Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No własnie - żeby chociaz jakies pytanie było, chociaz jakiś niewypał, cokolwiek - ale tu nie ma nic! Może powinnismy jakoś określić rasę Tobiego - np. Kundelek nad kundelkami, większego Burka nigdzie nie znajdziesz! Mi naprawdę najbardziej w tym psiaku podoba się to, że jest maksymalnie bury, nie widzę w nim żadnej rasy. ON JEST PO PROSTU CUDOWNY!!!

Posted

Teraz coś z moich ekstra pomysłów. :diabloti:

Musimy zrobić Tobikowi ogłoszenie allegrowe z
- pogrubieniem.
- podświetleniem.
- wyróżnieniem.
Całkowity koszt - 22zł.
Możemy jeszcze coś dodać - według uznania : strone kategori czy inne bajery.

Mamy jakąś kasę na schroniskowym koncie (tj.moim) więc z finansami nie ma problemu.:lol:

Posted

ja jestem jak najbardziej za! Z mojego doświadczenia wynika (choć tu nie potrzeba dużego doświadczenia), że aukcje wyróżnione na początku kategorii maja o wiele większą oglądalność.
A ja bym sie rzuciła na coś więcej - co myslicie o wypromowaniu Tobika na głównej stronie Allegro? To kosztuje chyba ok. 100 zł, może zrobimy jakąś zrzutę. Tam to jest dopiero wejść! ja mogę zrobić taką aukcję! Mam 30 zł z bazarku, którego cel przestał być aktualny i jeszcze nigdzie tych pieniędzy nie przekazałam. Enchantress* - ile Ty masz? Ktoś się dorzuci?

Posted

Aarionne napisał(a):
ja jestem jak najbardziej za! Z mojego doświadczenia wynika (choć tu nie potrzeba dużego doświadczenia), że aukcje wyróżnione na początku kategorii maja o wiele większą oglądalność.
A ja bym sie rzuciła na coś więcej - co myslicie o wypromowaniu Tobika na głównej stronie Allegro? To kosztuje chyba ok. 100 zł, może zrobimy jakąś zrzutę. Tam to jest dopiero wejść! ja mogę zrobić taką aukcję! Mam 30 zł z bazarku, którego cel przestał być aktualny i jeszcze nigdzie tych pieniędzy nie przekazałam. Enchantress* - ile Ty masz? Ktoś się dorzuci?

Ja mam około 65zł z bazarków. ;)
Myślę że warto spróbować z wypromowaniem go na stronie głównej.
Sprawdzę dokładniej ile to kosztuje.

ewatonieja napisał(a):
a nie lepiej ogłosić w gazetach "branżowych" ?

Tam też można. Ale może najpierw spróbujmy z allego. To jest bardzo popularny serwis więc na pewno ktoś Tobika zauważy.

baffi2 napisał(a):
ja mogłabym się dorzucić. ale jak wydamy te 100zł i dalej nic, nikt...? :roll:

Nie wolno myśleć negatywnie! ;)

Posted

Podam wam teraz cennik

POGRUBIENIE 2zł
PODŚWIETLENIE 6zł
WYRÓŻNIENIE 12zł.
STRONA KATEGORII 29zł.
STRON GŁÓWNA 99zł.
Pakiet promocyjny - STRONA KATEGORI + STRONA GŁÓWNA 119zł.

Bierzemy pakiet promocyjny. Z tym że nie mogę osobiście wystawić aukcji bo potrzebny jest ktoś kto ma dwie czerwone gwiazdki za przeprowadzone transakcje.

Posted

OK - ja mam 600 komentarzy :) Moge to wziąć na siebie :) Tylko dopiero dzisiaj wieczorem mogę zrobić taką aukcję.
Myslę, że to może okazać się przełomem :) Tobi znajdzie dom!!!! W przyszłym tygodniu w kioskach bedzie nowy numer "Przyjaciela Psa" i tam tez będzie Tobi - na pewno cos się uda zrobić.

Posted

Dobra ;).
Tylko potrzebuje twój nr. konta aby przelać pieniądze schroniskowe ktore mam na swoim koncie. Na pw. np.
Napisze do jakiegoś sklepu internetowo-zoologicznego żeby przekazał jakieś rzeczy na szczytny cel.
I już będzie brakujące 60zł (120zł potrzebujemy na aukcje - 60zł schroniskowa kasa = 60 zł brakuje).
Chyba że jacyś dogomaniacy się zadeklarują z wpłatą.

Posted

No ja pisałam, że mam 30 zł z bazarku, którego cel stał się nieaktualny i te pieniądze jakby "wiszą" i czekają :) Więc się doczekały. potrzebujemy jeszcze 30 zł.
Ktos może się zdeklarować z wpłatą? Może jakiś bazarek? Zobaczę co ja mam w domu...
Ale szybciej byłoby gdyby ktoś pomógł - 30 zł to nie jest duzo.

Posted

Enchantress* napisał(a):

Nie wolno myśleć negatywnie! ;)

No to teraz mega pozytywnie :D :
po artykule w PP Tobuś od razu znajdzie domek:cool3: a wy zaoszczedzicie 120zl :P

Posted

baffi2 napisał(a):
No to teraz mega pozytywnie :D :
po artykule w PP Tobuś od razu znajdzie domek:cool3: a wy zaoszczedzicie 120zl :P

Hmm... No właśnie sie nad tym zastanawiam... Czy nie poczekac z tym Allegro do końca przyszłego tygodnia. PP jednak idzie na całą Polske do miłośników psów, ale półtora tygodnia to jednak trochę czasu - Tobi mógłby juz miec nowy dom... Nie wiem... Ja bym jednak wystawiła tę aukcję. 120 zł to nie jest aż tak zawrotna suma. 3-4 dobre bazarki i się zwróci...
Jak myslicie?

Posted

no ja msyle ze chyba jednak lepiej poczekac troszke... juz niedlugo wyjdzie PP i jest w 99,9% pewna że Tobi znajdzie domek :) a te pieniądze będą mogły uratować inną bidę