Marca_Besi Posted April 9, 2005 Posted April 9, 2005 Rolek!? Och, prześliczny! :iloveyou:. Już nie wiem, który kolor piękniejszy!
omoreczka Posted June 18, 2005 Posted June 18, 2005 Będe szczęśliwą właścicielką slicznego flacika :))) Ciesze sie strasznie ale i boje się trochę czy podołam...no ale jestem dobrej mysli :)))
Martyna Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Hej omoreczka :-) w takim razie jak maluch do Ciebie dotrze to zapraszam do bazy, jak bedziesz miala chwilke to prosze wypelnij formularz i mi podeslij :-) aa no i zaparaszam na liste dyskusyjna :-) a z jakiej hod flacik bedzie?
omoreczka Posted June 19, 2005 Posted June 19, 2005 Martyna napisał(a):Hej omoreczka :-) w takim razie jak maluch do Ciebie dotrze to zapraszam do bazy, jak bedziesz miala chwilke to prosze wypelnij formularz i mi podeslij :-) aa no i zaparaszam na liste dyskusyjna :-) a z jakiej hod flacik bedzie? jezeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to będe miała slicznego czifa z hod. black&white w Kętach. :P
Marca_Besi Posted June 22, 2005 Posted June 22, 2005 omoreczka To świetnie, że będziesz miała Flatka! Czekam na zdjęcia! :D I jeszcze stawka Flatów na wystawie międzynarodowej w Krakowie: Psy pośrednia CERBER Wieczne Szczęście Psy otwarta HUCK Tichy Ruland Psy championów ALAN ze Sidlaku Suki młodzieży ALASKA z Chmeloveho dvora Suki młodzieży Sniffens FOREST WILLOW Suki młodzieży HOPE BLACK WIND of Varazdin Suki pośrednia EVENING STAR BONNY DUX Suki championów ASTA ze Sidlaku Flaty będą wystawiane w niedzielę, od godziny: 12:55, na ringu: IX. Czy ktoś z Was wybiera się na tą wystawę? Ja będę :D
paolinka Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 Hej hej :D Bedziecie na wystawie w Sopocie? Ja bede z Tytusem w klasie otwartej :fadein: Zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
Martyna Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 omoreczka napisał(a): jezeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to będe miała slicznego czifa z hod. black&white w Kętach. :P noo gratulacje :-) jak rozumiem maluch juz jest w domu ! Jak sie sprawuje?
Martyna Posted July 15, 2005 Posted July 15, 2005 paolinka napisał(a):Hej hej :D Bedziecie na wystawie w Sopocie? Ja bede z Tytusem w klasie otwartej :fadein: Zobaczymy co z tego wyjdzie ;) mialam byc, ale wszystko wskazuje na to, ze chyba zostane do konca sierpnia w NY, ale podobno zgloszonych jest pare psow z Niemiec :-) ale konkretnie nic nie wiem :-)
omoreczka Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 Martyna napisał(a):omoreczka napisał(a): jezeli wszystko pójdzie zgodnie z planem to będe miała slicznego czifa z hod. black&white w Kętach. :P noo gratulacje :-) jak rozumiem maluch juz jest w domu ! Jak sie sprawuje? Niestety nic nie poszło tak jak miało....czifuś ma innego własciciela a ja nadal bez flacika :((((
Martyna Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 szkoda :( zapraszam w takim razie na nasza baze www.fcr.vel.pl - jak narazie wyglada na to ze wrzucilam wszytskie aktualne mioty! moze cos Ci wpadnie w oko :-)
paolinka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 Martyna jak zwykle straszysz :evilbat: A dobre psy maja? 8)
omoreczka Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='Martyna']szkoda :( zapraszam w takim razie na nasza baze www.fcr.vel.pl - jak narazie wyglada na to ze wrzucilam wszytskie aktualne mioty! moze cos Ci wpadnie w oko :-) Dzieki, bywam tam codziennie prawie . Niestety troche nam się finanse poknociły i na razie nie mamy kasy na flacika...... Serducho mnie boli, bo juz prawie prawie bylismy właścicielami.no ale..........za cene obowiązującą w obecnej sytuacji jeszcze długo nie bede miała flata :(
Martyna Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 paolinka napisał(a):Martyna jak zwykle straszysz :evilbat: A dobre psy maja? 8) ej nie strasze :-) obcokrajowcy zadko zglaszaja do otwartej (pocieszam Cie:-) - gl do uzyt, cham :-) ale czy dobre top roznie ;-) raczej lepsze niz nasz cerasus, szczegolnie ze ten miot na T wyszedl dosc leciutki jesli chodzi o kosc :(
Martyna Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 omoreczka napisał(a): Dzieki, bywam tam codziennie prawie . Niestety troche nam się finanse poknociły i na razie nie mamy kasy na flacika...... Serducho mnie boli, bo juz prawie prawie bylismy właścicielami.no ale..........za cene obowiązującą w obecnej sytuacji jeszcze długo nie bede miała flata :( no szkoda :( ale kombinuj z hodowcami - moze sie jakis zgodzi na raty czy cos innego :-) mecz ich!
