Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ciapuś']Cioteczki i wujkowie bardzo potrzebujemy waszej pomocy
Mamy możliwość wybudowania boksu w którym będą dochodziły do sił najcięższe przypadki. Boks powstanie dzięki pracy osób pomagającym zwierzętom i trzeba zebrać fundusze jedynie na materiały.Po wyliczeniu wyszło nam że koszt takiego boksu to 1500 zł.Mamy już zapewnioną lokalizację i pomoc w budowie potrzebujemy jedynie a może aż wsparcia finansowego.
[I][B][COLOR=red]KTO POMOZE NAM W RATOWANIU TYCH NAJBARDZIEJ POTRZEBUJąCYCH[/COLOR][/B][/I][/quote]

Te wpłaty to na konto Ani?

Posted

trzeba Ninę dowieźć do warszwy na 7 rano albo na 21 dnia poprzedniego, pociagiem tego się nie da zrobic, bo wieczorem juz powrotu nie ma, a ranonijak dojechać na tę godzinę.

Posted

Kar0la napisał(a):
Kurcze tyle osób jeździ do Warszawy, możeby ktoś zabrał sunię ze sobą. Może też ktoś z Warszawiaków przetrzymałby suńkę kilka godzin?

Kurcze........ żebym to ja wiedziała wcześniej to bym bez problemu przetrzymała te kilka godzin sunię :shake: Teraz już wiem że wyjeżdżam i nie mogę tego po prostu odwołać.. A niech to........

Słuchajcie ja zagwarantować nic a nic w tej chwili po prostu nie mogę... Czy jest pewne że ta Pani odebrała by sunię na 100% z W-wy w sobotę, jeśli ktoś by ją tu kilka godzin przetrzymał?? Mogę zapytać koleżankę czy dałaby radę...

Posted

Bardzo proszę o kontakt bo nie mogę się dodzwonić .Wyjazd jest w niedzielę rano .
Psica może u mnie nocować z soboty na niedzielę ale ja będę w Warszawie ok 22:00 w sobotę . Gdyby ktoś z Warszawy mógł odebrać sunię z dworca w sobotę i przetrzymać parę godzin to byłoby super . Gdyby to nie było możliwe to poprosiłabym o informacje o której godzinie rano sunia byłaby w Warszawie . Chcemy wyjechać jak najwcześniej bo musimy odebrać drugiego psiaka który jest poza Warszawą a w sumie jest do przejechania ok 600 km . Mój telefon 0-600 953 938 .

Posted

Rozmawiałam z Tanitką . Sunia może przyjechać w sobotę w ciągu dnia . Tanitka ją odbierze i przechowa do wieczora . Prosimy tylko o szczegóły .

Posted

Jamnisia już jest u mnie, chodzi sobie po ogródku, lubi biegać za piłeczką. Jest bardzo grzeczna i przyjazna. Cieszy się do mnie, prosi żeby ją wziąć na ręce- kochana kruszynka. Ustaliłyśmy z Jo37, ze Nina zostanie u mnie na noc, a jutro o 7.00 wyruszy dalej do swojego domu.

po wyspaniu się w łóżku, w nowej obróżce od cioci tanitki :) pojechała:

Posted

Nina już szczęśliwa.
Proszę więc kochane Cioteczki o pomoc dla kolegi Niny z tego samego boksu.
Może wspólnymi siłami uda sie i jemu pomóc
On nadal tęskni w schronisku

Posted

hanka456 napisał(a):
Bardzo się cieszę. Dziekuję Wam za pomoc.
Choć ona jedna już szczęsliwa.

Ja też dziekuję w imieniu jamniczycy :p

Tanitko, Jo37, jesteście WIELKIE! Ja tam swoje wiem, to są osoby które nigdy nie zawiodą!