gallegro Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='wanda szostek']W rewanżu , filmik dla Tinki. Ją trzeba szybko ogłaszać i to już jutro muszę zacząć.[/quote] Czy mam przynieść aparat? A Tinka wtedy będzie? Quote
wanda szostek Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 http://www.pineska.pl/?t=47815&k=1029223949&zm=2 Super Expres (ale nie wiem czy coś wyszło) Quote
gallegro Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Wyszło, wyszło... i to całkiem niezle ;) Quote
wanda szostek Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='gallegro']Wyszło, wyszło... i to całkiem niezle ;) Ja szukałam i nie mogłam znaleźć. Muszę zrobić przerwę do jutra, bo zaczynam robić głupoty. Ogłoszona na : http://www.ogloszenia.aleokazja.pl/Czy-ktos-pokocha-mala-wielorasowa-suczke-Mambe.html,10838 Neon.pl (bez linku) http://www.frey-united.com/serwis-ogloszeniowy/ www.pineska.pl aż 4 razy, bo co chciałam sprawdzić nie było więc wstawiałam nowe. Pewnie bana dostanę. A w tagach wpisałam to co dla drugiego psa (oddam, pies, owczarek). Tomku pewnie Twojego któregoś wystawiłam. Quote
Makuuu Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 jestem pod wrażeniem tak duuuuużej (co i tak nie określa tego tak precyzyjnie, jakby się chciało) liczby ogłoszeń... :cool3: napiszę jedno: WoW :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:! Quote
Makuuu Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 a cóż to za piękny psinek Mambusię przytula? Quote
red Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 To jest tak śliczna para, że nie wiem jak się rozstaną......:-( Maleńka wygląda kwitnąco.... lśni, nabiera kształtów.... to jest to....kocha i jest kochana.;) Quote
red Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Aż dziwne, taka śliczna i grzeczna sunia.... ale nie traćmy nadziei, niektóre szybko a inne dłużej czekają...... Quote
wanda szostek Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Przepraszam, że nie na temat, ale szukam pomocy. Dusia adoptowana ze schroniska (10 lat, chora na serce) po nocy sylwestrowej przerażona boi się wyjść na dwór. Opiekunka jej boi się, że suczka może dostać zawału. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=69696&goto=newpost Czy ktoś mógłby pomóc? Ratujmy suczkę. Quote
red Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Czytałam, ona się boi bo pamięta strzały, huk, ale z czasem to się wyciszy. Dobrze, że załatwia się na dworzu, a to że szybko wraca ...to trudno. Lepiej jej nie faszerować lekami, czas zrobi swoje. Quote
gallegro Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 red napisał(a):Aż dziwne, taka śliczna i grzeczna sunia.... ale nie traćmy nadziei, niektóre szybko a inne dłużej czekają...... Red, masz absolutną rację... Na potwierdzenie Twoich słów dodam, że... Mamba znalazła domek :multi: Sunia zamieszka w Krośnie lub okolicy (jeśli czegoś nie przekręciłem ;)). Przez ok. 2 lata będzie przebywać w mieszkaniu, gdzie jest dwójka dzieci, a docelowo zamieszka w domu (jak mniemam z ogrodem). Państwo już się zdecydowali, a ja zamknąłem aukcję na Allegro. Jeśli nie trafi się okazyjny transport, domek przyjedzie do mnie na miejsce. To miłe, zważywszy na sporą odległość. Widać, ze sunia wpadła im w oko ;) Nie dziwię się... a raczej dziwię się, ze dopiero teraz. Tak grzecznego i miłego psiaka, jeszcze nie miałem. A teraz z innej beczki. Kilka dni temu o mało nie doszło do adopcji Mamby w okolicy Siedlec, ale w końcu umówiłem się, że poszukam innego psiaczka. Pani zależy, zeby to była młoda sunia, jeszcze mniejsza od Mamby (może być bardziej sierściuchowata). Rozejrzyjcie się ciotki wokół siebie. Wygląda na to, ze dom jest O.K. Quote
