AlaNowak Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 widziałam dzisiaj flacika (lub jakiesgos mixa (bo zbyt duza late z przodu mial)), jak jechałam autobusem to szwedal sie sam, bez obrozy i smyczy po miechowicach:( chcialam go wziac,a le niestety przystanek byl o wiele dalej:(
Martyna Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='Mihalek']Witam wszystkich. Od kilku dni mam w domu malutkiego flacika. Jest slodki. Jeszcze malenki. Czy sa w Krk jeszcze inne flat'y? Zawsze warto porozmawiac z doswiadczonymi;)) Witamy :D Jesli Krk to Krakow to oszwem jest tam troche flacikow :-) Zapraszam na flacia baze www.fcr.vel.pl - tam odnajdziesz kuzynow i forum www.fcr.fora.pl :-) a z jakiej hodowli jest twoje malenstwo?
Berni.K Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Mihalek napisał(a):Witam wszystkich. Od kilku dni mam w domu malutkiego flacika. Jest slodki. Jeszcze malenki. Czy sa w Krk jeszcze inne flat'y? Zawsze warto porozmawiac z doswiadczonymi;)) gratuluje wyboru i niech sie piesek zdrowo rozwija. to chyba piesek? z jakiej hodowli jest twoj flat?
betty_labrador Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Gazuś napisał(a):Nie mam niestety. Betty, na jakich teraz wystawach będziesz? To się kiedyś może spotkamy? :cool3: no i Gazus- nie spotkalysmy sie nawet w Poznaniu, choc moja kuzynka robila zdjecie Twojemu psu ;) Moze kiedys sie uda ;)
Samturia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ja bardzobym chciała mieś flata, to są piękne psy :D niestety nie mam warunków ;)
Gazuś Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 betty_labrador napisał(a):no i Gazus- nie spotkalysmy sie nawet w Poznaniu, choc moja kuzynka robila zdjecie Twojemu psu ;) Moze kiedys sie uda ;) Ej, no ;-) Hihi, coś tam się jeszcze wykombinuje... jesteście za utworzeniem na dogo działu RETRIEVERY a nie osobno "goldeni i labradory"? jak tak to szybko do administracji i podpisywać protest! ;-)
aleb Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 jesteście za utworzeniem na dogo działu RETRIEVERY a nie osobno "goldeni i labradory"? Ja oczywiście ZA, bo to przecież wielka rodzina :)
cuciola Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 witam sie takze z flatkami :) jak fajnie ze nas polaczyli!
klaudia.1 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Będę miała flata!:laugh2_2:Będę miała flata!:laugh2_2:Będę miała flata!:laugh2_2:Będę miała flata!:laugh2_2:Będę miała flata!:laugh2_2:Będę miała flata!:laugh2_2:Już w sierpniu, z hodowli Diamentowa Zagroda! Flatomanka:loveu: PS. Jak się uda, nic nie jest pewne...
bumerang Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 W schronisku w Sopocie jest prawie Flat - rocznywychowany z dziećmi, przeczytaj jego wątek , może otworzysz dla niego serduszko,bo poprzedniej rodzince się już taki lizusek znudził - co Ty na to?
Recommended Posts