Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aarionne napisał(a):
No ja pisałam, że mam 30 zł z bazarku, którego cel stał się nieaktualny i te pieniądze jakby "wiszą" i czekają :) Więc się doczekały. potrzebujemy jeszcze 30 zł.
Ktos może się zdeklarować z wpłatą? Może jakiś bazarek? Zobaczę co ja mam w domu...
Ale szybciej byłoby gdyby ktoś pomógł - 30 zł to nie jest duzo.

Super! Więc zbieramy tylko 30zł.

Aarionne napisał(a):
Hmm... No właśnie sie nad tym zastanawiam... Czy nie poczekac z tym Allegro do końca przyszłego tygodnia. PP jednak idzie na całą Polske do miłośników psów, ale półtora tygodnia to jednak trochę czasu - Tobi mógłby juz miec nowy dom... Nie wiem... Ja bym jednak wystawiła tę aukcję. 120 zł to nie jest aż tak zawrotna suma. 3-4 dobre bazarki i się zwróci...
Jak myslicie?

Ja też jestem za tym żeby wystawiać aukcje. W końcu 100zł to nie jest majątek. I nawet gdyby Tobi szybciej znalazł dom przed skończeniem się ogłoszenia to wstawimy innego psa na jego allegrowe miejsce. ;) Także nic się nie zmarnuje.

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tobi ma ogłuszenie na allegro od początku i powiem wam , ze nie narzeka na oglądalność, miał nawet kilku obserwatorów ale jak widać nie było chętnych do adopcji.
Nie chce się wtracac, ale czy nie lepiej byłoby spożytkować pieniądze na głoszenia tam, gdzie go nie ma np. w prasie w weekendowym wydaniu, kiedy najwięcej ludzi kupuje gazety?

Posted

szajbus napisał(a):
Tobi ma ogłuszenie na allegro od początku i powiem wam , ze nie narzeka na oglądalność, miał nawet kilku obserwatorów ale jak widać nie było chętnych do adopcji.
Nie chce się wtracac, ale czy nie lepiej byłoby spożytkować pieniądze na głoszenia tam, gdzie go nie ma np. w prasie w weekendowym wydaniu, kiedy najwięcej ludzi kupuje gazety?

Ależ wtrącaj się, o to chodzi żeby się wszyscy wtrącali :) No właśnie też się teraz zastanawiam czy te 120 zł to dobry pomysł. Enchantress* - może na razie nie przelewaj mi tych pieniędzy. Chyba lepiej poczekać do przyszłego tygodnia, zobaczymy czy będzie odzew po artykule w PP...

Posted

Mysle, ze masz racje , jak to nie pomoże to wówczas wypadałoby dac ogłoszenia w innej prasie i dac szanse na poznanie Tobiego ludziom, którzy nie maja dostepu do internetu.
Kto wie, moze znajdzie sie np. jakaś starsza pani, którą wzruszy jego historia, a która nie posiada komputera o necie nie wspomne. Dajmy szanse innym.

Posted

Tak! Proponuję "Dzień dobry TVN" - ja mogę wystąpić :cool3::cool3::cool3: i opowiedzieć o Tobim :razz: Tylko nie mam tam jeszcze układów.. :mad: Ma ktoś układy w TVN? Trzeba przetrzeć szlaki! :lol::lol::lol:

Posted

szajbus napisał(a):
Mysle, ze masz racje , jak to nie pomoże to wówczas wypadałoby dac ogłoszenia w innej prasie i dac szanse na poznanie Tobiego ludziom, którzy nie maja dostepu do internetu.
Kto wie, moze znajdzie sie np. jakaś starsza pani, którą wzruszy jego historia, a która nie posiada komputera o necie nie wspomne. Dajmy szanse innym.

O.! Właśnie :cool3:
A co do ogłoszeń - te bezpłatne też warto robić :)

Posted

Nie takie znów zero. Miał obserwatorów, wiem, ze były w jego sprawie telefony , i o ile dobrze zrozumiałam był także oglądany w przytulisku. To nie jest tak, ze nikt się nim nie interesuje. Pytanie dlaczego się nikt nie zdecydował do tej pory na adopcje.
Dlatego moim zdaniem skoro ma masę ogłoszeń w necie a chcecie mimo wszystko wykorzystać pieniądze na dalsze jego ogłoszenia to lepiej dać szansę tym, którzy nie mają dostępu do komputera i internetu. Może wśród tych ludzi kryje sie dla niego domek, a nie wiedza o istnieniu Tobiego?

Posted

Moi drodzy - mam w rękach nowy numer PP. _Tosia_, zapomniałam napisać, że jest tam Twoja wypowiedź :) Jakby tylko cokolwiek drgnęło - piszcie. Jestem bardzo ciekawa.
A do kogo jest ten numer: 0-503-557-378? Do kogoś z Was, tu na forum?

Posted

Miałam dzisiaj telefon w sprawie Tobiego. Pani bardzo konkretna,jest z Przemyśla i chce dac Tobiemu dom tymczasowy :-)
Ma dwa pieski,jednego od 6 lat i jednego wzietego ze schroniska bez łapki. Mieszkanie 2 pokojowe,niedaleko działka. Co o tym sądzicie?
Jutro porozmawiamy z panią Siemińską.