Kar0la Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 O rany następne jamnisie? :-(:-( czekamy na fotki. Ten staruszek też taka bida. Gdzie on siedzi w pawilonie? Chodzi luzem czy jest w boksie? Quote
Fundacja Medor Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 http://www.przytulisko.glowno.pl/ w głownie w schronisku znajduje sie rudy jamnik 2 letni ehhh bidaa Quote
hanka456 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Jamnis starszy jest na tymczasie ale poszukuje domu stałego. Quote
saskia Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Jej, chudziuteńka jamniczka:shake: Bardzo proszę o zdjęcia, to zaraz zrobimy mnóstwo ogłoszeń Quote
hanka456 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Chudziutką jamnisię zabieram do siebie jutro, i wtedy zrobię jej zdjęcia i pokaże. natomiast teraz postaram sie wstawic tego dwulatka o ktorym wcześniej mówiłam, a teraz jest chory i przebywa na tak zwanej "6" Quote
hanka456 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Dwa tyodnie wystarczyły jamnisiowi, dwa tygodnie wietrzenia aby znalazl się w szpitalu, który.........A ma dopiero dwa lata. Pomocy...... Postaram sie wkleic inne zdjęcia jeszcze wieczorem. Ale czy to takie ważne? Jest łagodny za to mogę ręczyć i bardzo wystraszony. To zdjęcie mam dzięki uprzejmości p. doktor, która osobiście powędrowal na "6" i zrobila to zdjęcie. Quote
danka1234 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Czy mogę Wam w jakiś sposób pomóc ? Jaka szkoda że mieszkam tak daleko bo mogłabym dać tymczas. Quote
hanka456 Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Danusiu, dziekujemy bardzo, Mam nadzieję, ze Jamniś znajdzie domek, będziemy się starać, ale gdyby ktoś w Twojej okolicy byl chętny, to wszystko jest możliwe. Quote
hanka456 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Jamnisia juz u mnie w domu, jej stan jest pważny przyjmuje antybiotyki. jeszcze kilka dni a nie wiadomo jak by bylo. To dziecko psie, ma niewiele ponad pół roku, jeden mleczny ząb. Jest bardzo kochana, spragniona dotyku, uwagi , nie odstepuje na krok. chce byc ciagle w polu widzenia. Potrzebny dom, prosze o pomoc w poszukiwaniach. Quote
hanka456 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 I jeszcze jedno zdjęcie Jamnisi. Wymysliłam dla niej imie Zora. Jest kochana. W tej chwili lezy przy mnie i spi. Quote
hanka456 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Mam prosbę nie zapomionajcie o tym jamnisiu z "6" proszę. Quote
hanka456 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 I jeszcze jedno zdjęcie jamnisia z "6" . Ma dwa latka. Quote
malagos Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Binka, którą wzięłam na tymczs od Was, też siedziała na "6".... :shake: Quote
hanka456 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Jamnisie czekają na poważne propozycje. Quote
saskia Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Już zmieniam pierwszą stronę. Sliczna ta jamnisia czarna, na pewno domek znajdzie się szybko. Dobrze, że jest już bezpieczna. Jamniś na 6 :shake: Quote
hanka456 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Serdeczne dzieki. Ale jakieś ogłoszenia również bylyby potrzebne. Jamnisia jest u mnie, ale ....... chciałam zapoznac ja z moim brutalem, niestety nie udało się. Kazar zawarczał i zjezył się cały. Juz więcej nie próbowałam. Jamnisia jest separowana, a właściwie oba są separowane. Dzisiejsza diagnoza u Buni: zawalone oskrzela w najlepszym wypadku. Antybiotyk juz do domu i zobaczymy. Zdecydowanie jej dom potrzebny i kontakt z ludźmi non stop. Jest pod tym względem bardzo wymagająca. Quote
Niewiasta_21 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Haniu napisz krótki tekścik to sie allegro zrobi :-) Quote
katya Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Allegro Zory: http://www.allegro.pl/item299160139_jamnik_95_sliczna_sunia_zora_szuka_domu_.html Hani i Aniu, jeśli chcecie mieć allegro jakiejś psiny, przysyłajcie mi tekst i zdjęcia na kasia@niechcianeizapomniane.org lub Natalce: natalia@niechcianeizapomniane.org Ja nie jestem teraz wcale a wcale na bierząco po prostu z niczym, że względu na moje ostatnie zdrowotne przygody, więc jakby co to ślijcie. Wiem od Ani, że trzeba zrobić allegro m.in Kodiemu i Reksowi "z samochodu", a co jeszcze piszcie na maila. Quote
hanka456 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Dobrze Kasiu, wczoraj po prostu nie miałam ani ciutkę czasu żeby coś sensownego napisać. Ale dzięki. Jeśli chodzi o Zorę, to dzisiaj chyba jakiś kryzys się zdrowotny zrobił. Teraz śpi ale będę leciała do Buni za krótki czas. Nie chcę być złą wróżką, ale...... Natomiast jamniś jak wszystkie jamnisie w schronie albo zapalenie płuc je wykańcza, albo jeśli chodzi o Zorę, to prawie szczeniak, kurcze nie jestem pewna czy to nie nosówka. trzeba je stamtąd szybko zabierać, nawet chore, bo niemająszans na wyzdrowienie. Tak jak z Tofikiem (Szkieletorem) było. Został dosłownie w ostatniej chwili wyciągnięty, jeszcze jedna noc i by było po psie. Quote
Recommended Posts