Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Celina12 napisał(a):
:placz::placz:.jezuuuu kiedy to sie wreszcie skończy????

Też zapłakałam. A żebyś zobaczyła tego Filipka co od dzisiaj u mnie jest. Nie widziałam tak koszmarnie wychudzonego jamola.

Posted

Ten jamnik ze mna na zdjeciu to SUCZKA. Wczoraj ja babka oddala. Jeszcze nie wie co sie dzieje. Wzielam ja na spcer, byla radosna. Mozna by ja spokojnie ze smyczy spuscic. Ale jak ja przypielam i odeszlam do nasteppnego to tak wyla :-(:-(

Wiec co to przysmaki jadla psie ciasteczka, na 100% kanapowiec, bo sie na kolana pcha, lize po twarzy. Byla na spacerze z innym psem i super.

Posted

Asiu, dlaczego ją babka oddała? Masz moze zdjecie "całości" jamniczego ciała? :cool3:
I dlaczego ten watek jest wtym dziale, moze załóżcie od nowa na "psach w potrzebie", tam sie częściej zaglada!!

Posted

Pewnie został przeniesiony z powodu tytułu, a Saskia chyba jest w czasie okołoporodowym i nam go nie zmieni... Ale napiszę o przeniesienie.

A ja apeluję o pomoc dla czarnego jamniora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Medor zaproponował zabranie go, tylko trzeba dowieźć, ja jakby co mam transport dopiero na jutro po południu.
Ale może ktoś go weźmie na DT???

Posted

katya napisał(a):
Medor zaproponował zabranie go, tylko trzeba dowieźć, ja jakby co mam transport dopiero na jutro po południu.
Ale może ktoś go weźmie na DT???

Kurcze żebym nie miała tymczasa (tego szkieleta jamniczego z banerka) to bym myślała - Łódź niedaleko Wawki. Ale absolutnie nie dam rady. Tyle ze porozsyłałam jeszcze dzisiaj garść maili (również w łodzi) może ktoś sie odezwie.

Posted

Jamnik pojechal do Katya :lol: jest przekochany i przeslodki :loveu: dziewczyny odrazu pojechaly do weta aby go obejrzal, moze ma czipa :roll:

Posted

Ayia napisał(a):
Jamnik pojechal do Katya :lol: jest przekochany i przeslodki :loveu: dziewczyny odrazu pojechaly do weta aby go obejrzal, moze ma czipa :roll:

No musi być przekochany i przesłodki, przecież jamnik:loveu:
Ulżyło mi. Daj znać jak będzie coś więcej wiadomo.

Posted

Ok. Nie wiem czemu go baba oddala, bo przeciez powiedziala ze to nie jej i sie blakal :-( Dzisiaj niestety nic mi sie nie udalo dowiedziec bo byla TV w schronie i wszyscy byli zajeci, a czytnika mi nie chcieli dac, bo musi byc pracownik :-( PARANOJA).

Zdjecia mu nie zrobilam niestety, bo myslalam ze nie potrzeba. Mam wczorajsze komorka robione, ale niestety z dosc daleka wiec nie bedzie wyrazne.
Jamis mnie poznala od razu. Jak weszlam to wyla i sie rwala do mnie. Jak tylko podeszlam do niej i ukucnelam to wpakowala mi sie na kolana, lizala po twarzy, cala sie trzesla, nie chciala zejsc. Masakra. strasznie sie cieszyla. Chyba myslala ze ja zabiore. Prosze pomozcie tej slicznej suczce.

Posted

Aska25 napisał(a):
Ok. Nie wiem czemu go baba oddala, bo przeciez powiedziala ze to nie jej i sie blakal :-( Dzisiaj niestety nic mi sie nie udalo dowiedziec bo byla TV w schronie i wszyscy byli zajeci, a czytnika mi nie chcieli dac, bo musi byc pracownik :-( PARANOJA).

Zdjecia mu nie zrobilam niestety, bo myslalam ze nie potrzeba. Mam wczorajsze komorka robione, ale niestety z dosc daleka wiec nie bedzie wyrazne.
Jamis mnie poznala od razu. Jak weszlam to wyla i sie rwala do mnie. Jak tylko podeszlam do niej i ukucnelam to wpakowala mi sie na kolana, lizala po twarzy, cala sie trzesla, nie chciala zejsc. Masakra. strasznie sie cieszyla. Chyba myslala ze ja zabiore. Prosze pomozcie tej slicznej suczce.

Napisz pare słów o niej, żebym miała zebrane do "kupy" i prześlij mi (może być na priv). Zdjęcia to to co na tej stronie tak i to co na poprzedniej? Sorry ale robie trochę tych ogłoszeń więc wolę dopytać żeby nie pokręcić.

Pewnie jakiś szczepień, sterylek nie ma tak? A jak ma cokolwiek to napisz muszę to jakoś ułożyć. I zrobie jej ogłoszenia. I będziemy myśleć dalej

Posted

Poprosze Ewatonieja zeby sie o niego dowiedziala, bo ma byc w czw w schronisku. Niestety jak pisalam przez to cale zamieszanie z TV w schronisku nic sie nie mozna bylo dowiedziec o niczym. Jedyne co o nim mam to jego numer na obrozy - 3060.

Posted

Czarny jamnik jest ogólnie zdrowy, ma ok. 2 lata, został dziś odrobaczony i spryskany Frontlinem. Jutro dowiemy się kto i kiedy go adoptował.

Posted

slicznosci :loveu: slicznie wyglada na tym kocyku :loveu: a jak wogle sie sprawuje? nie szczeka tak? bo caly czas pamietam ta babke i jej slowa :shake::roll:

Edit: Dzieki niemu poprostu zakochalam sie w jamnikach:loveu: poprostu przekochany jest :loveu:

Posted

Jak można nie kochać jamników?!
Kiedyś usłyszałam coś takiego: Jamnikowi nikt nie uświadomił, że jest mały.
To WIELKI CHARAKTER w małym ciele.:razz:

Posted

"Jamniki łamią Ci serce, a potem jeszcze nad jego marnymi resztkami podnoszą nogę. Obcując z jamnikiem nie wiesz, czy płaczesz ze śmiechu, miłości, czy wściekłości. Dusza jamnika jest podobna do człowieczej, jak żadnego innego psa"