Dinka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Polecam zwierzaka, ponieważ jest bardzo pomocny.... Można go wszędzie ze sobą zabrać... Jest bezpłatny i można go znaleźć wszędzie... W kawiarniach, sklepach zoologicznych... Są dowcipy, ciekawostki, a w obecnym numerze były inf. o nowotworze... o dogoterapii... Są też informacje o zwierzętach, które zaginęly i które zostały znalezione... Jest to najciekawsze pismo... Quote
shangri_la Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 kurcze a ja nigdy nie widzialam zwierzaka .... :-( ale dzieki za info teraz bede sie rozgladac za czyms innym bezplatnym bo wiem tylko o "czterech lapach" pozdrawiam :lol: Quote
Dinka Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Cieszę się, że komuś pomogłam... Ja też nie wiedziałam, że jest takie pismo, ale byłam w zoologicznym( koło carrfura) i tam znalazłam... Były narazie tylko dwa nr. ale w grudniu ma być następny... W 2006 był 1-szy, a niedawno wyszedł 2-gi (jeśli się nie mylę)... Mam nadzieję, że znajdziesz... Pozdrawiam: Ania Quote
bellatriks Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 To to jest rocznik? :cool3: Przyznam, że też nigdy nie słyszałam o "Zwierzaku". Ani nigdzie go nie widziałam... Quote
Dinka Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Nie, ale 1-szy nie wiadomo było czy ktoś go weżmie( tak myślę) No nie wiem, ja mam napewno :razz: a może poprostu wy nie możecie znaleźć. Niestety zdjęc nie będzie.... Pozdrawiam: Ania Quote
Dinka Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Zauwazylam, ze watek umarl... Zamierzam go troszke ozywic. :diabloti: Dostalam aparat wiec stwierdzilam, ze zrobie zdjecia. Zdjecia beda tylko drugiego nr, bo pierwszy jest strasznie zmasakrowany :evil_lol: Jak ktos bedzie bardzo chcial to moge zrobic tez pierwszego nr. ;] Okładka :loveu: Spis treści. ;) Artykuł "Figa z kokardą" :razz: ;) "Lekarstwo do przytulenia" :loveu: C.d.n :diabloti: Quote
Dinka Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Moj ulubiony artukuł... :loveu::loveu: Artykuł o labradorach. ^^ Quote
Recommended Posts