marmara_19 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 a ja mam duuzego gryzacego ONka:)jak byl maly to byl grzeczny.. ale pozniejs ie rozkrecil.. przezemnie;p teraz ubostwia zjadac moje stopy i dlonie;/ twarzy nie chce;p jak mu twarz podstawiam to sie odsuwa-sprawzdalam keidys;p czasami memla delikatnie a zcesto jak sie z nim "bije" to gryyyzie b. mocno:D dziwna ejstem ale nie przeszkadza mi to;p z drugiej jednak strony jak juz byl bardzo zdenerwowany, obolaly itp, bo mu czyscilam jakas ranke.. drazliwe to bylo.. to tylko przystawil pysk do mojej reki.. ogolnie odhcodzil.. a ugryzc panci nie chcial.. no ale w zabawie to auc;p piszczenie pomaga:D ale najlepiuej dac mu gryzc reke i nia nie ruszac tos am przestaje;p Quote
arrakis Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 marmara_19 napisał(a):czasami memla delikatnie a zcesto jak sie z nim "bije" to gryyyzie b. mocno:D dziwna ejstem ale nie przeszkadza mi to; E... marmara, bo jak się z onem pod jednym dachem mieszka, to się człowiek z czasem otępiały na bodźce bólowe robi;). Quote
Boidae Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Marmara, nasz gluptak lapie za rekawy, nogawki i ciagnie, albo jak ma zupelne odloty to biega po foteleach kanapie w podskokach lapaic kazdego za nogawke, glupek taki jeden :) Quote
marmara_19 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 hehe moj lapiee.. ale caale rece czy nogi;p biegi ze skokami z naroznika, podloge na ponton swoj tez mamy zcesto;p tzn mlody biega:Da jak pyskuje przy tym:D Quote
Avaloth Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 a jeszcze jedno kiedy onkom powinny stanąć uszy? i czy możliwe jest żeby stanęło jedno? Quote
werbena520 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 chester07 napisał(a):a jeszcze jedno kiedy onkom powinny stanąć uszy? i czy możliwe jest żeby stanęło jedno? Hm...możliwe,że może stanąć tylko 1 uszko.A ile maluda ma miechów?.Mojej Once uszka stanęły bardzo szybko...3 miesiące.Do tego schodziły się do środka i dzieciaki krzyczały na nią królik Baks.Z tego co mi wet kiedyś mówił to uszy kształtują się do roku:roll:. Quote
asher Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 chester07 napisał(a):a jeszcze jedno kiedy onkom powinny stanąć uszy? i czy możliwe jest żeby stanęło jedno? Radzę poczytać starsze wątki. O uszach było naprawdę dużo informacji. Quote
Avaloth Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 hmm dzięki :) zaraz poszukam tych wątków ;) a wie ktoś coś o karmie Gilpa? dobra jest? i psy ją lubią? bo córka znajomej babci (jakie powiązanie xD) ma labradora i zna się trochę, a nawet bardzo na psach. I daje swojemu Gilpe i przy okazji rozprowadza ją innym. Mówi ze dobra, ale ja mało o niej słyszałam więc chciałam się poradzić :). Jak ktoś wie nawet najmniejszą rzecz to napiszcie proszę :iloveyou: Quote
Recommended Posts