Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam.
od wczoraj w schronisku radomskim przebywaja dwa psiaki, maja ok 4 tyg, nie jedza jeszcze same.Dostarczone przez straż miejska, bez matki , brudne, zaniedbane , glodne !!!
W schronisku nie ma mozliwosc karmienia psiakow co 3 godziny.
Ja niestety nie mam dostatecznie duzo czasu by moc tego dopilnowac, czesto i gesto pracuje calymi dniami, inni wolontariusze radosmkiego schroniska maja juz na tymczasach psiaki.. POMOCY...
Pieski, sadzac po łapkach beda dosc sporymi psiakami .
Potrzebny choc tymczas!

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakis domek sie do nas zglaszal po szczeniaka, co wyrosnie duzy, ale niesprawdzony jeszcze...

kurcze, za wczesnie, zeby je szczepic... a u nas wirus jeszcze nie zdechl calkiem..

buuuuuu:-(

Posted

dziewczyny - kobitka z Radomia ktora jedzie do wawy Rano, moze zabrac maluch w poniedzialek po poludniu/wieczorem do domu i przytransportowac je do nas. Jayo prosi o kontakt telefoniczny zeby umowic kobiete na trasport, a pisze to ja bo Jayo ma chwilowe problemy z komputerem

Posted

Maluchy maja juz male szanse...
Jeszcze do nas nie dojechaly - nocuja w Radomiu, ale juz ogladal je weterynarz. Maja krwawa biegunke..
Wiadomo, co to znaczy niestety.
Jutro musze znalezc dla nich inne lokum niz u nas - mamy w tej chwili zdrowego szczeniaka - nie chce go zarazic.
Maluchy rano pojada od razu do lecznicy - bedziemy walczyc.
Ale sa takie malunie...:placz: :placz:

Posted

Jak to krwawa:| jeszcze w niedziele robily normlana kupe, wiem bo bylam ich nakarmic i widzialam. Byly odizolowane od chorych psow:/
Moj pieso ma problemu z zoładkiem i czasem , raz na ruski rok zdarza jej sie zorbic wlansie kupe takiej postaci.Moze to wynik jakiejs niestrawnosci. oby....

Posted

Niestety dla takich maluchow kazdy kolejny dzien w schronisku moze byc krytyczny... Parwo sie pare dni rozwija..
A teraz mamy 3 dni - wszystko sie okaze szybko. Trzymajcie kciuki!!!!!!
Mamy jakby co dostep do krwi ozdrowienca - bo mamy takiego. Ale takie malutkie maja baaardzo male szanse przy parwo niestety. :shake: :shake: