pani_stanislawa Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Maluszki sie przypominaja! [quote name='gdgt'] A to zdjęcie Klary z dzisiaj: A to Miłka: Quote
pani_stanislawa Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 i znowu!!! nie dadza o sobie zapomniec! Quote
jayo Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Zglosily sie chetne domy, ale za to pojawil sie nastepny problem... Klara ma wyciek z nosa... dzis padla sugestia nosowki.. Ale nie wierze - jutro podjade z nimi do naszej wetki.. :shake: :shake: Quote
pani_stanislawa Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 jayo napisał(a):Zglosily sie chetne domy, ale za to pojawil sie nastepny problem... Klara ma wyciek z nosa... dzis padla sugestia nosowki.. Ale nie wierze - jutro podjade z nimi do naszej wetki.. :shake: :shake: noszz, coż to za fatum nad tymi sierotkami krązy:/.... Czekamy na info! Quote
jayo Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Jutro pojade ponownie do kontroli do weta - na razie stan sie nie zmienia w zadna strone.. Powinny chyba dostac surowice jednak. Mam juz dla nich domki :( Ale chyba wystawie jakies inne szczeniory na razie - bo sie boje, ze nie wyjda tak szybko od nas, a nie chce domow zmarnowac. Quote
red Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Trzymamy kciuki, takie śliczne pluszaki. Niech zdrowieją szybciutko. Quote
jayo Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Maluchy dostaly surowice. Nie maja goraczki, Milka ma znow biegunkowa kupe. Ale ogolnie sa w nienajgorszej formie, maja apetyt. Za 3 dni sie sytuacja wyjasni... Qrde, a juz myslalam, ze psiaki pojada do domow przed swietami. Quote
jayo Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ciotki - maluchy sie maja zdecydowanie lepiej. Na tyle, ze Miłka wczoraj pojechala do swojego domku. Bedziemy czekac na raport od nowej Pani. Klara tez juz ma chetny dom, ktory na nia czeka, dzis bedziemy dogrywac szczegoly. Zdjecia mam nadzieje, wrzuce niedlugo. Dziewczynki urosly :-) Quote
gdgt Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 nareszcie super wieści! Miłka to ta jaśniejsza, tak? Quote
pani_stanislawa Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 super wieści!!!! czkamy na drugi domek:) Quote
jayo Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Klara w nowym domku w Warszawie :-) Bedziemy czekac na relacje. Panienki na zdjeciach z czwartku. Miłka: Klara: Jestem bardzo szczesliwa, ze malutkie udalo sie uratowac i znalezc im domy. Gdyby choc jeden dzien dluzej zostaly w schronie - nie mialyby szans na przezycie. I dzieki gdgt i Paulinie (mam nadzieje, ze zaloguje sie w koncu z powodzeniem na dogo ..), dziewczyny mialy DT jak sie patrzy. Szczesliwego Nowego Roku, panienki malenkie :-) Quote
gdgt Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Ale Klara wyładniała! czy też już jest we własnym domku? Quote
jayo Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Toc napisalam przecie :cool3: W Warszawie u malzenstwa bezdzietnego. Blisko ma do nich Kinga, Ewusek, a i my, jak jezdzimy na Grochow do weta - mozemy zagladac do Klary :-) Quote
coffee Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 jayo napisał(a):Toc napisalam przecie :cool3: W Warszawie u malzenstwa bezdzietnego. Blisko ma do nich Kinga, Ewusek, a i my, jak jezdzimy na Grochow do weta - mozemy zagladac do Klary :-) no Pan Administrator przyslal mi wreszcie link do aktywacji konta:) Malzenstwo jak najbardziej ale nie bezdzietne :) Przyjechali z trojka dzieci :) - moje wrazenia po rozmowie z nimi sa bardzo pozytywne a dzieciaki na pewno zapewnia doborowe towarzystwo i zabawe Klarze - na pewno nie bedzie siedziala sama w domu :) Ludzie swiadomi w temacie posiadania pieska i naprawde bardzo sympatyczni "bardzo dobrze im z oczu patrzylo" a Klara tez od razu sie do nich przekonala :) Quote
jayo Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 coffee napisał(a):no Pan Administrator przyslal mi wreszcie link do aktywacji konta:) Malzenstwo jak najbardziej ale nie bezdzietne :) Przyjechali z trojka dzieci :) - moje wrazenia po rozmowie z nimi sa bardzo pozytywne a dzieciaki na pewno zapewnia doborowe towarzystwo i zabawe Klarze - na pewno nie bedzie siedziala sama w domu :) Ludzie swiadomi w temacie posiadania pieska i naprawde bardzo sympatyczni "bardzo dobrze im z oczu patrzylo" a Klara tez od razu sie do nich przekonala :) No tak, z tych adopcji w glowie mi sie miesza :diabloti: Chetnych na sunie bylo sporo, i rozmow wiele. Pozostale domki przekierowalam na szczeniaki z Kielc. Quote
jayo Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 No i jeszcze zapomnialabym: COFFEE, WITAJ NA DOGO :multi: Quote
red Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Super wieści, Pani Stanisławo, wykarmiłaś ich i ulokowałaś bezpiecznie. Uratowałaś te cudne szczeniorki. Dzięki.............:laola: Quote
pani_stanislawa Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 jayo! oficjalne podziekowania dla ciebie i twoich przyjaciół ktorzy nie przeszli obojetnie kolo maleńkich. To dzieki wam zyja i maja swoje rodzinki, u nas nie mialy szans na przezycie. wielka buzka i podobnych sukcesow w nowym roku zycze :* Quote
xssandri Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 wiec WITAM!!!:diabloti: ... wybralam imie dla malego szczalka,wszyscy twierdza ze glupawe ...ale mi sie podoba i tuna fish tez je lubi Tunczyk jest bardzo fajnym psiaczkiem, tylko jakos dziwnie od poczatku mysli ze jestem mama, chyba koty jej cos nagadaly... chodzia mi wciaz pod nogami, nawet jak przy kompiku zasiade spi pod nogami i glowka dotyka stop,i podgryza ... a zeby ma niesamowite, kly duze waskie i haczykowato zagiete, wieksze niz u kota:evil_lol: Grizillda z niej bedzie,... i ma fajowe lapki, blony pomiedzy palcami... i eqru eyelash!!! i tak fajna rozbudowana klatke juz pierwszej nocy PUMA umyla dla szczeniaczka lepek - oczy i uszy, razem spia... jeszcze przed szczepieniami, wiec mam szalno- sralna atmosfere... I SIE STRASZNIE SLUCHA !!! I TYLKO MNIE.... EHE... a reszte osob wrecz ignoruje, bedzie fajna psinka, nie moge sie doczekac spacerow i freerajdu po parku z psem :) aha wyglada na zupelnie zdrowa, duzo wcina, nie wybrzydza, kocha zupki zoladkowo - ryzowe -marchewkowe, frech marchew jako gryzak i proplan purine... zastanawiam sie na kupnem acana? ktos mi doradzi...????/ jakies sugestie? Quote
Recommended Posts