gdgt Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 a tuńczyk to nieprzypadkiem imię dla chłopaka rozrabiaki, a nie dla delikatnej panienki? żołądków nie zaleca się, bo są ciężko strawne. Lepiej gotować zupę na korpusach kurczaka. Ja polecam karmę royala dla szczeniaków. Quote
xssandri Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 ale zoładki maja duzo glykozaminy i hondroityny... czasem nie zaszkodzi, zreszta nie chce mi sie gotowac, royala tez mam..... akurat on to niezly rozrabiaka, troche juz podrosła, i na pewno nie bedzie chodzic w rozu i w krysztalkach svarowskiego!!! bo to fajny pies JEST Tuna Fish wlasnie spi z kotem.....i zaczela drapac i skakac... pozdrawiam Quote
jayo Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 A to zdjecia Tuny :-) Poznajecie?? Bo ja nie :diabloti: Niezla laleczka :-) Quote
coffee Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 dziewczyna wyrosla :) Zuzia mowla na nia Piorunka i piorunek miedzy uszami zostal :) Quote
gdgt Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='jayo']A to zdjecia Tuny :-) Poznajecie?? Bo ja nie :diabloti: no cóż, umaszczenia się nawet zgadza, ale kto by pomyślał... :evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Byłam wczoraj u niej na wizycie poadopcyjnej :roll: Taki z niej diabełek jakich mało :diabloti: Spotkałyśmy sie na klatce przed drzwiami a pies jak wbiegł do domu to cały czas szalał. Tuna nie usiadła na chwilę, dziwię się, że zdjęcia mi wyszły :evil_lol: Pani mówi, że ona tak cały czas. Zastanawiam się czy ona nie ADHD :evil_lol: choć nie wiem czym to się objawia Dawno nie widziałam tak rozbrykanego psa. Na żywo jest jeszcze ładniejsza :loveu: Quote
jayo Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Monia - wielkie dzieki dla Ciebie i Iwony !!! Wizyty beda pewnie potrzebne jeszcze pare razy :-) Quote
xssandri Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 http://picasaweb.google.pl/xssandri/TUNAFISH Quote
Recommended Posts