Isadora7 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Aska25 napisał(a):Isadora czekalam, bo nie mialam fotek. Dzis jak mi sie uda do schroniska wpasc to sprawdze jej dane i jej watek zaloze osobny, bo bez tego niechcialam... Ok to daj znać jak będzie wątek i dam ogłoszenia Quote
Aska25 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ok. To ja juz dzis watek zaloze, a w poniedzialek uzupelnie jej nr. CHIP i dokladna date przyjecia do schronu... Quote
katya Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Mam prośbę, jeśli sunia nie jest wysterylizowana, nie umieszczajcie w ogłoszeniach jej dokładnych danych ani miejsca przebywania, ok? Quote
Fundacja Medor Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 mam panstwa chetnych chca jamnika mieszkaja w krakowie my mamy sonie tylko ehh 602 816 102 Quote
Aska25 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Katya masz racje,poczekam do jutra z tym watkiem i poprosze dziewczyny zeby sie upewnily jutro ... Quote
Fundacja Medor Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 jamnik z głowna jest ale dopóki nie znajdzie tymczasu marne szanse na adopcje wlasnie pytali o kazia ale pani zosia jest starsza ma jakies swoje teorie ze lepiej bedzie sie czuł w domku niz w blokach błagammmmmmmm o tymczas on juz rok tak w schronieeeeeee Quote
danka1234 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Fundacja Medor napisał(a):jamnik z głowna jest ale dopóki nie znajdzie tymczasu marne szanse na adopcje wlasnie pytali o kazia ale pani zosia jest starsza ma jakies swoje teorie ze lepiej bedzie sie czuł w domku niz w blokach błagammmmmmmm o tymczas on juz rok tak w schronieeeeeee Czy to znaczy że warunkiem jego adopcji jest posiadanie domku? Quote
katya Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 danka1234 napisał(a):Czy to znaczy że warunkiem jego adopcji jest posiadanie domku? No właśnie, to chyba tutaj jest coś nie tak... :roll: Quote
Fundacja Medor Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 pani zosia mysli ze w domku z ogrodem bedzie sie czuł lepiej ale ja mysle ze w bloku tez nie czuł by sie zle Quote
Aska25 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Daisy (tak dostala na imie moja jamnisia ruda) byla dzisiaj na spacerku z nowa kolezanka. Suczki szly sobie ladnie razem kolo siebie na 2 smyczkach. Wachaly razem, sikaly razem, bawily sie. Sunia jest bardzo przyjazna do psow: byla juz wczesniej na spacerku z Harnasiem. Odwlekam z watkiem, ale dzisiaj nie dam rady. Quote
Isadora7 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='Fundacja Medor']pani zosia mysli ze w domku z ogrodem bedzie sie czuł lepiej ale ja mysle ze w bloku tez nie czuł by sie zle Najważniejsze aby pies był kochany. Najlepszy pałac nie pomoże jak psiak nie zazna , nie poczuje ze jest kochany. [quote name='Aska25']Daisy (tak dostala na imie moja jamnisia ruda) byla dzisiaj na spacerku z nowa kolezanka. Suczki szly sobie ladnie razem kolo siebie na 2 smyczkach. Wachaly razem, sikaly razem, bawily sie. Sunia jest bardzo przyjazna do psow: byla juz wczesniej na spacerku z Harnasiem. Odwlekam z watkiem, ale dzisiaj nie dam rady. No to czekamy. Ja chyba dzisiaj tez potrzebuję odpocząć i fizycznie i psychicznie. Dobiło mnie pare psiaków. Quote
Pogódka Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 mamy się z tymi jamniorami, straszne, że ona na łańcuchu...... Quote
Aska25 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Daisy byla 2 dzien z rzedu na spacerku. Dzisiaj poszlam z nia i jeszcze1 suczka z budy na przeciwko. Sunia jest bardzo zgodna z innymi psami. Na poczatku troszke sie najezyla, ale po chwili szly juz sobie razem grecznie. Daisy jest cudna, tylko powrot ze spaceru i przypinanie do budy jest tragedia. Mala sie tak wczepia we mnie lapkami, ze doslownie nie moge jej oderwac ... Domku gdzie jestes Quote
Aska25 Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Mam 2 osoby zainteresowane jamnisia. Dziewczyne z Radomia i pana z Wawy, oboje wiedza, ze musi byc sterylka przed adopcja. Czy znacie kogos z Radiomia kto moglby domek sprawdzic, bo pani Ania chce jak najszybciej zabrac ja z tego miejsca. Poradzcie co mam robic. Na sterylke ja moge zawiezc sama, ale musimy iec pewnosc ze ktos odbierze psa po tych 4, 5 dniach jak dojdzie do siebie. Quote
Isadora7 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Mam pytanie - skończyło się allegro tej panienki: http://allegro.pl/item342261081_roczna_panienka_jamnisia.html czy wznawiać czy panienka ma dom?? Quote
hanka456 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Jamnisia dzisiaj zamieszkała w zagródce z innymi psiakami. Czuje się w niej bardzo dobrze. Quote
Aska25 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Wiecie nie chce nic krakac, ale dziewczyna co byla chetna na jamniczke i dzwonila po kilka razy dziennie od 2 dni milczy. Mam nadzieje, ze jest tylko zajeta, bo jamnisia ma byc kastrowana. Quote
Fundacja Medor Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 ,kazio z głowna ma domekkkkkkkkkkkk huraaaaaaaaaa Quote
malagos Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 ewatonieja napisał(a):sunia poszła dzisiaj na sterylizacjE :) i jak sie czuje? wszystko ok? a domek, milczy nadal? Quote
Isadora7 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 A ja dalej proste pytanie czy wznawiać allegro tej jamnisi: http://allegro.pl/item342261081_roczna_panienka_jamnisia.html wybaczcie ale ogłaszam dużo psów i jest jamniczka, jamnisia, jamniś, jamniorkowa - sorry ale ... po prostu TAK czy NIE. Quote
Aska25 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Przepraszam ze tyle nie pisalam.Domek czeka. Problememjest transport. Pociagiem jedzie sie 4 godz,potem trzeba czekac ponad 8 godz na powrotny. Gdyby sie udalo znalezc kogos z autem Quote
nika28 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Na stronie łódzkiego schroniska jest taka sunia. Prześliczna.:loveu::loveu::loveu: Quote
Wisełka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Śliczniuteńka!!! Taka jakby szorstkowłosa :loveu: Quote
Recommended Posts