Marta697 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Nr katalogowy:1511 Pielgrzym jest małym,kudłatym nieszczęściem.Powypadkowy.Ma 10 lat i raczej rozsądne i stoickie podejście do życia (zapewne sprawa doświadczenia).Myślę,że byłby psem idealnym do towarzyszenia człowiekowi w tzw."jesieni życia". Siedzi smutny w boksie, obolały. Jak powróci do zdrowia to zabiorę się za jego kłaki. Proszę o allegro dla niusia :multi: Muszę się jeszcze zorientować co mu jest po tym wypadku. A tu zdjęcia, mało widać bo leżał cały czas i słońce nie dochodziło:evil_lol: Więcej zdjęć i troszkę bardziej widocznych postaramy się zrobić w ten weekend:eviltong: Quote
Edi100 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 To dobrze Że w DT. Śliczniusi jest:loveu: Quote
Lorien:) Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 :multi::multi::multi::multi: hop na 1 strone! Quote
& Gloria & Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Dom tymczasowy tylko góra do końca tygodnia, później nawet płatny tymczas. Mały miał być uśpiony.... wyciągnęłyśmy do ze schronu, nie mogłyśmy postąpić inaczej.....:placz: Cioteczki-- pomóżcie! :-( Quote
& Gloria & Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Nie wierzę, że od wczoraj nikt go nie odwiedził...............:-( Quote
Estera Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Kochani pomóżcie znaleźć mu zastępczy tymczas!!! Ja uruchomiłam wszystkie możliwe kontakty ale na razie cisza. Mały nie może znowu trafić do schroniska! ;( Quote
Lorien:) Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Zdjęcia baardzo nie wyraźne, nie oddające uroku tego psiaka... Ma dużo cech ze sznaucera miniaturowego.. Psiak w domku tymczasowym do końca tygodnia, a później jak nie znajdziemy mu domku z braku wyboru, zostanie uśpiony.. Po schroniskach nie ma sensu go męczyć, bo jest w chwili obecnej zbyt kruchy i nie przeżyje kolejnych stresów.. Dogomaniacy, pomóżcie! Bo czasu tak nie wiele!! Quote
Lorien:) Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Bazarek na Pielgrzyma.. Pomocy! Psiak, musi szybko, mieć przeswietloną łapkę, po wypadku... Potrzebna pomoc finansowa..:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100761 Quote
Sharona Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Lorien:) napisał(a): Psiak w domku tymczasowym do końca tygodnia, a później jak nie znajdziemy mu domku z braku wyboru, zostanie uśpiony.. Po schroniskach nie ma sensu go męczyć, bo jest w chwili obecnej zbyt kruchy i nie przeżyje kolejnych stresów.. Dogomaniacy, pomóżcie! Bo czasu tak nie wiele!! :placz: biedny psiak! Trzeba go ratować! Tyle, że je mogę tylko podnosić :shake: :-( Pomocy! Quote
Lorien:) Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 hop, hop... Czemu nikt tu nie zagląda... Sprawa nagli.. :placz::placz::placz: Quote
monita Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Poważna sprawa - on jest taki biedny :placz: Quote
monita Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Skopiujcie sobie z mojego podpisu - bazarek i że DT potrzebny :razz: Quote
& Gloria & Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 monita napisał(a):Skopiujcie sobie z mojego podpisu - bazarek i że DT potrzebny :razz: Już zamówiłam bannerek:p Quote
Lorien:) Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 SPRAWA PILNA!!! PIENIĄDZE NA HOTEL.. POTRZEBNE...:placz: Quote
& Gloria & Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Nelson.... w DT tylko do niedzieli! Quote
monita Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Super - już go wklejam :p Słuchajcie - cholera nie chcę obiecywać, ale robiłam bazarek z kartkami ( też na potrzebującego sznauca ) ciągle są jakieś nowe zamówienia, ale jak się odrobię, zrobię kilka kartek specjalnie dla naszego biusia :loveu: Quote
Recommended Posts