*Weronika* Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Betty, ty, ze mnie pamietasz, to wiem oczywiscie, przeciez czesto na FMZ sie widzimy :) Pytam innych ;)
betty_labrador Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 to pieski sasiadow a to najlepsza kumpela Tosci :)
betty_labrador Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 nowa fotka :) Tosce troche podcielam-tzn wlosy na brzuchu i lapkach oraz szyi(na szyi nie widac bo ma obroze) ale widze ze jakies wciecie jej zrobilam na brzuchu ;) i troche nierowno ogon przyciety.
betty_labrador Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='tojau']Mam pytanie czy ktos wie jak mozna poznac wiek psa. Chodzi mi dokladnie o yorki. mysle ze weterynarz powinien wiedziec ;) ale na internecie znalazlam takie cos http://www.miau.huzia.pl/?file=archiwum&rok=2004&mc=08 moze sie przyda :)
Elitesse Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 we wczorajszej wyborczej pojawilo sie ogloszenie ze domu szuka 3 letnia suczka flata bez rodowodu :roll:
betty_labrador Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Elitesse napisał(a):we wczorajszej wyborczej pojawilo sie ogloszenie ze domu szuka 3 letnia suczka flata bez rodowodu :roll: znowu? :roll:
Elitesse Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 w ajnowszym psie (2/2006) jest artykul o flacikach :)
Marca_Besi Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Elitesse napisał(a):w ajnowszym psie (2/2006) jest artykul o flacikach :) O, nie wiedziałam. Dzięki za informacje!!
betty_labrador Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Marca_Besi napisał(a):O, nie wiedziałam. Dzięki za informacje!! ja tez nie wiedzialam, jutro lece do kiosku, dzieki :)
Martyna Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 dajcie prosze znac kto jest autorem :-) mam pewne przypuszczenia a za nim dotre do egzemplarza to troche to potrwa :D
betty_labrador Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 :cool1: widzialam gazetke. Artykul napisany przez pania Anie D. a zdjecia sa z pania Martyna W. i jej suczka Afera_Reklama i malym Tio niosacym kaczke :loveu:
Martyna Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 betty_labrador napisał(a)::cool1: widzialam gazetke. Artykul napisany przez pania Anie D. a zdjecia sa z pania Martyna W. i jej suczka Afera_Reklama i malym Tio niosacym kaczke :loveu: no jednak udalo mi sie dzisiaj dopasc gazetke i zrobilo mi sie bardzo milo :D moja oba psiska zamiescili :D no i jest Vasa i jest siostra mamy Tio :-)
betty_labrador Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Marca_Besi napisał(a):A ja nigdzie nie mogę dostać tej gazety :( jak to? dlaczego?
cuciola Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 czesc Betty..jak Tosca? kupilas identyfikator? specjalnie dla ciebie kilka flacikow z zaprzyjaznionej wloskiej hodowli
*Weronika* Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 O kurcze, przegapilam lutowy numer z flatami:-( Moglby ktos mily wskanowac?:p
betty_labrador Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Ciucci, dzieki za fotki- sliczniaste flaciki :loveu: ja dzis z Tosca bylam na wystawie no i musze sie pochwalic bo po raz pierwszy dostala CWC :multi: jak wrzuce fotki na serwer dam link. Weronika, nie mam tego numeru, jeszcze nie kupilam z braku kasy przy sobie wtedy co ogladalam.
Marca_Besi Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 betty_labrador napisał(a):jak to? dlaczego? Nie mogłam nigdzie znaleźć, ale już mam :) Gratulacje dla Was!! Czekamy na fotki!!
cuciola Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 nie wiedzialam betty ze Tosce wystawiasz...no to gratulacje! a jaka to wystawa byla i gdzie?
betty_labrador Posted April 12, 2006 Posted April 12, 2006 Ciucci nie wiedzialas ze wystawiam? :-o nie mowilam Ci? ale ze mnie gapa... Tosca teraz na wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim 8-9.04.2006 zdobyla zloto, i CWC (po raz pierwszy) :loveu: (to juz-albo dopiero- szosta wystawa). pytalas o identyfikator, zalaczam fotke, na ktorym mozna go podziwiac(zdjecia z wczoraj :) )
Gazuś Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 *Weronika* napisał(a):O kurcze, przegapilam lutowy numer z flatami:-( Moglby ktos mily wskanowac?:p Numer czego? :lol:
betty_labrador Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 Gazuś napisał(a):Numer czego? :lol: Gazuś chodzi o drugi numer czasopisma PIES, w ktorym jest artykul o flatach :D
Gazuś Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Nie mam niestety. Betty, na jakich teraz wystawach będziesz? To się kiedyś może spotkamy? :cool3:
betty_labrador Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Gazuś napisał(a):Nie mam niestety. Betty, na jakich teraz wystawach będziesz? To się kiedyś może spotkamy? :cool3: :) bede na wystawach dwoch w Lublinie(sa dwie pod rzad, klubowa i krajowa chyba), pozniej bede w lipcu w Warszawie, we wrzesniu tez w Warszawie, poznije w Legionowie. a o innych wystawach narazie nie wiem. Bede na swiatowce tyle ze nie bede wystawiac Tosci ;) a Ty na jakich bedziesz?
Recommended Posts