Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nika28 napisał(a):
W typie jamnika szorstkowłosego. Miałam kiedyś takiego. Super psy:loveu::loveu::loveu:

Coś tu Dogo.... nawala :p

A ja mam takiego :loveu::loveu::loveu: Moje kochane maleństwo :loveu::loveu::loveu:
Oby i ta sunia miała szybciutko swój domek!!

Posted

Aska25 napisał(a):
Przepraszam ze tyle nie pisalam.Domek czeka. Problememjest transport. Pociagiem jedzie sie 4 godz,potem trzeba czekac ponad 8 godz na powrotny. Gdyby sie udalo znalezc kogos z autem

Jak potoczyły się dalej losy sunieczki?

Posted

Wisełka napisał(a):
A może jakiś tekścik?? Albo coś więcej o suni?? Dane kontaktowe??
Ogłoszenia bym porobiła jej :p

buahahah - gdzie Wisełka - a tam gdzieś przy szorściakach buahahaha wieeedziałam, że z pomocą podążysz

Posted

nika28 napisał(a):
Na stronie łódzkiego schroniska jest taka sunia. Prześliczna.:loveu::loveu::loveu:

A może jakiś tekścik?? Albo coś więcej o suni?? Dane kontaktowe??
Ogłoszenia bym porobiła jej :p

Posted

kochani Kleo jest chora i znajduje sie obecnie na zwierzetarni, próbowałam do niej zagdac ale nie jest różowo , warczała na mnie pookazywała ząbki,jest bardzo nieufna ,chyba stała się jej jakas krzywda z winy człowieka :placz:

Posted

ewatonieja napisał(a):
kochani Kleo jest chora i znajduje sie obecnie na zwierzetarni, próbowałam do niej zagdac ale nie jest różowo , warczała na mnie pookazywała ząbki,jest bardzo nieufna ,chyba stała się jej jakas krzywda z winy człowieka :placz:

Mój Boże, Kleo :-(:-(:-(

• 2 weeks later...
Posted

Ayia napisał(a):
ja nic nie widze podobnego do jamnika :roll: no ale... moze sie nie znam na rasach :evil_lol:

No jak to, długi jest, łapki krótkie. ;)
Wiadomo coś o tym przystojniaku?

Posted

Nie mogę wstawić zdjeć po tych kłopotach z Dogomanią, ale jest w łodzkim schronisku prawie jamnisia Miłka, która zdecydowanie potrzebuje pomocy. Ostatnio poturbowana znalazła się w zwierzętarni. Kiepsko widzę powrót do ogólnego boksu. Gdyby ktoś był ciekawy jak wyglada można zajrzeć na strone łodzkiego schroniska.