pani_stanislawa Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 witam :) Do naszego przytuliska trafil piesek mix Yorka, jego pani oddala go bo wyjazd za granice i pogoń za pieniędzmi byl ważniejszy , niz jej niegdys przyjaciel! Piesek jest nieco przestraszony, totez swoj strach okazuje obszczekiwaniem. Wystarczy natomiast znizyc sie do jego poziomu, tj. usiasc na podlodze i staje sie maskoteczką . Piesek ma śliczna, zadbana siersc (co widać na zdjeciach) , ponadto jest nieco dłuższy od rasowego Yorka, ale mimo to jest drobinką.Typowy piesek do bloku, maly i poreczny :) Schronisko to nie miejsce dla takich kruchych pieskow, teraz jeszcze jest na "malej kwarantannie" dla szczeniakow, niebawem przyjdzie mu sie zmierzyc z boxem dla niec o wiekszych psiakow, tam moga zaczac sie problemy! aaaa psiak ma kolo 1,5 do 2 lat - mysle ze nie wiecej..... jutro napisze konkret. e-mail: panistanislawa@gmail.com tel: 501-120-766 gg:2797591 najpierw troche poszczekalem, teraz caluje :* takaaaaaaaaa mam sierściuche !:) od góry tez niezle sie prezentuje:) w całej okazałości to dopiero jestem przystojny :) portretóweczka! "spójrz mi w oczy i powiedz ,ze mnie nie chcesz?!" zabierz mnie z tego miejsca! Quote
Bella11 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Takie maleństwo szybko powinno znaleść dom , maluch nie może trafić na boksy :shake: Quote
Monalisa4 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Piekny jest,gdyby go mama widziala,to napewno by go zabrala:loveu: Quote
Bella11 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Więc pokaż chłopaka mamie , on czeka właśnie na swoją szansę Quote
pani_stanislawa Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 to trzeba mamie pokazac szczotke hehe;) Quote
Monalisa4 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Mamy 5 psow w domu,6 by nieprzeszedl:-( pozatym Mama teraz siedzi ciagle u brata w szpitalu.Ale jestem pewna ze gdyby nie to to napewno by go zabrala na tymczas:evil_lol: Quote
Patikujek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 A lokatorzy by was wyeksmitowali:evil_lol A jak tam Paweł się w ogóle ma??(sory za offa) Quote
pani_stanislawa Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 witam ! własnie napisala do mnie jedna z dogomaniaczek- Nadzieja ! Zaproponowała DT dla malucha, ponadto obiecala zadbac o jego image i znalezienie mu kochajacej rodzinki! fantastycznie , nieprawdaż :) MOI DRODZY DOGOMANIACY ZWRACAM SIE DO WAS Z OLBRZYMIA PROŚBA, MIANOWICIE PILNIE POTRZEBNA POMOC W TRANSPORCIE Z RADOMIA DO MIńSKA MAZOWIECKIEGO - Nadzieja czeka na malucha choćby dziś :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
malagos Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Z Warszawy nie byłoby chyba problemu, pociągi jeżdża często. Ale do Warszawy?... Pomózmy maluchowi! Quote
gallegro Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Co za pech !!! Gdybym się o tym dowiedział dziś z samego rana, psina byłaby już w DT. Ale dość narzekania, istnieje realna szansa, że dałoby się to zorganizować w przyszłym tygodniu. Pani stanisławo, więcej info na PW. EDIT: Jest szansa transportu w najbliższą sobotę. Pani stanisławo, skontaktuj się na PW z Red lub DORKĄ. Quote
pani_stanislawa Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 gallegro napisał(a):Jest szansa transportu w najbliższą sobotę. Pani stanisławo, skontaktuj się na PW z Red lub DORKĄ. no i tak tez sie stanie :) dzieki gallegro za cynk ;) Quote
nadzieja Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Piesek byl ze mna na wizycie u lek. wet., wszystko ok. oDNOWA BIOLOGICZNA MALEGO odbyla sie:) poza tymnocspedzil ze mna spiac w moim lozku razemz Avim:) dzis o 12.00. kLEKS, BO TKA GO NAZWAŁAM:) Ktory jest yorkopodobny z wygladu i charkaterku. Kleks z Avimbawili sie razem, razem chodzili naspacerki, przyzywczailamsie do niego , Znalazłamkochajacy domi rodzine.Napewno bedzie mial unich dobrze tymbardziej iz bedzie mnie odwiedzal:) Kleksik zamieszka w 1 rodzinnym domku, z ogrodem wiec bedzie mial gdzie biegac latem:)Ciesze sie ze moglam pomoc. pozdrawiam Quote
gallegro Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 nadzieja napisał(a):...Ciesze sie ze moglam pomoc. pozdrawiam Wielkie dzięki dobra kobieto ;). A my cieszymy się z Tobą :multi:. Quote
pani_stanislawa Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 dzieki nadziejo za pomoc! :) Kleks i my napewno ci tego nie zapomnimy :) Quote
red Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Pani Stanisławo, chyba można już zmienić tytuł wątku....Powiem jeszcze, że Dorka ma pięty i buty pokąsane po tej podróży, chyba jej nie polubił....:evil_lol: Quote
gallegro Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 red napisał(a):...Powiem jeszcze, że Dorka ma pięty i buty pokąsane po tej podróży, chyba jej nie polubił....:evil_lol: To dziwne... w moim domu to właśnie Dorka lubi kąsać :lol:. Quote
nadzieja Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ciesze sie ze moglam pomoc bede o niego dbala razem z jego włascicielka:) Quote
red Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Czy coś wiadomo o Kleksie, może jakieś zdjęcia itd...... Quote
Recommended Posts