paolinka Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Hehe no zobaczymy... :) A wiesz moze kto jeszcze bedzie w otwartej? Co do miotu "T" - no faktycznie. Ale wiesz co? Jak zobaczylam Tytusa to mi oczy na wierzch wyszly :o Tak urusl chlopak, a wlasciwie to sie rozrosl :) Jest o wiele lepiej niz bylo. Dlatego mysle, ze warto pojechac, tym bardziej ze wlascicielom spodobaly sie wystawy :) Pozdrawiam
Martyna Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 ale mam reflesk w odpisywaniu :-) ale dalej nie ma nie w domu /wakacje/ i stad ten balagan :-) widzialam wlasnie na zdjeciach, ze Tytus soboe podrosl :-) tak trzymac :D mam nadzieje, ze zobaczymy sie jakos na wystawach! Jedziesz z nim moze do Wroclawia?
paolinka Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 No niestety do Wroclawia nie.... moze Poznan? Chociaz tam pewnie znowu nam sie nie uda :( Cristian Vantu (R) znasz tego sedziego? Heh mam kilka fotek z Torunia, na ktorych malo widac... ;) I byc moze niedlugo dostane od jeszcze jednej osoby, wtedy poprosze Cie o opinie, czy w ogole warto z nim jezdzic na wystawy itd... :)
Martyna Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 sedziego na Poznan niestety nie znam :D on zapewne flatow tez ;-) , wiec swoja suke napewno zglaszam :D na fotki grzecznie czekam :-) ale w Polsce to sobie spokojnie mozecie jezdzic :-))))) malo jest sedziow ktorzy sie orientuja o co wogole biega ;-) i na tej zasadzie wystawiam moja Afere :D w Skandynawii bym sie wstydzila ja wystawiac :-)))
*Weronika* Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Strasznie lubie flaciki :) Moj psiak jest zreszta podobny do tej rasy, hehe :D Taki facet, znawca retrieverow [tak podejrzewam, bo sam mial Goldenka) zapytal sie mnie: "To flat" ? :lol: :lol:
betty_labrador Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 potwierdzam ze Tosca Cerasus ma cienkie dosyc kosci.
imeg Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Hek wszystkim miłośnikom rasy;)) Mam goldena natomiast w przyszłym roku nasza rodzina powiększy się o małego flata. Zaczynam poznawac ta rase organizujemy cykliczne spacerki goldenio -flacie pozdrawiam :-D jakby ktos mi podpowiedział jak to mogłabym wstawic link z fotkami z takiego spacerku :thinkerg:
Marca_Besi Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Witaj imeg! Kiedy piszesz wiadomość, wciśnij obrazek z planetą i tam wpisz link strony gdzie są obrazki, jeśli natomiast chcesz wkleić zdjęcie, to naciśnij obrazek z piramidami i tam wpisz URL obrazka (adres URL jest podany we właściwościach, gdy klikniesz prawym przyciskiem na zdjęcie). Mam nadzieję, że pomogłam:) A z jakiej hodowli kupujesz Flata?:-D Serdecznie pozdrawiam!
imeg Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 z hodowli domowej "Blackandwhite" to link do fotek z jednego z pikników:-D :-D :-D http://pg.photos.yahoo.com/ph/imeg75/album?.dir=d4cf&.src=ph&sto
Marca_Besi Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 imeg Bardzo fajne zdjęcia! Mam nadzieję, że jak będziesz miała małego Flata w domu, to pokażesz nam jego zdjęcia!:-D
imeg Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 jasne jak tylko będzie naświecie to zaraz wam pokażę ;) pozdrawiam
Recommended Posts