Aarionne Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 I porozprostowywac łapki po drzemce poobiedniej :) Koniecznie! Quote
bellatriks Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Ludzie o różnych rzeczach marzą: drogich samochodach, egzotycznych wakacjach, wielkich domach.... Tobi marzy tylko o jednym: swoim człowieku! Quote
Aarionne Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 I znajdzie go! Jestem pewna! Tobiczku, jeszcze odrobinę cierpliwości... Quote
Aarionne Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Szykuje sie fajna akcja z Tobikiem na luty/marzec, może to pomoże mu znaleźć dom. Ale na razie nic pewnego więc nic więcej nie mówię. Może do tego czasu znajdzie juz swoich opiekunów... Quote
bellatriks Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Aarionne napisał(a):Szykuje sie fajna akcja z Tobikiem na luty/marzec, może to pomoże mu znaleźć dom. Ale na razie nic pewnego więc nic więcej nie mówię. Może do tego czasu znajdzie juz swoich opiekunów... Mam nadzieję, że tak. Tyle już wycierpiał, przecież zasługuje teraz chyba na trochę miłości? Quote
Aarionne Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Co słychać u Tobiczka z rana? Odnosze wrażenie, że coraz mniej osób sie nim interesuje... :( Quote
Inkaa Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Aarionne napisał(a):Szykuje sie fajna akcja z Tobikiem na luty/marzec, może to pomoże mu znaleźć dom. Ale na razie nic pewnego więc nic więcej nie mówię. Może do tego czasu znajdzie juz swoich opiekunów... Jestem bardzo ciekawa co to za akcja! Quote
_Tosia_ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Aarionne napisał(a):Co słychać u Tobiczka z rana? Odnosze wrażenie, że coraz mniej osób sie nim interesuje... :( trzeba ludziom przypominać i podnosić wątek!!! Quote
_Tosia_ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Enchantress* napisał(a):Jestem bardzo ciekawa co to za akcja! ja też!!!!!!!! Quote
Inkaa Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 _Tosia_ napisał(a):ja też!!!!!!!! Więc może Aarionne uchyli rąbek tajemnicy! Aarionne - chcesz żebym nie mogła spać po nocach i myślała co takiego wykombinowałaś ?! :evil_lol: Quote
Aarionne Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Enchantress* napisał(a):Więc może Aarionne uchyli rąbek tajemnicy! Aarionne - chcesz żebym nie mogła spać po nocach i myślała co takiego wykombinowałaś ?! :evil_lol: Enchantress* - nie prowokuj mnie, bo będę musiała odpowiedzieć twierdząco :evil_lol: Jak się uda to zdradzę Wam w przyszłym tygodniu, to nie jest duża sprawa, ale mam nadzieje, że mimo wszystko się uda. To byłaby naprawdę fajna promocja Tobika :) Quote
Aarionne Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Enchantress* - Twój banerek z Tobiczkiem nie działa... Quote
Inkaa Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Aarionne napisał(a):Enchantress* - nie prowokuj mnie, bo będę musiała odpowiedzieć twierdząco :evil_lol: Jak się uda to zdradzę Wam w przyszłym tygodniu, to nie jest duża sprawa, ale mam nadzieje, że mimo wszystko się uda. To byłaby naprawdę fajna promocja Tobika :) No proszę! Powiedz! Nie bedę mogła spać w nocy. Chociaż tak małą czcionką napisz. :diabloti: Aarionne napisał(a):Enchantress* - Twój banerek z Tobiczkiem nie działa... O rzeczywiście! Poprawię dzisiaj! Quote
bellatriks Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 No, kobieto, jak się zestresujemy i nie będziemy spać przez całą noc, to potem nie będziemy miały siły na promowanie Tobiego. :diabloti: Quote
Inkaa Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Dziewczyny ... a może jakieś plakaciki z Tobikiem ? Przeglądałam oferty łódzkich drukarni. Przykładowy cennik. Mogłybyśmy zamówić 50 kartek za 2zł Będziemy wtedy miały 100 plakatów. Zdaje mi się ponad 60 zł mam z bazarków na Kosodrzewińskie psiaki. A te dodatkowe 30/40zł mogłybyśmy uzbierać. ;) Quote
