Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aska25 napisał(a):
Isadora czekalam, bo nie mialam fotek. Dzis jak mi sie uda do schroniska wpasc to sprawdze jej dane i jej watek zaloze osobny, bo bez tego niechcialam...

Ok to daj znać jak będzie wątek i dam ogłoszenia

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jamnik z głowna jest ale dopóki nie znajdzie tymczasu
marne szanse na adopcje
wlasnie pytali o kazia ale pani zosia jest starsza ma jakies swoje teorie ze lepiej bedzie sie czuł w domku niz w blokach
błagammmmmmmm o tymczas
on juz rok tak w schronieeeeeee

Posted

Fundacja Medor napisał(a):
jamnik z głowna jest ale dopóki nie znajdzie tymczasu
marne szanse na adopcje
wlasnie pytali o kazia ale pani zosia jest starsza ma jakies swoje teorie ze lepiej bedzie sie czuł w domku niz w blokach
błagammmmmmmm o tymczas
on juz rok tak w schronieeeeeee

Czy to znaczy że warunkiem jego adopcji jest posiadanie domku?

Posted

Daisy (tak dostala na imie moja jamnisia ruda) byla dzisiaj na spacerku z nowa kolezanka. Suczki szly sobie ladnie razem kolo siebie na 2 smyczkach. Wachaly razem, sikaly razem, bawily sie. Sunia jest bardzo przyjazna do psow: byla juz wczesniej na spacerku z Harnasiem. Odwlekam z watkiem, ale dzisiaj nie dam rady.

Posted

[quote name='Fundacja Medor']pani zosia mysli ze w domku z ogrodem bedzie sie czuł lepiej
ale ja mysle ze w bloku tez nie czuł by sie zle

Najważniejsze aby pies był kochany. Najlepszy pałac nie pomoże jak psiak nie zazna , nie poczuje ze jest kochany.

[quote name='Aska25']Daisy (tak dostala na imie moja jamnisia ruda) byla dzisiaj na spacerku z nowa kolezanka. Suczki szly sobie ladnie razem kolo siebie na 2 smyczkach. Wachaly razem, sikaly razem, bawily sie. Sunia jest bardzo przyjazna do psow: byla juz wczesniej na spacerku z Harnasiem. Odwlekam z watkiem, ale dzisiaj nie dam rady.

No to czekamy. Ja chyba dzisiaj tez potrzebuję odpocząć i fizycznie i psychicznie. Dobiło mnie pare psiaków.

Posted

Daisy byla 2 dzien z rzedu na spacerku. Dzisiaj poszlam z nia i jeszcze1 suczka z budy na przeciwko. Sunia jest bardzo zgodna z innymi psami. Na poczatku troszke sie najezyla, ale po chwili szly juz sobie razem grecznie. Daisy jest cudna, tylko powrot ze spaceru i przypinanie do budy jest tragedia. Mala sie tak wczepia we mnie lapkami, ze doslownie nie moge jej oderwac ... Domku gdzie jestes

Posted

Mam 2 osoby zainteresowane jamnisia. Dziewczyne z Radomia i pana z Wawy, oboje wiedza, ze musi byc sterylka przed adopcja. Czy znacie kogos z Radiomia kto moglby domek sprawdzic, bo pani Ania chce jak najszybciej zabrac ja z tego miejsca. Poradzcie co mam robic. Na sterylke ja moge zawiezc sama, ale musimy iec pewnosc ze ktos odbierze psa po tych 4, 5 dniach jak dojdzie do siebie.

Posted

Wiecie nie chce nic krakac, ale dziewczyna co byla chetna na jamniczke i dzwonila po kilka razy dziennie od 2 dni milczy. Mam nadzieje, ze jest tylko zajeta, bo jamnisia ma byc kastrowana.

Posted

Przepraszam ze tyle nie pisalam.Domek czeka. Problememjest transport. Pociagiem jedzie sie 4 godz,potem trzeba czekac ponad 8 godz na powrotny. Gdyby sie udalo znalezc kogos z autem