szajbus Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Na dobranoc się przypominamy i prosimy o domek! Quote
Aarionne Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ja nie zapomniałam! Pomykaj do góry co sił w nóżkach - Tobi szuka domku!!! Quote
Inkaa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 DZIEWCZYNY!!! :modla: Musimy się zdecydować gdzie go ogłaszamy. Ja jestem za tym żeby go tam ogłosić. Ludzie wchodzący na allegro i chcący kupić np. lodówkę czy ubranie którzy zauważą Tobika możliwe że przejmą się jego losem i go zaadoptują. Haa ... ależ ja mam optymistycznie podejście. Oczywiście może się zdarzyć że Tobika nikt nie zauważy nawet na głównej stronie allegro - ale o tym nie myślmy. I jeszcze ogłoszenia drobne w prasie tzn. dziennik Łódzki. ;) Ale zamieszczenie takiego info o Tobiku to koszt ... nie wiem ... około .. strzelam ... 10/20zł Quote
szajbus Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 nikt nie ulituje sie na tym biednym pieskiem? Quote
baffi2 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Enchantress* napisał(a):DZIEWCZYNY!!! :modla: Musimy się zdecydować gdzie go ogłaszamy. Ja jestem za tym żeby go tam ogłosić. Ludzie wchodzący na allegro i chcący kupić np. lodówkę czy ubranie którzy zauważą Tobika możliwe że przejmą się jego losem i go zaadoptują. Haa ... ależ ja mam optymistycznie podejście. Oczywiście może się zdarzyć że Tobika nikt nie zauważy nawet na głównej stronie allegro - ale o tym nie myślmy. I jeszcze ogłoszenia drobne w prasie tzn. dziennik Łódzki. ;) Ale zamieszczenie takiego info o Tobiku to koszt ... nie wiem ... około .. strzelam ... 10/20zł Słuchaj, BlackSheWolf napisała do Łódzkiej gazety i pani redaktor zamieściła o psince cały artykuł - za darmo :cool3: Quote
Inkaa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 baffi2 napisał(a):Słuchaj, BlackSheWolf napisała do Łódzkiej gazety i pani redaktor zamieściła o psince cały artykuł - za darmo :cool3: Tobiczek był w miesięczniku Przyjaciel Pies - a nawet to nie przyczyniło się do jego adopcji. Chociaż mogę spróbować napisać do jakiejś Łódzkiego gazety - może artykuł tam by coś dał. Quote
Aarionne Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Enchantress* - robimy bazarki, zbieramy pieniądze i dajemy go na Allegro na główną! Ja go zamieszczę ze swojego konta. Masz jeszcze te pieniądze, o których wcześniej pisałaś? Ile nam potrzeba? Ktoś jeszcze popiera ten pomysł? Ktoś się dorzuci? Ktoś zrobi bazarek? Quote
Aarionne Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Jutro, jak mi się uda, zadzwonię do Allegro, może zejdą z ceny... Marzenia ściętej głowy, co? Oni mają w ogóle jakiś telefon? Quote
Aarionne Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Tak myslałam - nie mają telefonu... Mają faks. To prawie jak mail, ale może coś da... Jutro wyślę do nich faks. Co nie zmienia faktu, że potrzebujemy pieniędzy! Quote
Inkaa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Aarionne napisał(a):Enchantress* - robimy bazarki, zbieramy pieniądze i dajemy go na Allegro na główną! Ja go zamieszczę ze swojego konta. Masz jeszcze te pieniądze, o których wcześniej pisałaś? Ile nam potrzeba? Ktoś jeszcze popiera ten pomysł? Ktoś się dorzuci? Ktoś zrobi bazarek? Tak, tak - mam te zdaje mi się 65zł. A ty masz te 20/25 z tego bazarku? Quote
Aarionne Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Hmm... - jak to nie mają telefonu???? Jutro znajdę telefon do nich i zadzwonię! Quote
Inkaa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Aarionne napisał(a):Jutro, jak mi się uda, zadzwonię do Allegro, może zejdą z ceny... Marzenia ściętej głowy, co? Oni mają w ogóle jakiś telefon? Bardzo dobry pomysł! Pisz, dzwoń - obojętnie co - tylko żeby poskutkowało! :multi: Quote
Aarionne Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Mam 30 zł cały czas, jeszcze wystawię jakiś bazarek. Myślę, że "Przyjaciel Pies" może się jakimiś gadżetami sypnie ;) Quote
Inkaa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Aarionne napisał(a):Hmm... - jak to nie mają telefonu???? Jutro znajdę telefon do nich i zadzwonię! Możliwe że nie mają telefonu - gdyby mieli to allegrowicze cały czas by do nich wydzwaniali. A wolą mieć spokój. :cool1: Quote
Inkaa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Aarionne napisał(a):Mam 30 zł cały czas, jeszcze wystawię jakiś bazarek. Myślę, że "Przyjaciel Pies" może się jakimiś gadżetami sypnie ;) Czyli ... mamy moje 60 zl + twoje 30 zł. Razem 90 zł Do 120 złbrakuje nam 30zl. Toż to malutko. Uzbiera się jak nic. ;) Quote
_Tosia_ Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Enchantress* napisał(a):Czyli ... mamy moje 60 zl + twoje 30 zł. Razem 90 zł Do 120 złbrakuje nam 30zl. Toż to malutko. Uzbiera się jak nic. ;) 120 na allegro? 30 brakujące dołozę ja Quote
Aarionne Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Wow! Super! W takim razie jutro kontaktuję się z Allegro czy jest możliwość wytargowania ceny, a nawet jeśli nie to jeszcze w tym tygodniu (czyt. jutro wieczorem) ruszamy z Allegro na głównej stronie dla Tobisia! Bo ja naprawdę uważam, że to nie jest tak, że jak jest na Allegro to już koniec. Dużo osób nie ma pojęcia, że na Allegro wystawiane są psy! Ktoś wchodzi, widzi aukcję i zastanawia się. Może akurat komuś Tobi się spodoba... Może kogoś chwyci za serce... A tak na marginesie - co z panią, która miała dać psiakowi tymczas? Wciąż w szpitalu? Są szanse na późniejszy tymczas? Quote
Niewiasta_21 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Wciąz w szpitalu. Trudno przewidziec kiedy pani mogłaby wziasc Tobisa i czy wogóle :-(To raczej nie zalezy od niej,tylko od stanu zdrowia. Quote
szajbus Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 A ja dalej upierdliwie obstaje przy swoim. Jest masa ludzi, starszych , wrażliwych i czułych, którzy nie maja komputerów, dojścia do internetu i nie maja pojęcia, że taki pies istnieje. Czy dotarliście do takich ludzi z ogłoszeniami???? Nie wy, tylko upieracie sie, ze strona główna na allegro za kupę kasy da efekt. Ok róbcie swoje! Powiedziałam. Masa ludzi go na allegro ogląda. Non stop ma obserwatorów. Tosia twierdziła, że ludzie byli w przytulisku, oglądali go, ale nie zdecydowali się na adopcje. Moze jednak warto pomyśleć o ogłoszeniach w prasie za te pieniądze i dotrzeć do szerszego grona osób. To, ze wy macie komputery i internet nie oznacza, ze wszyscy go mają. Jesli jednak zdecydujecie się na allegro to wycofam go ze swojej aukcji, żeby nie dublować ogłoszeń. Quote
Recommended Posts