malagos Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Pogódko, widocznie nikt nie ma czasu odpowiedzieć, wszyscy zajęci... Moze wieczorkiem? Quote
Fundacja Medor Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ja pogódko wysłałam ci priv z kaziem z głowna Quote
malagos Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 a ta sunia, jest w schronisku jeszcze? Aśka, moze Ty wiesz? Quote
Fundacja Medor Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 jesli któs z was drodzy dogomaniacy chciałby wspomoc nasza sunie po wypadku zachecam do udziału w aukcji ....pieniadze przeznaczymy na karme dobre witaminy ser biały mleko sunia musi teraz jesc duzo wapna by obie łapki sie zrosły tak powiedział p doktor wierzynski z wrocławia gdzie sunia miala operacje ... w gipsie mamy także psa kluska , hulajnogę , jacobsa kazda złotówka jest teraz na wagę złota:shake: Quote
Pogódka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 jutro rano zadzwonie do P. Zosi, to jest sunia tak??/ oni woleli by psa bo sunię mają, ale zobaczymy, jest przepiękna ale byc może drugi domnek się jeszcze dla jamniorka szykuje, nic nie pisze , dopóki nie będzie pewne Quote
Isadora7 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Jamniory wybaczcie nie miałam netu od wczoraj. Zaraz ogarniam wszystko i robie co miałam zrobić. Ale sajgon się zrobił - brak netu dla mnie sprawia że nie widac mnie zza góry spraw do ogarnięcia Quote
Aska25 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Bede dzisiaj w schronie, jesli jamniczka jest sprawdze jej karte i dane i narobie fotek. Mam zakaz narazie wyprowadzanie psow, bo nie mam jeszcze umowy podpisanej, ale obiecuje ze posiedze z sunka na kolanach i troszke poprzytulam. Ps. jak bylam w czw w schronie to jamniczka z budy tylko leb wystawila. Jak mnie zobaczyla to wyskoczyla i patrzala smutnie. Widac, ze juz sie domysla ze nikt po nia nie wroci. Wiecie ona sie na mnie tak cieszy, chyba przez o ze ja na spacerw wzielam w 1 dzien jak przyszla i smutek mnie ogarnia kt slysze jej piski jak odchodze :-( Quote
malagos Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Aśka, nie dobijaj :mad: to pomiziaj, utul, porób zdjecia i ruszamy z szukaniem domu. Quote
Aska25 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ok, wiec juz wszystko wiem. Jamnisia zostala oczywiscie wymiziana cala, posiedziala na kolanach,dostala troszke suchej karmy z can Vitem. Suka ma ok 1 roku, zostala oddana 29 marca przez faceta - powod - bo jest glupia. Nie bede komentowac. NUMER psa 3060 Sunka oczywiscie byla w budzie, ale jak mnie tylko zobaczyla to wyszla. Ona nie ma depresji ale chyba juz zrozumiala, ze taki wyskakiwanie do kazdego nie ma sensu, wiec juz tak nie zaczepia odwedzajacych... fotki psa: Jak przyszli ja ogladac, to bardziej ufna do kobiet. NIe dziwie sie jak ja facet zostawil Na dziecko troszke szczekala, ale sie dala poglaskac... Kontakt w sprawie adopcji, najlepiej do mnie bo mam ja na oku :-) 506-181-454 Quote
nata od jadzi Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ALARM!!! uratujmy 2 l. jamnika zabranego od psychopatki przed zagryzieniem w schronie! DT NA JUŻ!! wchodźcie cioteczki na wątek, podbijajcie, pomóżcie!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9869523#post9869523 Quote
Isadora7 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Aska25 napisał(a):Ok, wiec juz wszystko wiem. Jamnisia zostala oczywiscie wymiziana cala, posiedziala na kolanach,dostala troszke suchej karmy z can Vitem. Suka ma ok 1 roku, zostala oddana 29 marca przez faceta - powod - bo jest glupia. Nie bede komentowac. NUMER psa 3060 Sunka oczywiscie byla w budzie, ale jak mnie tylko zobaczyla to wyszla. Ona nie ma depresji ale chyba juz zrozumiala, ze taki wyskakiwanie do kazdego nie ma sensu, wiec juz tak nie zaczepia odwedzajacych... fotki psa: Jak przyszli ja ogladac, to bardziej ufna do kobiet. NIe dziwie sie jak ja facet zostawil Na dziecko troszke szczekala, ale sie dala poglaskac... Kontakt w sprawie adopcji, najlepiej do mnie bo mam ja na oku :-) 506-181-454 Wiecie co poraża mnie ten ogrom nieszczęść a jeszcze bardziej głupota i ~~~~~podobnoludzi niektórych Quote
Aska25 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Isadora7 nie tylko ciebie. Normalnie jakbym tego goscia dorwala to chyba bym zabila. Najgorsze jest to ze nie wiadomo, czy nie bedzie szukal nastepnego psa, ktory bedzie madry. Paranoja... Quote
