Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
Haniu, odwiedź wszystkie jamniczki... Kurcze, mam słabosć do nich :oops:
A juz do suczek, i to rudych, jak moja Pelasia :placz:
Powiedz, ze znalazły domek , ze ktoś o nie pyta, ze nie posiedza dlugo w schronisku...
I zajrzyj do tej "kocykowej" damy, w jaki jest wieku, co mówi na koty i na inne suczki? Tak tylko pytam :oops: Proszę...

nie macie mozliwosci sie dowiedziec o te koty?....

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, że tak długo mnie nie było, ale znów wylądowałam w szpitalu:shake: już wszystko oki, ale jutro i pojutrze mam jeszcze egzaminy. Obiecuję więc że we wtorek po południu zaktualizuję pierwszą stronę, dobrze?
Strasznie się cieszę, ze jamniś z 6 już w DT, we wtorek postaram się porobic ogłoszenia reszcie jamnisiów. Pozdrawiam ciepło:p

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
A jamnis nr 3 zostaje w domku tymczasowym na stałe :-)

Huraaaa. :multi::multi::multi::multi:

Saskia rośnijcie zdrowo i bez problemów. :loveu::loveu:

Kocykowa panna dalej czeka i czarny jamniś też.:-(

Posted

a macie tego jegomości? lat ok 3

wcale nie Hania z Ania go wyciagnęły z blaszaka tylko CIAPUŚ i jamnior powędrował do biura,gdzie stal sie koszmarem Eweliny, ciagle szczeka ,bardzo wrażliwy na koty stał i szczekał na kota dobre 4 godziny :) koty eksmitowano z pomieszczenia,sunie Eweliny także
co dobrego o nim, jest to fajny psiak z charakterem, potrafi chodzić na smyczy ,dosyć łatwo sie nim steruje ale czasem mam momenty że się zawiesza i nie reaguje na nic ,wącha trawe i wącha a ty sobie człowieku wołaj zdrów :P lubi sie przytulac a wymęczony po spacerze dosyc długo ładuje baterie :)

Posted

Tak na prawdę to tego jamniora z blaszaka wyciągnęła ciapuś. Obie latałysmy po schronie i załatwiałysmy mu nowe lokum. Za zgodą pani dyrektor wsadziłysmy go do Eweliny :diabloti:.

Posted

ewatonieja napisał(a):
a dlaczego? Moriaa ma chyba z 4 i jeża :))
a nasza znajoma iwonka ma .... 5 :cool3: naturalnie 90%to tymczasowicze :p

Mój przybytek to trójka dzieci, świnia morska i 150 l. akwarium.:loveu:

Posted

malagos napisał(a):
któremu? Temu u Wisełki?

No właśnie, proszę nie zapominać o moim tymczasowym podopiecznym Hektorku :p on też szuka domku stałego i oby znalazł go jak najszybciej! To również jest dość pilne. Wiekszość dnia nie ma mnie w domu i sądzę że mojej mamie znudzi się niedługo krążenie między swoim domem a moim w celu wyprowadzania psa na spacer :shake:

Posted

No dobra, wzięłam się za porządki na pierwszej stronie, ale ponieważ ostatnio tu nie zaglądałam, to mam trochę braków:oops: Czy Hektor u WIsełki, to nasz jamniś nr 4? Czy Zora wciąż jest u Hani i szuka domku? Co z naszym starszym jamnisiem nr 1?
Będę bardzo wdzięczna za wiadomości:p

Edit: ZNalazłam wątek Zorki, już wiem, że jest w nowym domku :):)