Wisełka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Tak, jamniś nr 4 to Hektorek i jest u mnie. Szuka Stałego Domku! Jest zdrowy :) Quote
saskia Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Oki, pierwsza strona opanowana:cool1: Niestety w moim pierwszym poście jest już za dużo zdjęć i nie mogę zamieszczać kolejnych:roll: więc chyba niedługo będę musiała wykasować jamnisie, które znalazły swoje domki, a szkoda:shake: Bardzo proszę o info, co z jamnisiem nr 1 na naszej liście, dawno nic o nim nowego nie słyszałam, czy wciąż szuka domu? Czarnego z akwarium mało kreatywnie na razie nazwałam Negro:roll::lol: ale jeśli już będzie miał jakieś imię, to zaraz zmienię. Podsumowując: w schronisku jest Kocykowa, Negro i ten prawie jamniś, tak? Hektor i jamniś nr 1 w DT? Czy to wszystkie jamolki już ? Quote
Niewiasta_21 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Czarny jamnis co był w akwarium trafił do hotelu na boksy. Jamnisia kocykowa jest bardzo fajna,na kotki nie reagowała. Zaczynaja jej sie jakies zmieny skórne na uszach. Zaraz wstawie fotki. Quote
Kar0la Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Saskia to może te jamnisie co znalazły dom wstaw do swojego drugiego posta na pierwszej stronie. Szkoda, że czarny jamniś jest już na boksach,:-( ale dobrze, że Kocykowaca panna nie reagowała na koty. :multi::multi: Quote
Niewiasta_21 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Kar0la Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ależ ona piękna. :loveu::loveu::loveu: Domek powinien być raz dwa. Quote
danka1234 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A ta sunia mix jamnika która była nr.4 w pierwszym poście to ma domek Quote
Kar0la Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Jamniczki proszą o pomoc. :modla::modla::modla: Quote
Wisełka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Saskia, w imieniu Hektorka proszę o kolejną zmianę :) Hektor ma już stały domek. Dziś przeprowadził się ze swoimi zabawkami i wałówką do cudownej rodziny :) Ma już raz na zawsze domeczek i to dosłownie - mieszka od dziś w domku jednorodzinnym z ogródkiem - ma chłopak szczęście :) Tak szybko udało się mu znaleźć swój stały kąt. :loveu: Quote
malagos Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ktoś tu ma dobrą rekę do adopcji :cool3: A Kocykowa czeka :sg168: :siara: Quote
saskia Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Super, bardzo się ciesze z Hektorowego domku- zaraz zmienię na pierwszej stronie:p:p:p Kocykowa bardzo schudła, prawda?:-( Quote
Argat Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 saskia napisał(a):Super, bardzo się ciesze z Hektorowego domku- zaraz zmienię na pierwszej stronie:p:p:p Kocykowa bardzo schudła, prawda?:-( Tak, sporo jej ubyło. Szkoda psiny w schronisku. Gdyby mogła trafić tak jak Hektorek, zaraz by się chętni znaleźli. Może chociaż ogłoszenia jej zrobić? Quote
Łodzianka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Super, że Hektorek ma nowy stały już domek.:-) Wisełka - może chcesz Kocykową? :-) Quote
danka1234 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Jaka szkoda że mieszkam tak daleko bo mogłabym dać jamnisi tymczas, tymbardziej że mój Tofik jest już po kastracji. Quote
hanka456 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 No, to gratulacje:razz::razz::razz:. Wczoraj zadzwonił Pan z Gniezna zainteresował się sunią. jeśli podtrzyma swoje zainteresowanie, to może i ona niedługo wyjedzie z Łodzi? Quote
saskia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Haniu, pan jest zainteresowany Kocykową? To świetnie, trzymamy kciuki:p Czy wiecie coś o tym starszym jamnisu nr 1 na naszej liście? Dawno nie było o nim żadnych informacji, nawet nie wiem czy wciąż jeszcze szuka domu Quote
hanka456 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Numer jeden również szuka domu. Jest w domu tymczasowym gdzie jest 9 psiaków. Quote
malagos Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Łodzianka napisał(a):Super, że Hektorek ma nowy stały już domek.:-) Wisełka - może chcesz Kocykową? :-) o, to mi się podoba, krótka piłka :evil_lol: moze jednak znajdzie sie dom staly, czego tej ślicznotce życzę z całego serca! I cieplego nowego kocyka! Quote
Wisełka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Łodzianka napisał(a):Super, że Hektorek ma nowy stały już domek.:-) Wisełka - może chcesz Kocykową? :-) Oj dziękuję :) Ale niestety - nie tym razem :shake: Nie bardzo mam jak zajmować się zwierzakami w ciągu dnia bo pracuję. Wypatrzyłam sobie już kolejną bidę, ale chyba nie dam rady dać jej DT. Nie ma komu wyprowadzać psinki ok południa i to jest największy ból :-( Z Hektorkiem pomagała mi mama, ale ile ona może tak krążyć między moim domem a swoim? Quote
saskia Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Kto mógłby wziąć Kocykową na tmyczas? Jest cudna, lubi koty, na pewno nie sprawi problemu! Quote
Kar0la Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Taka cudna jamnisia i nie może znaleźć nawet tymczasu. :-( Quote
Argat Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 hanka456 napisał(a): Wczoraj zadzwonił Pan z Gniezna zainteresował się sunią. jeśli podtrzyma swoje zainteresowanie, to może i ona niedługo wyjedzie z Łodzi? I jak, pan poważniej zainteresowany? Sama bym ją wzięła na tymczas, jakbym nie mieszkała tak daleko. Trzymam za kocykową kciuki. Quote
Wisełka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Kocykowej trzeba zrobić allegro jak jeszcze nie ma. Hektor miał 4 chętnych którzy właśne tam go znaleźli. Był u mnie nieco ponad tydzień tylko :) Może i kocykowej tak się uda :) Quote
hanka456 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Kocykowa dzisiaj juz nie mieszkała ze sczeniętami, tylko w boksie z dorosłymi psami. To nie jest dobrze. Quote
Recommended Posts