Isadora7 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Aska25']Ok, wiec juz wszystko wiem. Jamnisia zostala oczywiscie wymiziana cala, posiedziala na kolanach,dostala troszke suchej karmy z can Vitem. Suka ma ok 1 roku, zostala oddana 29 marca przez faceta - powod - bo jest glupia. Nie bede komentowac. NUMER psa 3060 Sunka oczywiscie byla w budzie, ale jak mnie tylko zobaczyla to wyszla. Ona nie ma depresji ale chyba juz zrozumiala, ze taki wyskakiwanie do kazdego nie ma sensu, wiec juz tak nie zaczepia odwedzajacych... fotki psa: Jak przyszli ja ogladac, to bardziej ufna do kobiet. NIe dziwie sie jak ja facet zostawil Na dziecko troszke szczekala, ale sie dala poglaskac... Kontakt w sprawie adopcji, najlepiej do mnie bo mam ja na oku :-) 506-181-454 Zrobiłam suni allegro i alegratke, może załóż jej wątek http://allegro.pl/show_item.php?item=342261081 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1163113_roczna_panienka_jamnisia.html :loveu: Quote
Isadora7 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Fundacja Medeor']sonia długo czeka na dom trafiła do nas z Ksawerowa jest u nas juz dwa lata w sumie trafiła do nas po śmierci właścicielki... razem z 5 pieskami pani zmarła na raka... została tylko sonia czeka u nas w azylu na dom dwa lata.. ma 14 latek jest w dobrej kondycji ... jednak każdy chce tylko młodego pieska ehhhhhhh... zaczęłam juz wątpić w jej adopcję....:placz: kilka razy mieliśmy nadzieję że znajdzie dom ale niestety sami zobaczcie jaka smutna [...ciach...] może mogłabym liczyć na pomoc w ogłoszeniach banerki Oto PPPCI (podstawowy pakiet pomocy ciotki Isadory) [SIZE=2]wyróżnione allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=342311604 ale gratka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1163205_sonia_czy_ma_jeszcze_szanse_na_dom.html podlinkowane banerki i user-bar (jakby Sonia miała wątek to lepiej by było, na razie jest podlinkowany do notki na zbiorczym) banerek wys. 100; szer. 133 banerek wys. 80; szer. 106 user-bar wys. 19; szer. 200 :loveu: Quote
katya Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Koniecznie pozakładajcie jamniorom osobne wątki. Aska25 do dzieła!!! Quote
hanka456 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Jamnisia wcale nie jest głupia, tylko troszeczkę musi zaufac. Quote
Aska25 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Moim zdaniem nie jest glupia. Poznaje mnie za kazdym razem jak przychodze. Nie wyrywa sie, tylko czeka na swoja kolej. Tak jakby wiedziala juz, ze do kazdego psiaka podchodze i poswiecam mu chwile. Jamnisia zawsze zachowuje sie tak samo. Najpierw skacze i dostaje glupawki, potem wskakuje na moje kolana, Przytula sie i probuje lizac po twarzy. Jutro na spacerze ja obfotografuje :-) i zaloze watek. Quote
Isadora7 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Aska25 napisał(a):Moim zdaniem nie jest glupia. Poznaje mnie za kazdym razem jak przychodze. Nie wyrywa sie, tylko czeka na swoja kolej. Tak jakby wiedziala juz, ze do kazdego psiaka podchodze i poswiecam mu chwile. Jamnisia zawsze zachowuje sie tak samo. Najpierw skacze i dostaje glupawki, potem wskakuje na moje kolana, Przytula sie i probuje lizac po twarzy. Jutro na spacerze ja obfotografuje :-) i zaloze watek. To jak będzie trochę zdjęć to zrobię jej banerki Quote
Kar0la Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Jamniczka na łańcuchu. :placz: Ona powinna leżeć w łóżeczku jak na jamnika przystało... Quote
Celina12 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Serce pęka...:shake:...co sie z tymi ludźmi dzieje... Quote
Pogódka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 nie wiem co się dzieje, wiem jedno, ci ludzie chcą psa nie sukę, mają jedną dużą już, pisałam na wątku, którego sdres jest tutaj podany o czarnego 2 letniego jamniorka, zobaczymy, może coś wyjdzie, tzn.wziąc ja go nawet na dt wezmę, ale isadora jest chyba tez chętna, zobaczymy jak sytuacja się rozwinie pozdrowionka Quote
Aska25 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Wklejam zdjecia suni z łódzkiego schroniska. Przyznam sie ze ja zaniedbalam, ale bylam pewna, ze znajdzie szybko dom. Sunka smutniala. Podchodzilam do niej tylko zeby sie przywitac. Ale kojarzy mnie. Od razu na kolana. Dzisiaj w koncu poszla na spacerek. Wynioslam ja na rekach, lizala mnie po twarzy. Wrocila tez na rekach, im blizej budy tym mocniej sie wtulala :-( Jest cudowna. Na spacerku skakala i biegala w kolko, mialam 5m linke, wiec szalala strasznie. Poznala kolege Harnasia. Zaczepiala go, szczekala, biegala w kolo merdajac ogonkiem. Po tym spotkaniu gryzla smycz i sie szarpala :) (zupelnie jak moj Chico). Jest taka cudowna, a całe dnie spedza na łancuchu przy budzie. To juz ponad 2 tyg nie ma jakiegos DT w łodzi jamnikarze?? Quote
Isadora7 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Aska25'][...ciach...] Jest taka cudowna, a całe dnie spedza na łancuchu przy budzie. To juz ponad 2 tyg nie ma jakiegos DT w łodzi jamnikarze?? Chyba cięzko z DT w Łodzi. W ogóle ciężko. No ale może cioteczki coś znajdą. Może napisz coś o nie więcej tak żeby z czego było ją poogłaszać. Może wątek też. Quote
Aska25 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Isadora czekalam, bo nie mialam fotek. Dzis jak mi sie uda do schroniska wpasc to sprawdze jej dane i jej watek zaloze osobny, bo bez tego niechcialam... Quote
Recommended Posts