Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ja mam duuzego gryzacego ONka:)jak byl maly to byl grzeczny.. ale pozniejs ie rozkrecil.. przezemnie;p teraz ubostwia zjadac moje stopy i dlonie;/ twarzy nie chce;p jak mu twarz podstawiam to sie odsuwa-sprawzdalam keidys;p czasami memla delikatnie a zcesto jak sie z nim "bije" to gryyyzie b. mocno:D dziwna ejstem ale nie przeszkadza mi to;p z drugiej jednak strony jak juz byl bardzo zdenerwowany, obolaly itp, bo mu czyscilam jakas ranke.. drazliwe to bylo.. to tylko przystawil pysk do mojej reki.. ogolnie odhcodzil.. a ugryzc panci nie chcial.. no ale w zabawie to auc;p piszczenie pomaga:D ale najlepiuej dac mu gryzc reke i nia nie ruszac tos am przestaje;p

Posted

marmara_19 napisał(a):
czasami memla delikatnie a zcesto jak sie z nim "bije" to gryyyzie b. mocno:D dziwna ejstem ale nie przeszkadza mi to;

E... marmara, bo jak się z onem pod jednym dachem mieszka, to się człowiek z czasem otępiały na bodźce bólowe robi;).

Posted

Marmara, nasz gluptak lapie za rekawy, nogawki i ciagnie, albo jak ma zupelne odloty to biega po foteleach kanapie w podskokach lapaic kazdego za nogawke, glupek taki jeden :)

Posted

chester07 napisał(a):
a jeszcze jedno kiedy onkom powinny stanąć uszy?
i czy możliwe jest żeby stanęło jedno?

Hm...możliwe,że może stanąć tylko 1 uszko.A ile maluda ma miechów?.Mojej Once uszka stanęły bardzo szybko...3 miesiące.Do tego schodziły się do środka i dzieciaki krzyczały na nią królik Baks.Z tego co mi wet kiedyś mówił to uszy kształtują się do roku:roll:.

Posted

chester07 napisał(a):
a jeszcze jedno kiedy onkom powinny stanąć uszy?
i czy możliwe jest żeby stanęło jedno?

Radzę poczytać starsze wątki. O uszach było naprawdę dużo informacji.

Posted

hmm dzięki :) zaraz poszukam tych wątków ;)
a wie ktoś coś o karmie Gilpa? dobra jest? i psy ją lubią? bo córka znajomej babci (jakie powiązanie xD) ma labradora i zna się trochę, a nawet bardzo na psach. I daje swojemu Gilpe i przy okazji rozprowadza ją innym. Mówi ze dobra, ale ja mało o niej słyszałam więc chciałam się poradzić :). Jak ktoś wie nawet najmniejszą rzecz to napiszcie proszę :iloveyou: