Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

betty_labrador napisał(a):
:cool1: widzialam gazetke. Artykul napisany przez pania Anie D. a zdjecia sa z pania Martyna W. i jej suczka Afera_Reklama i malym Tio niosacym kaczke :loveu:

no jednak udalo mi sie dzisiaj dopasc gazetke i zrobilo mi sie bardzo milo :D moja oba psiska zamiescili :D no i jest Vasa i jest siostra mamy Tio :-)

Posted

Ciucci, dzieki za fotki- sliczniaste flaciki :loveu:
ja dzis z Tosca bylam na wystawie no i musze sie pochwalic bo po raz pierwszy dostala CWC :multi: jak wrzuce fotki na serwer dam link.

Weronika, nie mam tego numeru, jeszcze nie kupilam z braku kasy przy sobie wtedy co ogladalam.

Posted

Ciucci nie wiedzialas ze wystawiam? :-o nie mowilam Ci? ale ze mnie gapa...
Tosca teraz na wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim 8-9.04.2006 zdobyla zloto, i CWC (po raz pierwszy) :loveu: (to juz-albo dopiero- szosta wystawa).

pytalas o identyfikator, zalaczam fotke, na ktorym mozna go podziwiac(zdjecia z wczoraj :) )

Posted

Gazuś napisał(a):
Nie mam niestety.
Betty, na jakich teraz wystawach będziesz? To się kiedyś może spotkamy? :cool3:

:) bede na wystawach dwoch w Lublinie(sa dwie pod rzad, klubowa i krajowa chyba), pozniej bede w lipcu w Warszawie, we wrzesniu tez w Warszawie, poznije w Legionowie. a o innych wystawach narazie nie wiem. Bede na swiatowce tyle ze nie bede wystawiac Tosci ;)

a Ty na jakich bedziesz?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...