Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak ja lubię oglądąć takie zdjęcia. :loveu:

No to ja wstawię zdjęcia Merlina nowego domu. Okazało się, że jamniś ma przynajmniej 14 lat, zapalenie dróg moczowych i chorą prostatę. :roll:

Z kolegą Czarkiem.

Posted

Super zdjęcia- mogłabym takie oglądać bez końca:megagrin:

Mam dużą prośbę- czy ktoś mógłby sprawdzić jak sobie radzi nasza suńka nr 4? Może jakieś lepsze zdjęcia? Bardzo proszę

Posted

Słuchajcie, nie wiem czy ktoś kojarzy. Jak byłam w schronie w niedziele, koło hoteliku był uwiązany taki gruuuuby jamnik, chyba nawet sunia, czy ktoś coś wie? Bardzo miłe stworzenie.

Posted

Miałam już psy, ale to co wyprawia Jumper przechodzi wszelkie oczekiwania. Zaskakuje nas co chwilę, oczywiście na plus. Sprawdza się stare powiedzenie, dając serce-otrzymujesz je podwójnie!

Posted

Uwielbiam czytać takie wiadomości :lol:
Może jestem monotematyczna, ale strasznie marzy mi się dom na Święta dla jaminkowatej suni nr 4 z pierwszej strony:oops:

Posted

Albo nie zauwazyłam,albo niewiem dokłądnie która to jest ta psinka nr 4 bo nie widziałam takiej. Ale przyznaje ze mogłąm nie zauwazyc.
A ten gruby pies (Juz sobie przypomniałam,wabi sie Kacper) był zagrzebany w budzie w kołdrach i niechciałam go wyciagac na siłe,wiec foteczekn niema.

Posted

[quote name='Niewiasta_21']Albo nie zauwazyłam,albo niewiem dokłądnie która to jest ta psinka nr 4 bo nie widziałam takiej. Ale przyznaje ze mogłąm nie zauwazyc.

Myślałm o tej suni