gallegro Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Już wszystko jasne... Jutro Mamba będzie grzać doopkę w swoim nowym domku :multi: Pani przyjedzie ok. 15-tej Qrcze... będzie mi trochę nieswojo... :roll: Przyzwyczailiśmy się do siebie... Quote
gallegro Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 wanda szostek napisał(a): http://ale.gratka.pl/ ( tu można dodać jeszcze 5 zdjęć) To dzięki temu ogłoszeniu, Mamba znalazła swój wymarzony domek. Wandziu, dziękuje w imieniu suni :loveu: Quote
wanda szostek Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 gallegro napisał(a):To dzięki temu ogłoszeniu, Mamba znalazła swój wymarzony domek. Wandziu, dziękuje w imieniu suni :loveu: Właśnie miałam wkleić nowe dodane ogłoszenia i widzę, że już nie trzeba. Tomku może sprawdzić dla tej pani z Żelkowa, czy nie ma coś w Ostrowi. Tam też są psy, którym dom potrzebny a znacznie bliżej. Moja Mimi kudłaczek i malutka z Ostrowi. Wybacz, że się wtrąciłam, ale po co dokładać transport? Quote
gallegro Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Oczywiście, że możesz sprawdzić. jeśli będzie jakaś psina blisko Siedlec, to tym lepiej... Rozejrzyj się, a jak coś znajdziesz, podeślij fotki z krótkim opisem. Quote
red Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Ale super..................jak się cieszę, że Mamba ma domek, na pewno najlepszy z najlepszych. Warto czekać.....:lol: choć nieraz długo, niestety. Tomku domki dla małych suczek bardzo nam potrzebne. Dziś założyłam taki, może udało by się panią namówić na dwie razem, wysterylizowane, kochane i pilnują domku, szczekają, ale nie gryzą, przytulanki niesamowite, potrzebują szybko domku - www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104403, albo Lilka ona jest do kolana http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101970. Suczką do łózka jest Sara http:www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=103034, ale tu musi byc pewność, że będzie spała na jednej podusi ze swoją panią, niestety...... W pozostałych przypadkach polecam dwie sunie i Lilkę. Quote
pani_stanislawa Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 no i super wieści :) Mamba napewno zapewni mnostwo radosci ,swoim nowym właścicielom :) Quote
gallegro Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 wanda szostek napisał(a):Czas już usuwać ogłoszenia? Najwyższy czas Wandziu... (chyba, że na to konto proponować inne, podobne psiaki w potrzebie). Mambeczka właśnie pojechał do nowego domku. Zrobiło mi się smutno, ale pocieszam się tym, że domek będzie miała najlepszy na Świecie... Pani, imienniczka mojej Dorci ;), jak i jej dwójka dzieci, to 100% dogomaniacy. W ramach "zapłaty" przywiezli karmę i psie przysmaki. Przeznaczę ją dla kolejnych psiaków, które będą u mnie w DT. Mam obiecaną relację, a za jakiś czas fotki z nowego domku. Suniu, bądz zdrowa i szczęśliwa... Quote
wanda szostek Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 gallegro napisał(a):Najwyższy czas Wandziu... (chyba, że na to konto proponować inne, podobne psiaki w potrzebie). To może rzeczywiście jeszcze niech trochę po wiszą. Może przyniosą coś dobrego i innym psiakom Quote
gallegro Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Podczas podróży, Mamba jest bardzo grzeczna i w miarę wesoła. Siedzi na tylnym siedzeniu z jednym z młodych opiekunów ;) Z informacji uzyskanych od Pani wynika, że za ok. 2 lata sunia zamieszka na dużej (1ha) działce z "prywatnym" strumykiem (hrabina jedna :roll:). Odnoszę wrażenie, że psina właśnie znalazła dom, o jakim każdy psiak może tylko marzyć... No dobra... dość tego kadzenia :razz:. Bierzmy się za robotę... czeka tyle innych czworonogów w potrzebie... Quote
red Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 :-( Biedny Bonus..........jaka była reakcja małej na tych ludzi? Quote
Recommended Posts