Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MAŚĆ: podpalana
SIERŚĆ: szorstka
W OKOLICY: Bałuty, os. Jagiełły
DATA ZGŁOSZENIA: 2010-04-02
KONTAKT: dogwalker@gazeta.pl

Jamnik szorstkowłosy! Od stycznia na Bałutach przy Łagiewnickiej 102/116 błąka się jamnik szorstkowłosy - pies. Cecha charakterystyczna - zakrzywiony/złamany ogon Nie jest wysterylizowany, bardzo interesuje się suczkami. Początkowo pies miał obróżkę ( już nie ma) kontakt: dogwalker@gazeta.pl wyczytałam takie ogłoszenie warto pomóc temu jamnikowi

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]WIELKOŚĆ: mała
SIERŚĆ: krótka
W OKOLICY: Bałuty - Doły
KONTAKT: 601-318-544

Dnia 2 kwietnia około 18.30 znaleziono w okolicy skrzyżowania Wojska Polskiego - Strykowska przestraszonego jamnika krótkowłosego. Pies jest czarny podpalany, na lewym uchu ma charakterystyczną bliznę. Ponieważ mamy już dwa psy, zmuszeni byliśmy oddać psiaka do Schroniska.
Poniżej linki ze zdjęciami:
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]http://www.widzew.net/~bynio/jajnik/1.jpg[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]
[/FONT]
http://www.widzew.net/~bynio/jajnik/2.jpg[FONT=MS Shell Dlg 2]
[/FONT]
http://www.widzew.net/~bynio/jajnik/3.jpg[FONT=MS Shell Dlg 2]
[/FONT]
http://www.widzew.net/~bynio/jajnik/4.jpg[FONT=MS Shell Dlg 2] czytałam takie ogłoszenie PIES JEST W ŁODZKIM SCHRONISKU NA MARMUROWEJ 4
[/FONT]

Posted

Jamnik szorstkowłosy! Od stycznia na Bałutach przy Łagiewnickiej 102/116 błąka się jamnik szorstkowłosy - pies. Cecha charakterystyczna - zakrzywiony/złamany ogon Nie jest wysterylizowany, bardzo interesuje się suczkami. Początkowo pies miał obróżkę ( już nie ma) kontakt:
dogwalker@gazeta.pl wyczytałam takie ogłoszenie warto pomóc temu jamnikowi nasza fundacja go wezmie tylko jest problem ze złapaniem pieska boi się pani ma 70 lat proszęo pomoc osoby z łodzi w złapaniu pieska

• 1 month later...
Posted

[quote name='Fundacja Medor']PŁEĆ:
WIELKOŚĆ: mała

Jamnik szorstkowłosy! Od stycznia na Bałutach przy Łagiewnickiej 102/116 błąka się jamnik szorstkowłosy - pies. Cecha charakterystyczna - zakrzywiony/złamany ogon Nie jest wysterylizowany, bardzo interesuje się suczkami. Początkowo pies miał obróżkę ( już nie ma) kontakt:
dogwalker@gazeta.pl wyczytałam takie ogłoszenie warto pomóc temu jamnikowi nasza fundacja go wezmie tylko jest problem ze złapaniem pieska boi się pani ma 70 lat proszęo pomoc osoby z łodzi w złapaniu pieska

Jamnik złapany ???

Posted

ADOPTOWANY

numer: 958
numer chip: 958121017363055
imię: Żwirek
wielkość: mala
rasa: mix jamnika szorstkowłosego
data przyjęcia: 2010-05-06
kwarantanna do 2010-05-20
przebywa w boksie: biuro

opis: Żwirek to bardzo spokojny, przyjacielski i przesympatyczny psiaczek w typie jamnika szorstkowłosego. Żwirek został znaleziony na ulicy Piotrkowskiej, prawdopodobnie ktoś go porzucił. To psiak przemiły i łagodny. Po kwarantannie polecamy do adopcji.

numer: 859
numer chip: 985121017362252
imię: Joker
rasa: mix jamnika
data przyjęcia: 2010-04-28
kwarantanna do 2010-05-12
przebywa w boksie: buda na dziedzińcu

opis: Joker to bardzo sympatyczny i energiczny psiak w typie jamnika. Joker jest bardzo przyjacielski, domaga się uwagi i głaskania, to towarzyski, wesoły psiak. Joker jest od razu do adopcji. Polecamy.

• 4 weeks later...
Posted

MAŚĆ: jasna
W OKOLICY: Widzew
DATA ZGŁOSZENIA: 2010-06-08
KONTAKT: 0-608-020-189

Dnia 7 czerwca,około godz. 19:30 znalazłam jamnika. Piesio błąkał się na Widzewie przy ulicy Piłsudskiego(Park Widzewski-Stacja Statoil). Nie miał obroży.Był bardzo wycieńczony,zasnął w samochodzie podczas jazdy do schroniska gdzie nie miałam serca go zostawić. Jamniczek przebywa teraz u przyjaciół,niestety może zostać tam tylko do końca tygodnia. Potem trafi do schroniska. Pomóżcie odnaleźć jego właściciela.On na pewno nie zawędrował daleko,nie wygląda na najmłodszego... Proszę o kontakt mailowy: znalezionojamnika@gazeta.pl lub telefoniczny: 0-608-020-189

• 2 weeks later...
Posted

Fundacja Medor napisał(a):

MAŚĆ: jasna
W OKOLICY: Widzew
DATA ZGŁOSZENIA: 2010-06-08
KONTAKT: 0-608-020-189

Dnia 7 czerwca,około godz. 19:30 znalazłam jamnika. Piesio błąkał się na Widzewie przy ulicy Piłsudskiego(Park Widzewski-Stacja Statoil). Nie miał obroży.Był bardzo wycieńczony,zasnął w samochodzie podczas jazdy do schroniska gdzie nie miałam serca go zostawić. Jamniczek przebywa teraz u przyjaciół,niestety może zostać tam tylko do końca tygodnia. Potem trafi do schroniska. Pomóżcie odnaleźć jego właściciela.On na pewno nie zawędrował daleko,nie wygląda na najmłodszego... Proszę o kontakt mailowy: znalezionojamnika@gazeta.pl lub telefoniczny: 0-608-020-189

Ten psiak wrócił do właściciela :multi:

• 3 weeks later...
Posted

LUNA, nr 400

numer: 400
numer chip: 985121017395007
imię: Luna
rasa: jamnik
data przyjęcia: 2010-07-05
kwarantanna do 2010-07-19
przebywa w boksie: zwierzętarnia

opis: Luna to przesympatyczna, starsza jamniczka. Być może sunia się komuś zgubiła. Luna czuje się dobrze, jest przemiła, uwielbia się wtulać. Czekamy.

:-( :-( :-(

Posted

czy tym staruszką które kochały całym sercem nie należy się godziwa starość ludzie są bez serca zapominają że kiedyś też beda starzy

Posted

Jestem zainteresowana aktualizacją strony.Jeśli ktoś zgłasza pieska do adopcji,powinien śledzić jego losy i jeżeli tylko piesek znalazł domek,powinien być zdejmowany ze strony.Uniknęłoby się w ten sposób niepotrzebnego bałaganu.