Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oki, pierwsza strona opanowana:cool1:
Niestety w moim pierwszym poście jest już za dużo zdjęć i nie mogę zamieszczać kolejnych:roll: więc chyba niedługo będę musiała wykasować jamnisie, które znalazły swoje domki, a szkoda:shake:
Bardzo proszę o info, co z jamnisiem nr 1 na naszej liście, dawno nic o nim nowego nie słyszałam, czy wciąż szuka domu?
Czarnego z akwarium mało kreatywnie na razie nazwałam Negro:roll::lol: ale jeśli już będzie miał jakieś imię, to zaraz zmienię.
Podsumowując: w schronisku jest Kocykowa, Negro i ten prawie jamniś, tak? Hektor i jamniś nr 1 w DT? Czy to wszystkie jamolki już ?

Posted

Saskia to może te jamnisie co znalazły dom wstaw do swojego drugiego posta na pierwszej stronie.

Szkoda, że czarny jamniś jest już na boksach,:-( ale dobrze, że Kocykowaca panna nie reagowała na koty. :multi::multi:

Posted

Saskia, w imieniu Hektorka proszę o kolejną zmianę :) Hektor ma już stały domek. Dziś przeprowadził się ze swoimi zabawkami i wałówką do cudownej rodziny :) Ma już raz na zawsze domeczek i to dosłownie - mieszka od dziś w domku jednorodzinnym z ogródkiem - ma chłopak szczęście :) Tak szybko udało się mu znaleźć swój stały kąt. :loveu:

Posted

saskia napisał(a):
Super, bardzo się ciesze z Hektorowego domku- zaraz zmienię na pierwszej stronie:p:p:p

Kocykowa bardzo schudła, prawda?:-(

Tak, sporo jej ubyło. Szkoda psiny w schronisku. Gdyby mogła trafić tak jak Hektorek, zaraz by się chętni znaleźli. Może chociaż ogłoszenia jej zrobić?

Posted

No, to gratulacje:razz::razz::razz:.

Wczoraj zadzwonił Pan z Gniezna zainteresował się sunią. jeśli podtrzyma swoje zainteresowanie, to może i ona niedługo wyjedzie z Łodzi?

Posted

Haniu, pan jest zainteresowany Kocykową? To świetnie, trzymamy kciuki:p

Czy wiecie coś o tym starszym jamnisu nr 1 na naszej liście? Dawno nie było o nim żadnych informacji, nawet nie wiem czy wciąż jeszcze szuka domu

Posted

Łodzianka napisał(a):
Super, że Hektorek ma nowy stały już domek.:-)

Wisełka - może chcesz Kocykową? :-)

o, to mi się podoba, krótka piłka :evil_lol:

moze jednak znajdzie sie dom staly, czego tej ślicznotce życzę z całego serca! I cieplego nowego kocyka!

Posted

Łodzianka napisał(a):
Super, że Hektorek ma nowy stały już domek.:-)

Wisełka - może chcesz Kocykową? :-)

Oj dziękuję :) Ale niestety - nie tym razem :shake:

Nie bardzo mam jak zajmować się zwierzakami w ciągu dnia bo pracuję. Wypatrzyłam sobie już kolejną bidę, ale chyba nie dam rady dać jej DT. Nie ma komu wyprowadzać psinki ok południa i to jest największy ból :-( Z Hektorkiem pomagała mi mama, ale ile ona może tak krążyć między moim domem a swoim?

Posted

hanka456 napisał(a):

Wczoraj zadzwonił Pan z Gniezna zainteresował się sunią. jeśli podtrzyma swoje zainteresowanie, to może i ona niedługo wyjedzie z Łodzi?

I jak, pan poważniej zainteresowany?

Sama bym ją wzięła na tymczas, jakbym nie mieszkała tak daleko. Trzymam za kocykową kciuki.

Posted

Kocykowej trzeba zrobić allegro jak jeszcze nie ma. Hektor miał 4 chętnych którzy właśne tam go znaleźli. Był u mnie nieco ponad tydzień tylko :) Może i kocykowej tak się uda :)