Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TOSIENKA Z MARMUROWEJ NADAL W SCHRONISKU bo dzis dzwoniłam tam ma byc sterylizowana

wczoraj dostałam takiego maila

[SIZE=2]Witamy!
Szukamy takiego jamnika jak Tosia - przypomina naszego Kolę, kórego musieliśmy uśpić półtora miesiąca temu. Dlatego pytamy, czy Tosia czeka jeszcze na adopcję i czy jest wysterylizowana?

Pozdrawiamy,
Jolanta Kucharska-Pucyk

wpucyk@wp.pl,
napisali do mnie na medorowego maila napisałam panstwu zeby skontaktowali sie z p hanią kudlińską w sprawie adopcji

Posted

nasza kapsia jest juz zaklepana przyjadą państwo akurat tez z lublina maja jeszcze 2 jamniczki dzis pytali jak kapsia sie czuuje bo jest po zabiegu sterylizacji
lublin jest również miastem jamnikow
mam nadzieję ze tosi równiez sie uda

najbardziej zal mi dzikuska z marmurowej -jamnika to dla niego potrzebny jest tymczas

Posted

Jak może ktoś w ogóle wyrzucić psa ? Jest to niewyobrażalne , jak ludzie robią takie rzeczy !!!:angryy::angryy::angryy:
Jak można patrzyć na wyrzucone zwierze i po prostu odjechać ? Taki człowiek to nie człowiek tylko bestia !!!!:angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad:

Posted

ZULA, nr 853

numer: 853
numer chip: 953000005135575
imię: Zula
wielkość: srednia
rasa: JAMNIK
data przyjęcia: 2009-03-20
przebywa w boksie: BIURO

opis: Zula jak wszystkie jamniki, albo prawie wszystkie jest bardzo przytulaśna i miła. Troszkę grubiutka, ale to chyba jest do opanowania. Troszkę diety i jamnisia zyska piękną figurę. O dom dla jamnisi bardzo prosimy.

• 2 weeks later...
Posted

numer: 854
numer chip: 953000005135116
imię: Amos
wielkość: mala
data przyjęcia: 2009-04-18
kwarantanna do 2009-05-02

opis: Piękny jamnik, czeka na swojego Pana w naszym schronisku. Amos jest łagodnym i kochanym psem. mamy nadzieję, że odnajdzie swojego Pana.

Posted

kurcze w dzisiejszszym łodzkim ekspresie ilustrowanym w gazecie wyczytałam ogłoszenie takiej tresci
oddam 4 letniego ułożonego jamnika podany jest tylko nr tel 604-694-137
swoja droga ciekawe czemu go nie chca kurcze moze mozna pomoc jakos temu jamnikowi

Posted

[quote name='Fundacja Medor']kurcze w dzisiejszszym łodzkim ekspresie ilustrowanym w gazecie wyczytałam ogłoszenie takiej tresci
oddam 4 letniego ułożonego jamnika podany jest tylko nr tel 604-694-137
swoja droga ciekawe czemu go nie chca kurcze moze mozna pomoc jakos temu jamnikowi

Dzwoniłaś ?
Jeśli nie to trzeba zadzwonić...
Mam nbadzieję że nie oddadzą go do pseudo :roll:

Posted

hanka456 napisał(a):
Zula znalazła dom. I chyba włąściciel też się zgłosił. Prowadzi pertraktacje z nowym domem Zuli. Są łzy i prośby. Zulę pokochała nowa pani Bardzo.

Moim zdaniem nowa Pani Zuli nie powinna jej oddawać byłemu właścicielowi:mad:, nadal nie rozumiem dlaczego były właściciel został poinformowany gdzie Zula przebywa ? Moim zdaniem w żadnym wypadku ne=ie oddawać Zuli , ponieważ dziś ją weźmie a jutro znowu może ją porzucić:angryy::angryy: Byłemu właścicielowi Zuli nie można ufać .:mad:

Posted

MAŚĆ: podpalana
SIERŚĆ: krótka
W OKOLICY: Rondo Solidarności
DATA ZGŁOSZENIA: 2009-04-17
KONTAKT: 601 972 601

W dniu 17.04 znaleziono błąkającą się po Rondzie Solidarności suczkę jamniczkę podpalaną brązową chyba w ciąży. Sunia jest bardzo grzeczna ale bardzo smutna.

Posted

Chruper mix jamnika szorstkowłosego

Chrupek wziął nas na litość. Smutne, orzechowe oczy. Spuszczona smętnie główka. Kulawa nóżka... Jak taką bidę zostawić samą sobie.
Już drugiego dnia okazało się, że Chrupek bez skrupułów zrobił nas w konia. Od razu wydało mi się dziwne, że raz kuleje na prawą, raz na lewą nogę... Prawda wyszła na jaw, kiedy czekaliśmy razem z Chrupkiem na jego tymczasowego opiekuna. Gdy ten wyszedł ze sklepu, Chrupek jak nie skoczył do góry! Wybił się przynajmniej na `1,5 metra! Zaczął tańczyć dookoła z radości, a my staliśmy oniemieli - jak to? Nasz kosmaty kuternoga jednak nie ma kłopotów z nogami? A Chrupcio lekko się zmieszał i od tamtej pory chodzi normalnie.

Chrupek ma około 3 lat, jest psiakiem miłym, grzecznym, ułożonym. Nie niszczy w domu, załatwia się na zewnątrz. Dnie spędza grzecznie leżąc na posłaniu. Uwielbia spacery, na których ma okazję pozaczepiać inne psy. Nie lubi szalejących motocyklistów i gołębi.
Jest cały czarny, kosmaty (z charakterystycznym irokezem na plecach). Planujemy zaprowadzenie go do fryzjera...

Osoby zainteresowane adopcją prosimy o kontakt
669 70 50 10.

• 2 weeks later...
Posted

jamnikcza w schronisku na marmurowej w łodzi

KLUCHA, nr 76

numer: 76
numer chip: 953000005135688
imię: Klucha
data przyjęcia: 2009-05-12
kwarantanna do 2009-05-26

opis: Bardzo grzeczna i milutka jamniczka. Ma śliczne jasne umaszczenie z białymi znaczeniami na łapkach i główce oraz uroczy różowy nosek. Jest spokojna sunieczką, nadaje się do domu z dziećmi i innymi zwierzętami.

Hania 697-775-845 hanka456@wp.pl

Posted

amnikcza w schronisku na marmurowej w łodzi

BARBARA, nr 438

numer: 438
numer chip: 953000005134874
imię: Barbara
data przyjęcia: 2009-04-10
przebywa w boksie: biuro

opis: Młodziutka, ok. roczna, miła, energiczna i bardzo przyjacielska jamniczka. Bardzo domaga się uwagi i pieszczot, daje buziaki. Uwielbia leżeć na kolanach, do czego jest stworzona. Może być adoptowana do domu, w którym są dziec
Hania 697-775-845 hanka456@wp.pl