraźne, nie oddające uroku tego psiaka...

Ma dużo cech ze sznaucera miniaturowego..

Psiak w domku tymczasowym do końca tygodnia, a później jak nie znajdziemy mu domku z braku wyboru, zostanie uśpiony..

Po schroniskach nie ma sensu go męczyć, bo jest w chwili obecnej zbyt kruchy i nie przeżyje kolejnych stresów..

Dogomaniacy, pomóżcie! Bo czasu tak nie wiele!!

Posted

Lorien:) napisał(a):

Psiak w domku tymczasowym do końca tygodnia, a później jak nie znajdziemy mu domku z braku wyboru, zostanie uśpiony..

Po schroniskach nie ma sensu go męczyć, bo jest w chwili obecnej zbyt kruchy i nie przeżyje kolejnych stresów..

Dogomaniacy, pomóżcie! Bo czasu tak nie wiele!!

:placz: biedny psiak!
Trzeba go ratować! Tyle, że je mogę tylko podnosić :shake: :-(
Pomocy!

Posted

Super - już go wklejam :p

Słuchajcie - cholera nie chcę obiecywać, ale robiłam bazarek z kartkami ( też na potrzebującego sznauca ) ciągle są jakieś nowe zamówienia, ale jak się odrobię, zrobię kilka kartek specjalnie dla naszego biusia :loveu: