Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 806
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety mam trochę złych wieści, ale trochę też dobrych.
Tobi nie ukaże się w lutowym numerze PP, ale postaram się żeby był w marcowym (oczywiście jeśli przedtem nie znajdzie domu). Naprawdę na lutowy numer już nic dało się zrobić...
Ale postaram się wrzucić go na główną stronę www.pies.pl

Posted

[quote name='Aarionne']Niestety mam trochę złych wieści, ale trochę też dobrych.
Tobi nie ukaże się w lutowym numerze PP, ale postaram się żeby był w marcowym (oczywiście jeśli przedtem nie znajdzie domu). Naprawdę na lutowy numer już nic dało się zrobić...
Ale postaram się wrzucić go na główną stronę www.pies.pl

Kurde. Szkoda że nie da się umieścić go w lutowym numerze Przyjaciela Psa ! :roll: Ale miejmy nadzieje że w marcowym nie będzie takiego problemu.

Staraj się staraj wrzucić go na stronę główną. :lol:

Posted

[quote name='Aarionne']Tobi jest na głównej stronie www.pies.pl
Jest bardzo, bardzo widoczny ! Brawooo kochana ! :loveu:
Oby po takiej reklamie szybko znalazł nowy domek - jeszcze się będą o niego bili. :cool3:

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Ja dzisiaj dostałam wiadomosc na gg od dziewczyny którą bardzowzruszyła historia Tobiego opisana na Przyjaciel Pies :-)
To juz dobry znak ze ktos to czyta.

Takich wiadomości możez dostawać multum. "Ohy" i "Ahy" jaki Tobi jest piękny i smutny. Ale pytanie czy ktoś zainteresuje się nim na poważniej. Miejmy nadzieje że tak. ;)

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Nazraie tylko pisza i współczują. Ja wciaz czekam na osobe która napisze ze chce i moze go adoptowac.
Jest szansa że osoba która zachwyci się Tobikiem i powie o nim znajomym/rodzinie. I oni go zaadoptują. :loveu: