Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kukurydza1 napisał(a):
ta czarnulka na Marmurkowej. jaki ma nr.ewidencyjny, lub nr.boksu, cokolwiek. inaczej nie da się jej odnaleźć w schronie.

Maleństwo ma nr ewidencyjny 83.

Posted

numer: 621
numer chip: 953000005133871
imię: CZIKA
wielkość: mala
rasa: JAMNIK
data przyjęcia: 2009-01-05
przebywa w boksie: BIURO

opis: Dorosła suczka,bardzo grzeczna i sympatyczna.Nie wykazuje agresji ani w stosunku do człowieka ani do innych psiaków.Jest zadbana,bardzo ładnie wygląda.Sunia bardzo tęskni za właścicielem.
Właściciela zapraszamy po sunie wraz z jej książeczką zdrowia psa.

Pies po okresie kwarantanny zostanie wysterylizowany i przeznaczony do adopcji.
DECYZJĘ O WYDANIU PSA PODEJMUJE OPIEKUN PSA PO WCZEŚNIEJSZYM SPRAWDZENIU WARUNKÓW, W JAKICH PIES MIAŁBY MIESZKAĆ ORAZ PO PODPISANIU UMOWY ADOPCYJNEJ.

Posted

witam was, przegladam od jakiegos czasu wasze forum i juz pisalam o moich spostrzezeniach w tym temacie ale tam juz chyba nikt nie zaglada, wiec jeszcze tutaj sie wtrace - czy czasem ten pan jamnik z nr 619 nie wrocil z adopcji? bo podobienstwo tych siwych mordek jest uderzajace...

Posted

Czika...

numer: 621
numer chip: 953000005133871
imie: CZIKA
plec: suka
wielkosc: mala
rasa: JAMNIK
data przyjecia: 2009-01-05
przebywa w boksie: BIURO
Dorosla suczka,bardzo grzeczna i sympatyczna.Nie wykazuje agresji ani w stosunku do czlowieka ani do innych psiaków.Jest zadbana,bardzo ladnie wyglada.Sunia bardzo teskni za wlascicielem. Wlasciciela zapraszamy po sunie wraz z jej ksiazeczka zdrowia psa. Pies po okresie kwarantanny zostanie wysterylizowany i przeznaczony do adopcji. DECYZJE O WYDANIU PSA PODEJMUJE OPIEKUN PSA PO WCZESNIEJSZYM SPRAWDZENIU WARUNKÓW, W JAKICH PIES MIALBY MIESZKAC ORAZ PO PODPISANIU UMOWY ADOPCYJNEJ. /opis i zdj.Natalia/
Kontakt:

Hania 697-775-845
hanka456@wp.pl

Posted

[quote name='nika28']Czika była kilka stron wcześniej, ale dziękujemy za przypomnienie ;)

Czike wstawiłam na allegro po Frydze z mojego podpisu. Fryga znalazła domek, aukcja jeszcze kilka dni i wyróżniona. Ma garść obserwatoró. A ludziska jeszcze dzwonią i mailują. Może sie skusza na Czikę, brązowa jamnisia jak Fryga i młodsza.

Pani Jamnik czeka na właściciela - zgubiła się (555672285) - Aukcje internetowe Allegro

:cool1:

• 2 weeks later...
Posted

Fiodor

3 lutego na ul. Podhalańskiej przygarnęłam błąkającego się psa, zabrałam go do domu, szybko poinformowałam schronisko, na drugi dzień rozwiesiłam ogłoszenia. Niestety, właściciel Fiodora się nie zgłosił.

A jamniczek jest taki kochany, młody, zadbany, szalony, śliczny. Troszkę rozpieszczony, ale szybko się uczy zasad obowiązujących dobrze wychowanego psa. Reaguje na nadane mu przeze mnie imię "Fiodor". Znakomicie się dogaduje z moim psem.

Szukam dla niego pana, który będzie z nim na dobre i na złe, już dużo przeżył.

Kontakt w sprawie adopcji: Sylwia, tel. 507 310 540

• 4 weeks later...
Posted

numer: 806
numer chip: 953000005132715
imię: Tosia
wielkość: mala
rasa: jamnik
data przyjęcia: 2009-03-23
kwarantanna do 2009-04-06
przebywa w boksie: Hotelik

opis: Tosia jest słodka jamniczką kochającą ludzi, wręcz wskakuje na ręce widząc człowieka, wesoło merda ogonkiem i śmieje się swoimi ślicznymi oczkami