Niewiasta_21 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Ja uwazam ze niema sensu zamawiac takich plakatów. Mozna poprosic Agnieszke (ciapuś),ona robi fajne plakacki,takie normalne ogłoszenie. ijuz plakacik do rozwieszania bedzie. Zaraz ją poprosze. Quote
Inkaa Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Niewiasta_21 napisał(a):Ja uwazam ze niema sensu zamawiac takich plakatów. Mozna poprosic Agnieszke (ciapuś),ona robi fajne plakacki,takie normalne ogłoszenie. ijuz plakacik do rozwieszania bedzie. Zaraz ją poprosze. O! Super! Oczywiście że lepiej gdyby ktoś zrobił to za darmo. ;) Quote
Aarionne Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 bellatriks napisał(a):No, kobieto, jak się zestresujemy i nie będziemy spać przez całą noc, to potem nie będziemy miały siły na promowanie Tobiego. :diabloti: Jak widzisz Enchantress* się nie zestresowała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Enchantress* napisał(a):Dziewczyny ... a może jakieś plakaciki z Tobikiem ? Przeglądałam oferty łódzkich drukarni. Przykładowy cennik. Mogłybyśmy zamówić 50 kartek za 2zł Będziemy wtedy miały 100 plakatów. Zdaje mi się ponad 60 zł mam z bazarków na Kosodrzewińskie psiaki. A te dodatkowe 30/40zł mogłybyśmy uzbierać. ;) :crazyeye: Kochana, ale Ty masz pomysły :crazyeye: A nie łatwiej byłoby zrobić plakat w wordzie i wydrukować go na normalnej drukarce tylko że na grubym papierze? Już kiedyś coś takiego robiłam, drukowałam dyplomy na grubych kartkach i drukarka nie miała z tym najmniejszego problemu :lol: Ale szacuneczek - podziwiam za inicjatywę i wytrwałość :cool3: Quote
Inkaa Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Aarionne napisał(a):Jak widzisz Enchantress* się nie zestresowała :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Toż to ja osiwiałam zupełnie! Aarionne napisał(a): :crazyeye: Kochana, ale Ty masz pomysły :crazyeye: A nie łatwiej byłoby zrobić plakat w wordzie i wydrukować go na normalnej drukarce tylko że na grubym papierze? Już kiedyś coś takiego robiłam, drukowałam dyplomy na grubych kartkach i drukarka nie miała z tym najmniejszego problemu :lol: Ale szacuneczek - podziwiam za inicjatywę i wytrwałość :cool3: Cuż ty masz do mych wspaniałych pomysłów! :mad: Na początek będziemy drukować na własną rekę. Potem ew. udamy się do drukarni. Chyba że porozmawiam z właścicielami i zrobią plakaciki za darmo na cele charytatywne. :lol: Quote
Aarionne Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Enchantress* napisał(a):Toż to ja osiwiałam zupełnie! Cuż ty masz do mych wspaniałych pomysłów! :mad: Słońce, ależ ja uwielbiam Twoje pomysły! :loveu: Quote
Inkaa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Aarionne napisał(a):Słońce, ależ ja uwielbiam Twoje pomysły! :loveu: Wyczuwam nutkę ironi w twych postach, mój ty aniołeczku. :loveu: Quote
Aarionne Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 No to teraz bez ironii - uważam, że jestes super aktywna babką i na pewno zwierzaki skorzystają na Twojej inwencji! Ja jestem za tym żeby wszystkie pomysły wychodziły na światło dzienne, tym bardziej dobre! A że czasem lubię sie troche podraznić... Jestem tylko babą :) A baby przeciez tak mają ;) Quote
Inkaa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Aarionne napisał(a):No to teraz bez ironii - uważam, że jestes super aktywna babką i na pewno zwierzaki skorzystają na Twojej inwencji! Ja jestem za tym żeby wszystkie pomysły wychodziły na światło dzienne, tym bardziej dobre! A że czasem lubię sie troche podraznić... Jestem tylko babą :) A baby przeciez tak mają ;) Dziękuje mła droga za miłe słówka! Jednakże kobitką to ja nie jestem - masz przed sobą nastolatkę! :cool3: Z płcią żeńską nie da się długo wytrzymać! :loveu: Quote
Recommended Posts