hanka456 Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Tak, po prostu pracować. Mogę przykejać plakaty gdzie się da. Quote
Aarionne Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Enchantress*, ja nie dostałam na maila żadnego zdjęcia Tobiego. Robiłaś coś? Potrzebuję ich najpóźniej do jutra. Quote
Inkaa Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Aarionne napisał(a):Enchantress*, ja nie dostałam na maila żadnego zdjęcia Tobiego. Robiłaś coś? Potrzebuję ich najpóźniej do jutra. Nie byłam i nie robilam ! Z p. Siemińską jestem umówiona po przerwie świątecznej na weekend. Chciałam wcześniej ale po prostu p. Siemińska mowiła że ma dużo roboty i znajdzie czas dopiero po świętach ! :roll: Quote
szajbus Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Polo, zmykaj na pierwsza stronę i pokazuj swojego pieknego pysia. Domku, bierz i kochaj ! Quote
Niewiasta_21 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Śledze wątek Tobiego cały czas. Napewno o nim nie zapomniałam. Dodałam na pierwszej stronie informacje gdzie Tobi ma ogłoszenia to faktycznie pomoze w zorientowaniu sie. Kazdy wątek powinien tak miec. Enchantress pozwoliłam sobie wstawic twój link z informacja gdzie Tobi ma ogłoszenia :-) Quote
Niewiasta_21 Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Enchantress prosze cie o zmiane danych kontaktowych w ogłoszeniach na mnie lub na Hanie. Quote
szajbus Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Przeszedł gehenne. Teraz czeka na człowieka, który go pokocha całym sercem i dostrzeze w nim przyjaciela na dobre i na złe Quote
Inkaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Niewiasta_21 napisał(a):Enchantress prosze cie o zmiane danych kontaktowych w ogłoszeniach na mnie lub na Hanie. Ee. Przecież prawie zawsze jesteś ty ;). Chyba w jednym czy w dwóch nie dało się ustawić twojego numeru telefonu ponieważ wyskakiwał ten który wpisywałam jako swój przy rejestracji. Quote
_Tosia_ Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 jutro będę na Kosodrzewiny i zrobię Tobiczkowi nowe fotki Quote
Aarionne Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 No ja niestety jeszcze od nikogo zdjęć nie dostałam i już nie da rady zamieścić Tobika w PP :( Ale oczywiście róbcie mu fotki, może uda się go zamieścić w przyszłym miesiącu, poza tym jesli bedzie miał wiecej zdjęć może ktoś sie w nim wreszcie zakocha... Quote
szajbus Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Tobi czeka na ten jedyny, wymarzony i bezpieczny domek Quote
Inkaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Mam zdjęcia Tobika. Normalnie aparat mi zamarzał na tym mrozie :cool1:. Zaraz pozmniejszam i wstawię na wątek. Porobiłam mu około 20 zdjęć ale psiak strasznie się kręcil i odwracał głowę - więc takich nadających się do ogłoszeń mam max. 6 ;) Quote
_Tosia_ Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 super, ze udało Ci sie zrobic fotki Enchantress. ja nie mialam tyle powodzenia w dniu dzisiejszym. :roll: Quote
Inkaa Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 _Tosia_ napisał(a):super, ze udało Ci sie zrobic fotki Enchantress. ja nie mialam tyle powodzenia w dniu dzisiejszym. :roll: Dziwię się że ja miałam tyle powodzenia :razz:. Na początek samochód nie chcial odpalić , potem nie mogłam znaleźć schroniska - a jak już dotarłam to musiałam się spieszyć i zrobiłam mało fotek psom. :lol: Quote
szajbus Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Bo marzy o innym zyciu. Biedny piesek tyle już przeszedł, a ciągle nie może byc pewny swojej przyszłości Quote
Aarionne Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Moi drodzy, zamieściłam Tobika na stronach ogłoszeniowych w "Przyjacielu Psie", ale mam prośbę do Enchantress* - prześlij mi to zdjęcie w większej rozdzielczosci na maila, ładniej wyjdzie wydruk w gazecie :) Quote
Inkaa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Aarionne']Moi drodzy, zamieściłam Tobika na stronach ogłoszeniowych w "Przyjacielu Psie", ale mam prośbę do Enchantress* - prześlij mi to zdjęcie w większej rozdzielczosci na maila, ładniej wyjdzie wydruk w gazecie :) Jasne , jasne. Prześle Ci je dzisiaj. Ale życzysz sobie tylko to zdjęcie w większej rozdzielczości czy inne też ? Quote
Recommended Posts