Marca_Besi Posted January 3, 2006 Posted January 3, 2006 Rafka napisał(a):W schronisku Ciapkowo w Gdyni znajduje się piekny okolo 6 latni flat. Pies nie ma tatulazu w schronisku jest od okolo sierpnia. Bardzo prosze wszystkich mialosnikow rasy o pomoc w znalezieniu domu dla tego pieknego psa. Jutro postaram sie zrobic mu zdjecie i wyslac na forum. Ja również chętnie bym pomogła znaleźć Flacikowi dobry domek. Popytam.
Rafka Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Tak! Na szczescie pies juz jest szczesliwy w nowym i kochajacym domu!
Marca_Besi Posted January 19, 2006 Posted January 19, 2006 Rafka napisał(a):Tak! Na szczescie pies juz jest szczesliwy w nowym i kochajacym domu! To świetnie!
aanek26 Posted January 21, 2006 Posted January 21, 2006 Witajcie miłosnicy flatów. To są zdecydowanie najpiekniejsze psy na świecie :))) Ja jestem po uszy w nich zakohana. Niestety nie jestem szczęsliwą posiadaczka takiego psa. Na razie się nie zapowiada, bo zwyczajnie nie mam tylu pieniązków. Jesli byłby jakis flacik, który potrzebowałby kochającego domu, to ja mu go moge zapewnić. Pozdrawiam wszystkie flatomaniaczki :)
Drache Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 aanek26 podobno w Lublinie ktos znalazl psa w typie flata. W ksiedze gosci w bazie jest informacja na ten temat.
Ewa i flatki Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Jak w tytule. Znalazl sie wlasciciel !!!
Yumi Posted February 7, 2006 Posted February 7, 2006 jesli to nadal aktualne to np tutaj www.agniola.pl posiadaja watrobiane, przyznam sie szczerze, ze wole czarne flaty. wyzej podana hodowla z Siedlec (dla mieszkancow np. warszawy:D) flaty sa faktycznie sliczne, to jedna z moich ulubionych ras psow, ale ponad wszystkie kocham owczarki niemieckie:D
aanek26 Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Piszcie cos bo przynajmniej z czytania mam radośc :) Ja nadal jestem bezpsowa :(((( Szukam, pytam ale nic :(((( buziaki :)
Drache Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 pisze cos :p a to moj czarnuch w sniegu no i z tego co mi wiadomo, hodowla Agniola nie ma teraz miotu. Ma hodowla Polka, ale wyglada na to, ze juz wszystkie szczorki zarezerwowane.
Ewa i flatki Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 A my dzisiaj silna grupa bylysmy na zjezdzie klubu VIII gr i przeszedl wniosek o obowiazku badan retrieverow na biodra i lokcie !!! Moze dzieki temu w przyszlosci bedzie mniej chorych labkow, goldenow i flatow chodzilo po Polsce :)) Trzymajcie kciuki, zeby Komisja Hodowlana ZG to zatwierdzila.
Toller Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 No to super!! Dopiero teraz zobaczyłam Twojego posta. I mniej będzie też chodziło dysplastycznych Tollerów bo niestety, wbrew temu co się mówi,zdarza się i C i D....
betty_labrador Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 jesli ktos nie slyszal to jest stronka grupy VIII www.klub8fci.pl a propo, jak sie ma dysplazja u chessow i curly?
Marca_Besi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='betty_labrador']jesli ktos nie slyszal to jest stronka grupy VIII www.klub8fci.pl Ja nie słyszałam. Dzięki :)
Marca_Besi Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Ewa i flatki A czy masz jakieś zdjęcia ze zjazdu klubu grupy VIII?
betty_labrador Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 oj chyba nikt nie robil zdjec, przynajmniej ja nie widzialam zeby ktos wychodzil i cos cykal :shake:
betty_labrador Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 a Plaster sliczny :p to ja wstawiam Tosce do obejrzenia :cool3: Ewa a masz jakies nowe fotki VANTY? Juz tak dawno dziewczyny nie widzialam....
Marca_Besi Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Tosca i Plaster Śliczni!!:loveu: [quote name='betty_labrador']Ewa a masz jakies nowe fotki VANTY? Juz tak dawno dziewczyny nie widzialam.... Ja również dawno nie widziałam Vanty, chętnie obejrzałabym jej zdjęcia! Ewa Pamiętasz mnie może? Spotkałyśmy się na wystawie w Kielcach w maju. Byli też właściciele z Vasco i Beauceronem.
Marca_Besi Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Kochani, podaje Wam link do tematu na forum, o "blogowych adopcjach". Jest tam dużo zdjęć Flatów i właściciele o tym nie wiedzą. Widziałam troche znanych Flacików. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=13418&page=15
Martyna Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Marca_Besi']Kochani, podaje Wam link do tematu na forum, o "blogowych adopcjach". Jest tam dużo zdjęć Flatów i właściciele o tym nie wiedzą. Widziałam troche znanych Flacików. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=13418&page=15 ja to chyba nie mam sily z tym walczyc :-) moim bukom chyba to nie przeszkadza :D
Martyna Posted February 13, 2006 Posted February 13, 2006 http://fcr.vel.pl/ zapraszam wszystkich na nowe flacie forum :-)
*Weronika* Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 Dawno mnie nie bylo! :) Pamietacie mnie jeszcze? ;)
betty_labrador Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 *Weronika* napisał(a):Dawno mnie nie bylo! :) Pamietacie mnie jeszcze? ;) jasne ze Cie pamietamy :loveu:
Recommended Posts