Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będe szczęśliwą właścicielką slicznego flacika :)))

Ciesze sie strasznie ale i boje się trochę czy podołam...no ale jestem dobrej mysli :)))

Posted

Hej omoreczka :-)

w takim razie jak maluch do Ciebie dotrze to zapraszam do bazy, jak bedziesz miala chwilke to prosze wypelnij formularz i mi podeslij :-)
aa no i zaparaszam na liste dyskusyjna :-)

a z jakiej hod flacik bedzie?

Posted

Martyna napisał(a):
Hej omoreczka :-)

w takim razie jak maluch do Ciebie dotrze to zapraszam do bazy, jak bedziesz miala chwilke to prosze wypelnij formularz i mi podeslij :-)
aa no i zaparaszam na liste dyskusyjna :-)

a z jakiej hod flacik bedzie?

jezeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to będe miała slicznego czifa z hod. black&white w Kętach. :P

Posted

omoreczka To świetnie, że będziesz miała Flatka! Czekam na zdjęcia! :D

I jeszcze stawka Flatów na wystawie międzynarodowej w Krakowie:

Psy pośrednia CERBER Wieczne Szczęście
Psy otwarta HUCK Tichy Ruland
Psy championów ALAN ze Sidlaku
Suki młodzieży ALASKA z Chmeloveho dvora
Suki młodzieży Sniffens FOREST WILLOW
Suki młodzieży HOPE BLACK WIND of Varazdin
Suki pośrednia EVENING STAR BONNY DUX
Suki championów ASTA ze Sidlaku

Flaty będą wystawiane w niedzielę, od godziny: 12:55, na ringu: IX.

Czy ktoś z Was wybiera się na tą wystawę?
Ja będę :D

• 4 weeks later...
Posted

omoreczka napisał(a):

jezeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to będe miała slicznego czifa z hod. black&white w Kętach. :P

noo gratulacje :-) jak rozumiem maluch juz jest w domu !
Jak sie sprawuje?

Posted

paolinka napisał(a):
Hej hej :D
Bedziecie na wystawie w Sopocie?
Ja bede z Tytusem w klasie otwartej :fadein: Zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

mialam byc, ale wszystko wskazuje na to, ze chyba zostane do konca sierpnia w NY, ale podobno zgloszonych jest pare psow z Niemiec :-) ale konkretnie nic nie wiem :-)

Posted

Martyna napisał(a):
omoreczka napisał(a):

noo gratulacje :-) jak rozumiem maluch juz jest w domu !
Jak sie sprawuje?

Niestety nic nie poszło tak jak miało....czifuś ma innego własciciela a ja nadal bez flacika :((((

Posted

[quote name='Martyna']szkoda :(

zapraszam w takim razie na nasza baze www.fcr.vel.pl - jak narazie wyglada na to ze wrzucilam wszytskie aktualne mioty! moze cos Ci wpadnie w oko :-)

Dzieki, bywam tam codziennie prawie .
Niestety troche nam się finanse poknociły i na razie nie mamy kasy na flacika......
Serducho mnie boli, bo juz prawie prawie bylismy właścicielami.no ale..........za cene obowiązującą w obecnej sytuacji jeszcze długo nie bede miała flata :(

Posted

paolinka napisał(a):
Martyna jak zwykle straszysz :evilbat:
A dobre psy maja? 8)

ej nie strasze :-) obcokrajowcy zadko zglaszaja do otwartej (pocieszam Cie:-) - gl do uzyt, cham :-) ale czy dobre top roznie ;-) raczej lepsze niz nasz cerasus, szczegolnie ze ten miot na T wyszedl dosc leciutki jesli chodzi o kosc :(

Posted

omoreczka napisał(a):

Dzieki, bywam tam codziennie prawie .
Niestety troche nam się finanse poknociły i na razie nie mamy kasy na flacika......
Serducho mnie boli, bo juz prawie prawie bylismy właścicielami.no ale..........za cene obowiązującą w obecnej sytuacji jeszcze długo nie bede miała flata :(

no szkoda :( ale kombinuj z hodowcami - moze sie jakis zgodzi na raty czy cos innego :-) mecz ich!

Posted

Hehe no zobaczymy... :) A wiesz moze kto jeszcze bedzie w otwartej?
Co do miotu "T" - no faktycznie. Ale wiesz co? Jak zobaczylam Tytusa to mi oczy na wierzch wyszly :o Tak urusl chlopak, a wlasciwie to sie rozrosl :) Jest o wiele lepiej niz bylo. Dlatego mysle, ze warto pojechac, tym bardziej ze wlascicielom spodobaly sie wystawy :)
Pozdrawiam

• 1 month later...
Posted

ale mam reflesk w odpisywaniu :-) ale dalej nie ma nie w domu /wakacje/ i stad ten balagan :-)

widzialam wlasnie na zdjeciach, ze Tytus soboe podrosl :-) tak trzymac :D mam nadzieje, ze zobaczymy sie jakos na wystawach! Jedziesz z nim moze do Wroclawia?

Posted

No niestety do Wroclawia nie.... moze Poznan? Chociaz tam pewnie znowu nam sie nie uda :( Cristian Vantu (R) znasz tego sedziego?
Heh mam kilka fotek z Torunia, na ktorych malo widac... ;)

I byc moze niedlugo dostane od jeszcze jednej osoby, wtedy poprosze Cie o opinie, czy w ogole warto z nim jezdzic na wystawy itd... :)

Posted

sedziego na Poznan niestety nie znam :D on zapewne flatow tez ;-) , wiec swoja suke napewno zglaszam :D

na fotki grzecznie czekam :-) ale w Polsce to sobie spokojnie mozecie jezdzic :-))))) malo jest sedziow ktorzy sie orientuja o co wogole biega ;-) i na tej zasadzie wystawiam moja Afere :D w Skandynawii bym sie wstydzila ja wystawiac :-)))

• 3 weeks later...
Posted

Strasznie lubie flaciki :)
Moj psiak jest zreszta podobny do tej rasy, hehe :D
Taki facet, znawca retrieverow [tak podejrzewam, bo sam mial Goldenka) zapytal sie mnie: "To flat" ? :lol: :lol:

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

Hek wszystkim miłośnikom rasy;)) Mam goldena natomiast w przyszłym roku nasza rodzina powiększy się o małego flata. Zaczynam poznawac ta rase organizujemy cykliczne spacerki goldenio -flacie pozdrawiam :-D jakby ktos mi podpowiedział jak to mogłabym wstawic link z fotkami z takiego spacerku :thinkerg:

Posted

Witaj imeg!
Kiedy piszesz wiadomość, wciśnij obrazek z planetą i tam wpisz link strony gdzie są obrazki, jeśli natomiast chcesz wkleić zdjęcie, to naciśnij obrazek z piramidami i tam wpisz URL obrazka (adres URL jest podany we właściwościach, gdy klikniesz prawym przyciskiem na zdjęcie).
Mam nadzieję, że pomogłam:)
A z jakiej hodowli kupujesz Flata?:-D

Serdecznie pozdrawiam!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...