_Tosia_ Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Niewiasta_21 napisał(a):Miałam dzisiaj telefon w sprawie Tobiego. Pani bardzo konkretna,jest z Przemyśla i chce dac Tobiemu dom tymczasowy :-) Ma dwa pieski,jednego od 6 lat i jednego wzietego ze schroniska bez łapki. Mieszkanie 2 pokojowe,niedaleko działka. Co o tym sądzicie? Jutro porozmawiamy z panią Siemińską. na pewno lepiej niż w grupie psów w schronisku! a jeśli konkretna i zna psy, to super! czekamy na wieści Quote
_Tosia_ Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Aarionne']Moi drodzy - mam w rękach nowy numer PP. _Tosia_, zapomniałam napisać, że jest tam Twoja wypowiedź :) Jakby tylko cokolwiek drgnęło - piszcie. Jestem bardzo ciekawa. A do kogo jest ten numer: Quote
Aarionne Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Numer jest do Niewiasty :) A skąd ta pani się dowiedziała o Tobim? Z PP czy z internetu? Ja jestem za tym żeby Tobi pojechał! Zawsze w domku lepiej niż w schronisku! Tylko trzeba sprawdzić tę kobietę :) Quote
szajbus Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Czyli jak dobrze pójdzie to Tomi ma szanse na DT. Czekamy na wieści. Quote
Niewiasta_21 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Tobi moze jechac. Pani Mariola wyraziła zgode. Przemysl jest niestety bardzo daleko,czy mozecie sie rozejrzec po dogo czy ktos nie jedzie tam? Albo moze ktos ma ochote sie przejechac z Tobim? Quote
szajbus Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Właśnie skończyło mu się allegro. Odnowiłam http://www.allegro.pl/show_item.php?item=316684544 Quote
Inkaa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Niewiasta_21 napisał(a):Tobi moze jechac. Pani Mariola wyraziła zgode. Przemysl jest niestety bardzo daleko,czy mozecie sie rozejrzec po dogo czy ktos nie jedzie tam? Albo moze ktos ma ochote sie przejechac z Tobim? Strasznie się cieszę! Tylko teraz musimy rozejrzeć się za transportem. Quote
Niewiasta_21 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Pani przeczytała o Tobim w gazecie Mój Pies :-) Kobieta naprawde fajna,rozsądna,jej dom stoi otworem. Mysle ze to bedzie wspaniała szansa dla Tobiego. Pani od 6 lat pomaga weterynarzowi w lecznicy wiec opieka tez zdrowotna tez bedzie. Prosimy jedynie o pomoc w transporcie. To strasznie daleko,a my poprostu niemamy czasu,niemam ani jednego dnia wolnego...pomocy!!! Quote
szajbus Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Aniu, jak dobrze zrozumiałam Tobi by pojechał do tej pani na tymczas? Nadal mu szukamy stałego domku? Quote
katya Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Z Łodzi do Przemyśla transportu szuka też Tuśka ( na forum fundacji Tusia) dla Skatii, możeby to jakoś połączyć? Quote
Niewiasta_21 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Tak,Tobi nadal szuka domku stałego. Pani niema dostepu do internetu wiec ogłoszen prosze nie zdejmowac! Quote
szajbus Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Dałam go na watek transportowy. Może coś sie znajdzie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9533877#post9533877 Quote
Aarionne Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Niewiasta_21 napisał(a):Pani przeczytała o Tobim w gazecie Mój Pies Jaki Mój pies? Jaki Mój Pies się pytam? :mad: To ja tu na rzęsach staję żeby Tobiego do "Przyjaciela Psa" wrzucić, a później laury zbiera "Mój pies"??? Nie no, bez takich, proszę... Ale cieszę sie, że Tobi będzie miał dobrą opiekę, choć szkoda, że pani nie ma netu, nie będziemy znali dalszych losów misiaczka... Quote
Inkaa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Chwila moment... jaki Mój Pies ... ? Przecież w tej gazecie psiaka jeszcze nie umieszczałyśmy. Chyba że o czymś nie wiem. Wydaje mi się że pani się coś pomyliło - może tytuły gazet ... ? Ale mniejsza z tym. Szukamy transportu. Może być płatny,tak? Quote
Niewiasta_21 Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Aarionne wybacz :-) Chodziło mi oczywiscie o gazete "Przyjaciel Pies" :-) To mi sie nazwy pomyliły,niemoge jej zapamietac. Quote
Niewiasta_21 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Tobi ma juz transport,prawdopodobnie bedzie to sroda :-) Jesli ktos mógłby sie dorzucic do transportu to byłoby fajnie :-) Przewidywany koszt 200 zł. Quote
katya Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Państwo od Skatii już przesłali pieniążki do Tusi, dałam jej numer do Ciebie Aniu, to się umówicie. Quote
Niewiasta_21 Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Juz Tusia dzwoniła,państwo od Skati maja przesłac ponad 200 zł za transport wiec dokładac sie nie trzeba. Bardzo sie ciesze ze sie udało :-) Simbik dziekujemy !!! Aha,jak ktos by wyczaił na dogo ze potrzebny transport z Przemysla do Łodzi to dajcie znac,Simbik w drodze powrotnej zabiera jakiegos kotka i moze zabrac jeszcze jakąs bidke:-) Quote
_Tosia_ Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ---off--- ciotki i wujkowie, potrzebny dom tymczasowy dla Belluni - suni, która 7 marca będzie miała zabieg sterylizacji. przez 3 dni po operacji suczka będzie w lecznicy, a co później? na ulicę?... link do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101776 Quote
szajbus Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Tak, z Bellą bedzie ciężka sprawa. Sunia nie może sama zostać po operacji Quote
szajbus Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Tobi juz niedługo zmieni sie twoje zycie. Dom stały nadal potrzebny! Quote
Aarionne Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Tak bardzo się cieszę, że mogłam pomóc - jakkolwiek... Chociaż nie mogę cieszyć się tak, jakbym chciała - w czwartek zgasło moje Słoneczko... Quote
szajbus Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Wspólczuję bardzo [*] Na razie polepszy mu się warunki życia, a to bardzo dużo. Jednak tak naprawdę będziemy się cieszyć jak znajdzie stały domek. A o tym nie możemy zapomniec. Poszukiwania nadal trwają! Tobi poszukuje stałego domku! Quote
Recommended Posts