szajbus Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Tobi czeka na wspaniały i bezpieczny domek. Pomóż mu! Quote
Aarionne Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Co u Tobiego? Czy ktoś z Was do niego jeździ? Wychodzi ktoś z nim na spacer? Napiszcie coś o tym biedaczku... Tak mało osób go odwiedza nawet na dogo... Quote
baffi2 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 W górę Tobi... Miejmy nadzieję że po ukazaniu się marcowego PP ludzie będą dzwonić i wypytywać o niego :cool3: Quote
hanka456 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Pewnie sporo soób straciło nadzieje, ale nie poddajemy się. Tobi musi znaleźć dom. Nie ma nic przyjemniejszego niż przytulić się do pełnego oddania i zaufania psa. Quote
baffi2 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 szajbus napisał(a):Tobi znów ma obserwatora na allegro Może wreszcie coś drgnie... Quote
Aarionne Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 No własnie - żeby chociaz jakies pytanie było, chociaz jakiś niewypał, cokolwiek - ale tu nie ma nic! Może powinnismy jakoś określić rasę Tobiego - np. Kundelek nad kundelkami, większego Burka nigdzie nie znajdziesz! Mi naprawdę najbardziej w tym psiaku podoba się to, że jest maksymalnie bury, nie widzę w nim żadnej rasy. ON JEST PO PROSTU CUDOWNY!!! Quote
Niewiasta_21 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Do mnie pisz na gg osoby których wzruszył los Tobiego i obiecują szukac mu domu wsród znajomych. Ale jak narazie cisza. Quote
Aarionne Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 No już - działamy i do góry się wspinamy! Quote
hanka456 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Nie poddajemy się i czekamy na prawdziwy dom. Quote
Inkaa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Teraz coś z moich ekstra pomysłów. :diabloti: Musimy zrobić Tobikowi ogłoszenie allegrowe z - pogrubieniem. - podświetleniem. - wyróżnieniem. Całkowity koszt - 22zł. Możemy jeszcze coś dodać - według uznania : strone kategori czy inne bajery. Mamy jakąś kasę na schroniskowym koncie (tj.moim) więc z finansami nie ma problemu.:lol: Quote
Aarionne Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ja jestem jak najbardziej za! Z mojego doświadczenia wynika (choć tu nie potrzeba dużego doświadczenia), że aukcje wyróżnione na początku kategorii maja o wiele większą oglądalność. A ja bym sie rzuciła na coś więcej - co myslicie o wypromowaniu Tobika na głównej stronie Allegro? To kosztuje chyba ok. 100 zł, może zrobimy jakąś zrzutę. Tam to jest dopiero wejść! ja mogę zrobić taką aukcję! Mam 30 zł z bazarku, którego cel przestał być aktualny i jeszcze nigdzie tych pieniędzy nie przekazałam. Enchantress* - ile Ty masz? Ktoś się dorzuci? Quote
ewatonieja Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 a nie lepiej ogłosić w gazetach "branżowych" ? Quote
baffi2 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ja mogłabym się dorzucić. ale jak wydamy te 100zł i dalej nic, nikt...? :roll: Quote
Inkaa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Aarionne napisał(a):ja jestem jak najbardziej za! Z mojego doświadczenia wynika (choć tu nie potrzeba dużego doświadczenia), że aukcje wyróżnione na początku kategorii maja o wiele większą oglądalność. A ja bym sie rzuciła na coś więcej - co myslicie o wypromowaniu Tobika na głównej stronie Allegro? To kosztuje chyba ok. 100 zł, może zrobimy jakąś zrzutę. Tam to jest dopiero wejść! ja mogę zrobić taką aukcję! Mam 30 zł z bazarku, którego cel przestał być aktualny i jeszcze nigdzie tych pieniędzy nie przekazałam. Enchantress* - ile Ty masz? Ktoś się dorzuci? Ja mam około 65zł z bazarków. ;) Myślę że warto spróbować z wypromowaniem go na stronie głównej. Sprawdzę dokładniej ile to kosztuje. ewatonieja napisał(a):a nie lepiej ogłosić w gazetach "branżowych" ? Tam też można. Ale może najpierw spróbujmy z allego. To jest bardzo popularny serwis więc na pewno ktoś Tobika zauważy. baffi2 napisał(a):ja mogłabym się dorzucić. ale jak wydamy te 100zł i dalej nic, nikt...? :roll: Nie wolno myśleć negatywnie! ;) Quote
Inkaa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Podam wam teraz cennik POGRUBIENIE 2zł PODŚWIETLENIE 6zł WYRÓŻNIENIE 12zł. STRONA KATEGORII 29zł. STRON GŁÓWNA 99zł. Pakiet promocyjny - STRONA KATEGORI + STRONA GŁÓWNA 119zł. Bierzemy pakiet promocyjny. Z tym że nie mogę osobiście wystawić aukcji bo potrzebny jest ktoś kto ma dwie czerwone gwiazdki za przeprowadzone transakcje. Quote
Aarionne Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 OK - ja mam 600 komentarzy :) Moge to wziąć na siebie :) Tylko dopiero dzisiaj wieczorem mogę zrobić taką aukcję. Myslę, że to może okazać się przełomem :) Tobi znajdzie dom!!!! W przyszłym tygodniu w kioskach bedzie nowy numer "Przyjaciela Psa" i tam tez będzie Tobi - na pewno cos się uda zrobić. Quote
Inkaa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dobra ;). Tylko potrzebuje twój nr. konta aby przelać pieniądze schroniskowe ktore mam na swoim koncie. Na pw. np. Napisze do jakiegoś sklepu internetowo-zoologicznego żeby przekazał jakieś rzeczy na szczytny cel. I już będzie brakujące 60zł (120zł potrzebujemy na aukcje - 60zł schroniskowa kasa = 60 zł brakuje). Chyba że jacyś dogomaniacy się zadeklarują z wpłatą. Quote
Aarionne Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 No ja pisałam, że mam 30 zł z bazarku, którego cel stał się nieaktualny i te pieniądze jakby "wiszą" i czekają :) Więc się doczekały. potrzebujemy jeszcze 30 zł. Ktos może się zdeklarować z wpłatą? Może jakiś bazarek? Zobaczę co ja mam w domu... Ale szybciej byłoby gdyby ktoś pomógł - 30 zł to nie jest duzo. Quote
baffi2 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Enchantress* napisał(a): Nie wolno myśleć negatywnie! ;) No to teraz mega pozytywnie :D : po artykule w PP Tobuś od razu znajdzie domek:cool3: a wy zaoszczedzicie 120zl :P Quote
Aarionne Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 baffi2 napisał(a):No to teraz mega pozytywnie :D : po artykule w PP Tobuś od razu znajdzie domek:cool3: a wy zaoszczedzicie 120zl :P Hmm... No właśnie sie nad tym zastanawiam... Czy nie poczekac z tym Allegro do końca przyszłego tygodnia. PP jednak idzie na całą Polske do miłośników psów, ale półtora tygodnia to jednak trochę czasu - Tobi mógłby juz miec nowy dom... Nie wiem... Ja bym jednak wystawiła tę aukcję. 120 zł to nie jest aż tak zawrotna suma. 3-4 dobre bazarki i się zwróci... Jak myslicie? Quote
baffi2 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 no ja msyle ze chyba jednak lepiej poczekac troszke... juz niedlugo wyjdzie PP i jest w 99,9% pewna że Tobi znajdzie domek :) a te pieniądze będą mogły uratować inną bidę Quote
Recommended Posts