Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapraszam na watek naszego podopiecznego z hospicjum, ktory jest bardzo chory, ale leczony w warunkach schroniskowych zdrowieje duzo wolniej. Udalo sie go przeniesc do budy w przodu, dostaje leki na watrobe. Kiedy wyniki na to pozwola bedzie operowany na przepuklinę odbytu i raka jadra. Nie musze pisac jak wazny DT. Prosze zajrzyjcie moze bedziecie mogli pomoc...

http://www.dogomania.pl/forum/f28/smutas-7-lat-rak-jadra-przepuklina-odbytu-czeka-na-operacje-dt-pilnie-lodz-126415/#post11369533

Posted

[quote name='Fundacja Medor']Link Teoś jamnik

Śliczny, sympatyczny jamnik znaleziony na Teofilowie. Bardzo czeka na nowy dom.

FUNDACJA AZYL TEL 0426116033
STRONA Fundacja AZYL

Napisałam na ogólnym jamniczym, dzwoniłam na ten numer i usłyszałam komunikat "kierunek czasowo wyłączony"

Posted

Osobowość roku - Dino.
Ten rezolutny psiak podbije serce każdego! Jest trochę nieufny wobec ludzi, ale jednocześnie baaaaardzo ciekawski. Na spacerku zawsze lubi byc najgłośniejszy. Jest wulkanem pozytywnej energii. Trzeba będzie poświęcić mu trochę czasu, żeby nie był tak hałaśliwy i strachliwy.
Osoby chcące zaopiekować się Dinem prosimy o kontakt.
Na deser - fotki Dina. Na pierwszej jakby trochę "znudzony"... Ale to tylko pozory :)

Zdecydowanych na adopcję prosimy o kontakt telefoniczny.
691 663 963
42 611 60 33

Pytania? info@fundacjaazyl.pl

Posted

W gminie zgierz znaleziono jamniczke czarnĄ podpalanĄ
jest w trakcie cieczki
miejscowoŚĆ grotniki ustronie
jest u lekarza weterynarii tel 602 388 098
weterynarz ma 2 psy i ciĘŻko ja izolowaĆ
moŻne przydaŁby siĘ tym czas

Posted

Mała Sunia (podobna do jamnika) prawdopodobnie porzucona w Lesie Łagiewnickim, w zaawansowanej ciąży. Trzy tygodnie temu urodziła prześliczne i zdrowe szczeniaczki. Przygarnęliśmy tymczasowo całą Rodzinkę , ale niestety - z ogromnym smutkiem musimy poszukać im nowego ciepłego i serdecznego domu. Tymczasowo mieszkają na zapleczu sklepu i nie mogą z nami zostać. Przez przynajmniej trzy tygodnie maluchy muszą zostać z Mamą, żeby były silne i zdrowe. Nowym właścicielom pokryjemy koszty wizyty lekarskiej i szczepienia. Cały czas prowadzimy intensywne poszukiwania ludzi , którym smutno na świecie bez pieska.
Bardzo prosimy o pomoc .
Tel. do kontaktu 691 133 614 lub 0 601 25 29 35

Wątek, gdzie są zdjęcia : http://www.dogomania.pl/forum/f28/lodz-mala-sunia-szuka-domu-126459/

• 2 weeks later...
Posted

haja napisał(a):
kurde, co mu jest, nie widzi?? i jakieś gluty mu zwisają z pyszczka. Czy ktoś już nad nim pracuje, trzeba mu pomoc!

Haja, ja zrozumiałam, że on już ma dom :) a tak pewnie wyglądał kiedyś, biedak :(

Posted

[quote name='Isadora7']Napisałam na ogólnym jamniczym, dzwoniłam na ten numer i usłyszałam komunikat "kierunek czasowo wyłączony"

Isadoro!!!!!
Czy już coś wiesz na temat jamnisia z postu 1078? :placz::placz::placz:

Posted

OTTO, nr 368

numer: 368
numer chip: 953000005134472
imię: OTTO
wielkość: mala
rasa: MIX JAMNIKA
data przyjęcia: 2009-01-04
kwarantanna do 2009-01-18
przebywa w boksie: KLATKA KORYTARZ

opis: Piesek w wieku około 10 miesięcy. Jest wyjątkowo uroczy,wielkości jamnika o bardzo ciekawym umaszczeniu-pręgowanym.Jest bardzo wesolutki,uwielbia jeść.Bardzo przyjaźnie nastawiony do człowieka.Z racji swoich niewielkich rozmiarów może zamieszkać w blokach.Nowa rodzina która podaruje mu serce ,będzie miała z niego cudownego przyjaciela.

Psiak nie musi przechodzić kwarantanny,jest do adopcji od zaraz.

Posted

Jamnisia

Śliczna czarna sunia w typie jamnika. Malutka, grzeczna, ułożona, posłuszna. Nie ma jeszcze roku. Szukamy dla niej najlepszego domu - biedna stresuje się w naszej gromadce, a do tej pory nie miała szczęścia do właścicieli.
Psinka jest zdrowa, zaszczepiona, będzie wysterylizowana.

Posted

Mamy kolejnego "dziadzia jamnika" który bardzo potrzebuje naszej pomocy.
Dziadzio jest określony na ok 8 lat ale ma zupełnie siwą mordkę i może mieć więcej.Jest miłym starszym panem który bardzo żle znosi pobyt w schronisku.

Posted

ciapuś napisał(a):
Mamy kolejnego "dziadzia jamnika" który bardzo potrzebuje naszej pomocy.
Dziadzio jest określony na ok 8 lat ale ma zupełnie siwą mordkę i może mieć więcej.Jest miłym starszym panem który bardzo żle znosi pobyt w schronisku.

napiszcie cos wiecej o nim, zachowanie reakcja na psy koty ludzi dzieci, jamniczym aniołem jest Isadora7 - dajcie jej znac to dziadek szybko dom znzjdzie. Jakie ma warunki w schronie jak to znosi czy trzeba go pilnie ewakuowac czy moze spokojnie posiedziec?

Posted

numer:738
numer chip: 953000005132796
imię: NUTKA
wielkość: mała
rasa: MIX JAMNIKA
data przyjęcia: 2009-01-21
kwarantanna do 2009-02-04
przebywa w boksie: BIURO

Posted

W łódzkim Schronisku na ulicy Marmurowej przebywa młodziutka ,maleńka bardzo łagodna długowłosa jamnisia.
Maleństwo bardzo źle znosi pobyt w schroniskowym boksie. Jast bardzo wystraszona i zagubiona.Spragniona jest bardzo bliskości człowieka.