Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Miałam dzisiaj telefon w sprawie Tobiego. Pani bardzo konkretna,jest z Przemyśla i chce dac Tobiemu dom tymczasowy :-)
Ma dwa pieski,jednego od 6 lat i jednego wzietego ze schroniska bez łapki. Mieszkanie 2 pokojowe,niedaleko działka. Co o tym sądzicie?
Jutro porozmawiamy z panią Siemińską.

na pewno lepiej niż w grupie psów w schronisku! a jeśli konkretna i zna psy, to super!
czekamy na wieści

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aarionne']Moi drodzy - mam w rękach nowy numer PP. _Tosia_, zapomniałam napisać, że jest tam Twoja wypowiedź :) Jakby tylko cokolwiek drgnęło - piszcie. Jestem bardzo ciekawa.

A do kogo jest ten numer:

Posted

Numer jest do Niewiasty :) A skąd ta pani się dowiedziała o Tobim? Z PP czy z internetu?
Ja jestem za tym żeby Tobi pojechał! Zawsze w domku lepiej niż w schronisku! Tylko trzeba sprawdzić tę kobietę :)

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Tobi moze jechac. Pani Mariola wyraziła zgode. Przemysl jest niestety bardzo daleko,czy mozecie sie rozejrzec po dogo czy ktos nie jedzie tam? Albo moze ktos ma ochote sie przejechac z Tobim?

Strasznie się cieszę!
Tylko teraz musimy rozejrzeć się za transportem.

Posted

Pani przeczytała o Tobim w gazecie Mój Pies :-)
Kobieta naprawde fajna,rozsądna,jej dom stoi otworem. Mysle ze to bedzie wspaniała szansa dla Tobiego. Pani od 6 lat pomaga weterynarzowi w lecznicy wiec opieka tez zdrowotna tez bedzie.

Prosimy jedynie o pomoc w transporcie. To strasznie daleko,a my poprostu niemamy czasu,niemam ani jednego dnia wolnego...pomocy!!!

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Pani przeczytała o Tobim w gazecie Mój Pies

Jaki Mój pies? Jaki Mój Pies się pytam? :mad: To ja tu na rzęsach staję żeby Tobiego do "Przyjaciela Psa" wrzucić, a później laury zbiera "Mój pies"???
Nie no, bez takich, proszę...

Ale cieszę sie, że Tobi będzie miał dobrą opiekę, choć szkoda, że pani nie ma netu, nie będziemy znali dalszych losów misiaczka...

Posted

Chwila moment... jaki Mój Pies ... ?
Przecież w tej gazecie psiaka jeszcze nie umieszczałyśmy. Chyba że o czymś nie wiem.
Wydaje mi się że pani się coś pomyliło - może tytuły gazet ... ?
Ale mniejsza z tym.
Szukamy transportu. Może być płatny,tak?

Posted

Juz Tusia dzwoniła,państwo od Skati maja przesłac ponad 200 zł za transport wiec dokładac sie nie trzeba.
Bardzo sie ciesze ze sie udało :-)
Simbik dziekujemy !!!

Aha,jak ktos by wyczaił na dogo ze potrzebny transport z Przemysla do Łodzi to dajcie znac,Simbik w drodze powrotnej zabiera jakiegos kotka i moze zabrac jeszcze jakąs bidke:-)

Posted

Wspólczuję bardzo
[*]

Na razie polepszy mu się warunki życia, a to bardzo dużo. Jednak tak naprawdę będziemy się cieszyć jak znajdzie stały domek. A o tym nie możemy zapomniec. Poszukiwania nadal trwają!

Tobi poszukuje stałego domku!