Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witam :)
Do naszego przytuliska trafil piesek mix Yorka, jego pani oddala go bo wyjazd za granice i pogoń za pieniędzmi byl ważniejszy , niz jej niegdys przyjaciel!
Piesek jest nieco przestraszony, totez swoj strach okazuje obszczekiwaniem. Wystarczy natomiast znizyc sie do jego poziomu, tj. usiasc na podlodze i
staje sie maskoteczką . Piesek ma śliczna, zadbana siersc (co widać na zdjeciach) , ponadto jest nieco dłuższy od rasowego Yorka, ale mimo to jest drobinką.Typowy piesek do bloku, maly i poreczny :)
Schronisko to nie miejsce dla takich kruchych pieskow, teraz jeszcze jest na "malej kwarantannie" dla szczeniakow, niebawem przyjdzie mu sie zmierzyc z boxem dla niec o wiekszych psiakow, tam moga zaczac sie problemy!

aaaa psiak ma kolo 1,5 do 2 lat - mysle ze nie wiecej..... jutro napisze konkret.

e-mail: panistanislawa@gmail.com
tel: 501-120-766
gg:2797591

najpierw troche poszczekalem, teraz caluje :*

takaaaaaaaaa mam sierściuche !:)

od góry tez niezle sie prezentuje:)

w całej okazałości to dopiero jestem przystojny :)

portretóweczka! "spójrz mi w oczy i powiedz ,ze mnie nie chcesz?!"

zabierz mnie z tego miejsca!

Posted

witam !

własnie napisala do mnie jedna z dogomaniaczek- Nadzieja !
Zaproponowała DT dla malucha, ponadto obiecala zadbac o jego image i znalezienie mu kochajacej rodzinki! fantastycznie , nieprawdaż :)

MOI DRODZY DOGOMANIACY ZWRACAM SIE DO WAS Z OLBRZYMIA PROŚBA, MIANOWICIE PILNIE POTRZEBNA POMOC W TRANSPORCIE Z RADOMIA DO MIńSKA MAZOWIECKIEGO - Nadzieja czeka na malucha choćby dziś :)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Co za pech !!!
Gdybym się o tym dowiedział dziś z samego rana, psina byłaby już w DT.

Ale dość narzekania, istnieje realna szansa, że dałoby się to zorganizować w przyszłym tygodniu.
Pani stanisławo, więcej info na PW.

EDIT:

Jest szansa transportu w najbliższą sobotę.
Pani stanisławo, skontaktuj się na PW z Red lub DORKĄ.

Posted

Piesek byl ze mna na wizycie u lek. wet., wszystko ok. oDNOWA BIOLOGICZNA MALEGO odbyla sie:) poza tymnocspedzil ze mna spiac w moim lozku razemz Avim:)
dzis o 12.00. kLEKS, BO TKA GO NAZWAŁAM:) Ktory jest yorkopodobny z wygladu i charkaterku. Kleks z Avimbawili sie razem, razem chodzili naspacerki, przyzywczailamsie do niego , Znalazłamkochajacy domi rodzine.Napewno bedzie mial unich dobrze tymbardziej iz bedzie mnie odwiedzal:) Kleksik zamieszka w 1 rodzinnym domku, z ogrodem wiec bedzie mial gdzie biegac latem:)Ciesze sie ze moglam pomoc. pozdrawiam

Posted

Pani Stanisławo, chyba można już zmienić tytuł wątku....Powiem jeszcze, że Dorka ma pięty i buty pokąsane po tej podróży, chyba jej nie polubił....:evil_lol:

Posted

red napisał(a):
...Powiem jeszcze, że Dorka ma pięty i buty pokąsane po tej podróży, chyba jej nie polubił....:evil_lol:

To dziwne... w moim domu to właśnie Dorka lubi kąsać :lol:.

• 2 weeks later...