Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chudziutką jamnisię zabieram do siebie jutro, i wtedy zrobię jej zdjęcia i pokaże. natomiast teraz postaram sie wstawic tego dwulatka o ktorym wcześniej mówiłam, a teraz jest chory i przebywa na tak zwanej "6"

Posted

Dwa tyodnie wystarczyły jamnisiowi, dwa tygodnie wietrzenia aby znalazl się w szpitalu, który.........A ma dopiero dwa lata. Pomocy......
Postaram sie wkleic inne zdjęcia jeszcze wieczorem. Ale czy to takie ważne? Jest łagodny za to mogę ręczyć i bardzo wystraszony. To zdjęcie mam dzięki uprzejmości p. doktor, która osobiście powędrowal na "6" i zrobila to zdjęcie.

Posted

Jamnisia juz u mnie w domu, jej stan jest pważny przyjmuje antybiotyki. jeszcze kilka dni a nie wiadomo jak by bylo. To dziecko psie, ma niewiele ponad pół roku, jeden mleczny ząb. Jest bardzo kochana, spragniona dotyku, uwagi , nie odstepuje na krok. chce byc ciagle w polu widzenia.
Potrzebny dom, prosze o pomoc w poszukiwaniach.

Posted

Już zmieniam pierwszą stronę. Sliczna ta jamnisia czarna, na pewno domek znajdzie się szybko. Dobrze, że jest już bezpieczna. Jamniś na 6 :shake:

Posted

Serdeczne dzieki.
Ale jakieś ogłoszenia również bylyby potrzebne.
Jamnisia jest u mnie, ale ....... chciałam zapoznac ja z moim brutalem, niestety nie udało się. Kazar zawarczał i zjezył się cały. Juz więcej nie próbowałam.
Jamnisia jest separowana, a właściwie oba są separowane.
Dzisiejsza diagnoza u Buni: zawalone oskrzela w najlepszym wypadku. Antybiotyk juz do domu i zobaczymy.
Zdecydowanie jej dom potrzebny i kontakt z ludźmi non stop. Jest pod tym względem bardzo wymagająca.

Posted

Allegro Zory:
http://www.allegro.pl/item299160139_jamnik_95_sliczna_sunia_zora_szuka_domu_.html

Hani i Aniu,
jeśli chcecie mieć allegro jakiejś psiny, przysyłajcie mi tekst i zdjęcia na kasia@niechcianeizapomniane.org lub Natalce: natalia@niechcianeizapomniane.org
Ja nie jestem teraz wcale a wcale na bierząco po prostu z niczym, że względu na moje ostatnie zdrowotne przygody, więc jakby co to ślijcie. Wiem od Ani, że trzeba zrobić allegro m.in Kodiemu i Reksowi "z samochodu", a co jeszcze piszcie na maila.

Posted

Dobrze Kasiu, wczoraj po prostu nie miałam ani ciutkę czasu żeby coś sensownego napisać.

Ale dzięki.

Jeśli chodzi o Zorę, to dzisiaj chyba jakiś kryzys się zdrowotny zrobił. Teraz śpi ale będę leciała do Buni za krótki czas.
Nie chcę być złą wróżką, ale......

Natomiast jamniś jak wszystkie jamnisie w schronie albo zapalenie płuc je wykańcza, albo jeśli chodzi o Zorę, to prawie szczeniak, kurcze nie jestem pewna czy to nie nosówka.

trzeba je stamtąd szybko zabierać, nawet chore, bo niemająszans na wyzdrowienie. Tak jak z Tofikiem (Szkieletorem) było. Został dosłownie w ostatniej chwili wyciągnięty, jeszcze jedna noc i by było po psie.