Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ryszardlonski napisał(a):
Takich ,,ludzi'' powinno potraktować się w taki sam sposób w jaki oni potraktowali tego niewinnego psiaka.

A ja bym jeszcze coś dodała - powinno się ich wcześniej powiadomić, że zostanie im wyrządzona taka sama krzywda - niech się jeszcze postresują przed wyrokiem!

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Mam złą wiadomosc :-( Pani która miała wziasc Tobiego miała wypadek. Leży w szpitalu z nogą na wyciągu. Napewno z miesiac tam polezy. Niemoze wziasc teraz Tobiego :-(
Tak mi przykro :-(

ale Tobi ma pecha:-(
czy nikt nie dzwonił w sprawie adopcji z ogłoszenia w PP?

Posted

Wiecie co sobie myślę? Że w tym wszystkim zginął gdzieś sam Tobi. Ja chyba nadal nie wiem jaki on jest. Czy ktoś ma dokładniejsze dane na temat jego charakteru? Czy jest szczekliwy? Czy chodzi na smyczy? Czy jest ufny czy nieufny? Cokolwiek...

Posted

Aarionne napisał(a):
Wiecie co sobie myślę? Że w tym wszystkim zginął gdzieś sam Tobi. Ja chyba nadal nie wiem jaki on jest. Czy ktoś ma dokładniejsze dane na temat jego charakteru? Czy jest szczekliwy? Czy chodzi na smyczy? Czy jest ufny czy nieufny? Cokolwiek...

Też go widziałam.
Raczej ma dystans do ludzi, jest bardzo nieufny i przestraszony - jak powiedziała Katya.
Dobra. Myślę że powinnyśmy zareklamować go na allegro. Za 100zł. ;)