malagos Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 malagos napisał(a):Haniu, odwiedź wszystkie jamniczki... Kurcze, mam słabosć do nich :oops: A juz do suczek, i to rudych, jak moja Pelasia :placz: Powiedz, ze znalazły domek , ze ktoś o nie pyta, ze nie posiedza dlugo w schronisku... I zajrzyj do tej "kocykowej" damy, w jaki jest wieku, co mówi na koty i na inne suczki? Tak tylko pytam :oops: Proszę... nie macie mozliwosci sie dowiedziec o te koty?.... Quote
hanka456 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Musiałybyśmy ja wyprowadzić z boksu, a potem ponownie pwprowadzic, nie jestem pewna czy najlepszy pomysl. Wtedy właśnie są atakowane przez inne psy. Quote
malagos Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 no trudno. nie bedę wiec o nią wiecej wypytywać. Quote
hanka456 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Wypytuj, wypytuj dlaczego nie. Nie powiedziałam, że to jest nie możliwe tylko mam obawy, ale może jakoś się uda to sprawdzić. Quote
hanka456 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Postaram się jak najwięcej niej dowiedziec. Quote
saskia Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Przepraszam, że tak długo mnie nie było, ale znów wylądowałam w szpitalu:shake: już wszystko oki, ale jutro i pojutrze mam jeszcze egzaminy. Obiecuję więc że we wtorek po południu zaktualizuję pierwszą stronę, dobrze? Strasznie się cieszę, ze jamniś z 6 już w DT, we wtorek postaram się porobic ogłoszenia reszcie jamnisiów. Pozdrawiam ciepło:p Quote
Niewiasta_21 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 A jamnis nr 3 zostaje w domku tymczasowym na stałe :-) Quote
Kar0la Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Niewiasta_21 napisał(a):A jamnis nr 3 zostaje w domku tymczasowym na stałe :-) Huraaaa. :multi::multi::multi::multi: Saskia rośnijcie zdrowo i bez problemów. :loveu::loveu: Kocykowa panna dalej czeka i czarny jamniś też.:-( Quote
ewatonieja Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 a macie tego jegomości? lat ok 3 wcale nie Hania z Ania go wyciagnęły z blaszaka tylko CIAPUŚ i jamnior powędrował do biura,gdzie stal sie koszmarem Eweliny, ciagle szczeka ,bardzo wrażliwy na koty stał i szczekał na kota dobre 4 godziny :) koty eksmitowano z pomieszczenia,sunie Eweliny także co dobrego o nim, jest to fajny psiak z charakterem, potrafi chodzić na smyczy ,dosyć łatwo sie nim steruje ale czasem mam momenty że się zawiesza i nie reaguje na nic ,wącha trawe i wącha a ty sobie człowieku wołaj zdrów :P lubi sie przytulac a wymęczony po spacerze dosyc długo ładuje baterie :) Quote
Reno2001 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Tak na prawdę to tego jamniora z blaszaka wyciągnęła ciapuś. Obie latałysmy po schronie i załatwiałysmy mu nowe lokum. Za zgodą pani dyrektor wsadziłysmy go do Eweliny :diabloti:. Quote
Niewiasta_21 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Otóż to :-) Tym razem to nie nasza zasługa :P Quote
malagos Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Może dzis nowy domek sie znajdzie?...... Quote
Łodzianka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Wzięłabym jamnisię do DT, ale nie możemy mieć więcej niż jednego psiaka. Quote
ewatonieja Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 a dlaczego? Moriaa ma chyba z 4 i jeża :)) a nasza znajoma iwonka ma .... 5 :cool3: naturalnie 90%to tymczasowicze :p Quote
hanka456 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 dzisiaj zostalysmy poproszone, żeby szybko mu domek znaleźc. Quote
malagos Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 hanka456 napisał(a):dzisiaj zostalysmy poproszone, żeby szybko mu domek znaleźc. któremu? Temu u Wisełki? Quote
Reno2001 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 malagos napisał(a):któremu? Temu u Wisełki? Chyba temu czarnemu ze schroniskowego biura :cool3:... Quote
ewatonieja Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ale on jest świetny dopóki nie szczeka :lol: Quote
Łodzianka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ewatonieja napisał(a):a dlaczego? Moriaa ma chyba z 4 i jeża :)) a nasza znajoma iwonka ma .... 5 :cool3: naturalnie 90%to tymczasowicze :p Mój przybytek to trójka dzieci, świnia morska i 150 l. akwarium.:loveu: Quote
ewatonieja Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 hehehehe Lodzianko na prawde masz sie czym chwalić :) :cool2: z innej mańki pokaz komuś swoje banerki bo wyglądają na duże,jeszcze Ci podpis usuna jak mi :/ Quote
hanka456 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 czarny jamnik trochę przeszkadza w akwarium i dlatego domek mu potrzebny na gwałt. Quote
Wisełka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 malagos napisał(a):któremu? Temu u Wisełki? No właśnie, proszę nie zapominać o moim tymczasowym podopiecznym Hektorku :p on też szuka domku stałego i oby znalazł go jak najszybciej! To również jest dość pilne. Wiekszość dnia nie ma mnie w domu i sądzę że mojej mamie znudzi się niedługo krążenie między swoim domem a moim w celu wyprowadzania psa na spacer :shake: Quote
saskia Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 No dobra, wzięłam się za porządki na pierwszej stronie, ale ponieważ ostatnio tu nie zaglądałam, to mam trochę braków:oops: Czy Hektor u WIsełki, to nasz jamniś nr 4? Czy Zora wciąż jest u Hani i szuka domku? Co z naszym starszym jamnisiem nr 1? Będę bardzo wdzięczna za wiadomości:p Edit: ZNalazłam wątek Zorki, już wiem, że jest w nowym domku :):) Quote
Recommended Posts