Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aarionne napisał(a):
Enchantress*, ja nie dostałam na maila żadnego zdjęcia Tobiego. Robiłaś coś? Potrzebuję ich najpóźniej do jutra.

Nie byłam i nie robilam !
Z p. Siemińską jestem umówiona po przerwie świątecznej na weekend. Chciałam wcześniej ale po prostu p. Siemińska mowiła że ma dużo roboty i znajdzie czas dopiero po świętach ! :roll:

Posted

Śledze wątek Tobiego cały czas. Napewno o nim nie zapomniałam.
Dodałam na pierwszej stronie informacje gdzie Tobi ma ogłoszenia to faktycznie pomoze w zorientowaniu sie. Kazdy wątek powinien tak miec. Enchantress pozwoliłam sobie wstawic twój link z informacja gdzie Tobi ma ogłoszenia :-)

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Enchantress prosze cie o zmiane danych kontaktowych w ogłoszeniach na mnie lub na Hanie.

Ee. Przecież prawie zawsze jesteś ty ;).
Chyba w jednym czy w dwóch nie dało się ustawić twojego numeru telefonu ponieważ wyskakiwał ten który wpisywałam jako swój przy rejestracji.

Posted

No ja niestety jeszcze od nikogo zdjęć nie dostałam i już nie da rady zamieścić Tobika w PP :( Ale oczywiście róbcie mu fotki, może uda się go zamieścić w przyszłym miesiącu, poza tym jesli bedzie miał wiecej zdjęć może ktoś sie w nim wreszcie zakocha...

Posted

Mam zdjęcia Tobika. Normalnie aparat mi zamarzał na tym mrozie :cool1:. Zaraz pozmniejszam i wstawię na wątek.
Porobiłam mu około 20 zdjęć ale psiak strasznie się kręcil i odwracał głowę - więc takich nadających się do ogłoszeń mam max. 6 ;)

Posted

_Tosia_ napisał(a):
super, ze udało Ci sie zrobic fotki Enchantress. ja nie mialam tyle powodzenia w dniu dzisiejszym. :roll:

Dziwię się że ja miałam tyle powodzenia :razz:. Na początek samochód nie chcial odpalić , potem nie mogłam znaleźć schroniska - a jak już dotarłam to musiałam się spieszyć i zrobiłam mało fotek psom. :lol:

Posted

Moi drodzy, zamieściłam Tobika na stronach ogłoszeniowych w "Przyjacielu Psie", ale mam prośbę do Enchantress* - prześlij mi to zdjęcie w większej rozdzielczosci na maila, ładniej wyjdzie wydruk w gazecie :)

Posted

[quote name='Aarionne']Moi drodzy, zamieściłam Tobika na stronach ogłoszeniowych w "Przyjacielu Psie", ale mam prośbę do Enchantress* - prześlij mi to zdjęcie w większej rozdzielczosci na maila, ładniej wyjdzie wydruk w gazecie :)

Jasne , jasne. Prześle Ci je dzisiaj.
Ale życzysz sobie tylko to zdjęcie w większej rozdzielczości czy inne też ?