Fundacja Medor Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 niestety nie zgłosił sie własciciel:shake: Quote
Fundacja Medor Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 co sie dzieje z sunia cleo z marmurowej wiecie cos ja znalazłam nastepne jamnisiowate psy na marmurowej http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=2036 http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=2032 Quote
hanka456 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 W tej chwili najpilniejsza moim zdaniem jest sprawa Cleo, w jej wypadku to poważne. Mieszka sobie w zagrodce przed schroniskiem, ale "niedobre i paskudne ludzie" każą te zagródki zlikwidować, co się stanie z psiakami tam mieszkającymi? Potrzebne są dla wszystkich szybkie adopcje. Cleo jest jednym z tych psiaków. Druga sprawa, to jamnisia mieszkająca w 7 pawilonie, boks 8 razem ze staruszkami, nie jest taka stara. Myslę, że może mieć około 7,8 lat. Czarna, bardzo łagodna i niezbyt jej tam dobrze. Jeszcze jedno, ma śliczny delikatny, długi pysio. Quote
Fundacja Medor Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 pani szuka czegos jamnikowatego tylko musi lubic koty nasza niestety nie lubi domek dobry 698457692 powiedzcie ze od fundacj medor Quote
Fundacja Medor Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=2057 jamniczka roczna szorstkowłosa w schronisku na marmurowej w łodzi:shake: Quote
Kar0la Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 hanka456 napisał(a):W tej chwili najpilniejsza moim zdaniem jest sprawa Cleo, w jej wypadku to poważne. Mieszka sobie w zagrodce przed schroniskiem, ale "niedobre i paskudne ludzie" każą te zagródki zlikwidować, co się stanie z psiakami tam mieszkającymi? Potrzebne są dla wszystkich szybkie adopcje. Cleo jest jednym z tych psiaków. Druga sprawa, to jamnisia mieszkająca w 7 pawilonie, boks 8 razem ze staruszkami, nie jest taka stara. Myslę, że może mieć około 7,8 lat. Czarna, bardzo łagodna i niezbyt jej tam dobrze. Jeszcze jedno, ma śliczny delikatny, długi pysio. Haniu masz zdjęcie tej jamnisi czarnulki? Quote
Fundacja Medor Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ja mam maila do jeszcze jednej wolontariuszki z marmurowej moze ona ma fotki cleo i pozostałych psiakow to b operatywna dziewczna Quote
hanka456 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Jeśli Asia zdjęć nie zrobiła, to ja je zrobię jutro. Jamnisia w każdym razie jest i Cleo jeszcze w piątek była. Quote
Fundacja Medor Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 a ten psiak jest nadal jemu trzeba pomóc zrobić ogłoszenia wszyscy o nim zapomnieli buuuuu Quote
Aska25 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Witam. Wklejam zdjecia i to co Hania napisala, a ona obiecala, ze cos dopisze. Ja tu tylko wypelniam polecenia :) "Cleo jest młodą suczka, mieszka w nowych kojcach, bardzo bala sie aparatu. Jest łagodna i wesola, dobry dom dla niej to wazna sprawa...." ----------------------------------------------------------------- Nie wiem dlaczego nie moge skopiowac opisu, kt mi Hania na poczte wyslala, wiec wstawie tylko fotki i dane suczki NINY, a Hania wieczorkiem cos dopisze sama... NINA - numer 573 CHIP - 953.000000799666 - w schroniksu od czerwca 2008 - przebywa - pawilon 7, boks 9 - wiek - 8 lat Quote
Isadora7 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 No jak Wisełka szorściaki zobaczy to się zapłacze. Quote
Talcott Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jamnik w schronisku... to brzmi jak pieczarki na księżycu... Co się z tymi "ludźmi" dzieje..:mad: Quote
hanka456 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 To prawda, jamniki w schronisku, to nieszczęście. Obie jamnisie są cudne. Obie bardzo kochane i łagodne. Cleo jest bardzo delikatna i wrażliwa, boi się aparatau. jest spragniona kontaktu i zwykle jak wchodzę do boksu stara sie wejść na kolana i tulić, podobnie jak czarna Nina. Cleo jest młodziutka i tak bardzo czeka. Nina nic nie widzi, bo jest niziutka, a ściana boksu wysoka, stara się wspinać na łapki jak to widać na zdjęciach i troszkę poobserwować świat. Zresztą, co tu pisać, proszę o pomoc w poszukiwaniu dla nich domu. Quote
Talcott Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Jejku!! Niech ktoś wytłumaczy mojej Majusi ,że suczki są Ok!:-( Quote
Aska25 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Tak się sklada, ze wczoraj bylam w tym 9 boksie gdzie jest Nina i robilam jej zdjecia, nie wiedzac, ze to ta sama sunia. W tym boksie jest jeszcze jedno jamnikowate cudenko. Tez suczka, tez milutka pieszczocha. Od razu pakuje sie na kolana, zreszta Nina tak samo. Az sie serce lamie ze takie pieknosci siedza za kratami ... Suczka nr 38 CHIP - 953.000000925740 Wiek - 8 lat Data przyjecia - 14.06.2008 Przebywa - hotelik, boks 9 Quote
Talcott Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Jeju:placz::placz::placz::placz: Ludzie to.........:placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Talcott Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Takie wspaniałe Jamnisie!!! Tę czarną piękność zabrałabym natychmiast gdyby nie moja Majusia :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Wisełka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Aska25'] Ślicznotka :loveu: A Cleo to nie była już tu gdzieś kiedyś na wątku?? Na pewno była sunia szorstkowłosa Cleo, to nie ta sama??? Jej ogłoszenie udało sie w Metrze zamieścić nawet jakiś czas temu: Quote
Recommended Posts