Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zadzwonili do mnie państwo z Mysłowic , którzy chcieli adoptować Śliczną . Przybłąkał się do nich piesek , nie chcą oddawać go do schroniska ale nie mogą go zatrzymać . Piesek jest zadbany , ostrzyżony . Pytałam czy zawiadomili schronisko , mówili , ze tak.
Pilnie potrzebny tymczas , inaczej jutro piesek trafi do schroniska.

Posted

[quote name='monika55']Chetnie wezme pieseczka na tymczas, a w przyszlosci - gdyby wlasciciel sie nie znalazl na stale. Problem jest jeden , nie mam w tej chwili transportu a mieszkam w Jastrzebiu Zdr.http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=69987&highlight=morus

Monika , czy możesz mi podac jakiś numer tel do siebie ? Może pani , u której jest piesek mogłaby go do Ciebie przywieźć , czy moge jej przekazac Twój numer?

Posted

Monika , wysyłam Twoje numery pani Joannie . Piesek jest u teściowej pani Joanny , która zgodziła się go przechować dziś i jutro , caly czas trwają poszukiwania właściciela.

Posted

Witam. Piesio przekochany. Na poczatku troszke plakal, ale szybko mu przeszlo.Widac, ze lubi sie piescic. Zna podstawowe komendy ale nie umie chodzic na smyczy. Popracujemy. W domu zachowuje czystosc. Bardzo posluszny w domu, na spacerze wszystko go interesuje i nie slucha. Chyba nie byl bity, ale rozpieszczany.Zabawkami bawic sie nie umie, wrecz sie ich boi.Szczekliwy w miare. Noc przespal pieknie.Trzeba go oglosic bo moze jednak wlasciciele za nim tesknia.Tak jak ja za swoim. Pozdrawiam.