Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Oczywiscie ze niewielkie za jedno ciecie 5 tys :roll:

Mrowka w tej sytuacji to chyba za dużo – zobacz tu :evil: :evil: :evil: ;)

http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=7090&start=870&sid=edc3bdde05fb52ac7273d3545d5abb79

Mamy konkurencję!!!!!!! :evil: :evil: :evil: ;)

Co proponujesz – pozyskać Anastazję, czy wypowiedzieć jej wojnę cenową. Może wprowadzimy jakieś rabaty dla stałych klientów, albo może promocję: “przyspawanie” ogonka i do tego założenie białych skarpetek na nóżki GRATIS. Myśl mroweczko, bo nasz złoty interes w niebezpieczeństwie.

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No widzialm widzialam! My tu ogloszenia robimy a tu ktos z ulicy przyjdzie i nam klijentow zabiera! :evil: :lol: :lol: :lol:

hohufka musimy sie brac ostro do roboty! Z tymi promocjami dobry pomysl i z gratisami tez! tykko pamietaj tak zeby nam sie oplacalo 8) Hmm moze jakies logo firmy trza zrobic? Albo nazwe wymyslec? A moze zostaniemy przy Klinika Wirtualnych Przeszczepow?? :roll: :D

Posted

Mrowka, Klinika Wirtualnych Przeszczepów już funkcjonuje :lol: :lol: :lol: . Wzbogacam dział Ekspozycja o zdjęcie Bora ze skopiowanymi uszkami:

Tak było przed operacją:

pod.jpg

A tak po:

uszka.jpg

Teraz tylko musimy stworzyć cennik i może jakieś hasła reklamowe :D :D :D ;)

Posted
Sylwio!! ALe ja Ci wyslalam przerobionego Piksika jakies dwa dni temu na onet.pl :D Zajrzyj do skrzyneczki, bo efekt jest powalajacy moim zdaniem :D

Zaglądam i zaglądam i nic nie na w skrzyni :cry:

Coś mi widocznie zżarło po drodze kopiowanego Picasia.

Anastazja-na wszelki wypadek wrzucam meila

zimorodzka@poczta.onet.pl

A tak w realu-to sporo osób naciągało nas na cięcie dorosłego już psa-że piekna głowa,inny wyraz i takie tam dyrdymałki :evilbat:

A ja kocham uszki Picasika i w życiu bym ich nie ciachnęła-może tylko...wirtualnie :wink:

Posted

A tak w realu-to sporo osób naciągało nas na cięcie dorosłego już psa-że piekna głowa,inny wyraz i takie tam dyrdymałki :evilbat:

A ja kocham uszki Picasika i w życiu bym ich nie ciachnęła-może tylko...wirtualnie :wink:

Taaaak...Ale piekna glowa bedzie nia bez wzgledu na to, czy uszy sa ciete czy nie-szkoda, ze tak niewiele osob to wie :evilbat:

A wirtualnie czemu nie :lol: :lol:

Marcie tez "obciachalam" Grafa-pewnie pochwali sie niedlugo :lol: :lol:

Posted

Doszło-dzięki serdeczne :D

Przysłany Graf to mi się nawet podoba,ale Picasikowi czegoś brakuje bez tych uszu.

Kurczę-dobrze,że je ma na miejscu :D

No niestety-niecięte uszy sprawiają wrażenie,że czaszka jest minimalnie za szeroka-nie spotkałam jeszcze sedziego,który uniósłby uszy psa i wtedy spojrzał na proporcje głowy :o

Łatwiej jest walnąc wpis o szerokiej czaszce :wink:

Posted

hohufka :D Boro swietnie wyglada z cietymi uszkami! Ale i tak bardziej podoba mi sie z uszkami, wiec dobrze ze tniemy tylko wirtualnie.. :wink: :D

Ja tez chce zobaczyc Picassika i Grafa :) Dawac mi je tu..

:lol: :lol:

Hohufka patrz jak nam konkurencja klientow zabiera juz 2 pacjent! :evil: :lol: :lol:

Posted

Wrzucam poobcinanego Picassa :wink:

5341.jpg

Wydaje mi się trochę "diabełkowaty".

On chyba ma za mocną szyję i karczysko,żeby mieć takie maleńkie ,stojące uszka.

Takie placki po bokach lepiej mi leżą :wink: :lol:

Zrobię sobie tylko na razie z nim emblemacik :lol:

Posted

Ha-my nie bedziemy gorsi :lol: Pani doktor (czytaj ja) tez sobie zmieni emblemacik na jakis czas :lol:

A mi Piksik podoba sie i "ciety" i caly-w koncu ma glowke piekna i nie ma sie co dziwic, ze w obu wcieleniach wyglada zachecajaco :D No ale tu widac sile przyzwyczajenia "opatrzenia sie" z psem :) Gdyby Sylwia od poczatku forum miala "cietego" Picassa, podejrzewam, ze wiekszosc bylaby zaskoczona, kiedy zobaczylaby go takiego, jaki jest :lol: Qrcze-musze mu jeszcze ogon doprawic i wtedy zobaczymy :D

Posted
Gdyby Sylwia od poczatku forum miala "cietego" Picassa, podejrzewam, ze wiekszosc bylaby zaskoczona, kiedy zobaczylaby go takiego, jaki jest :lol: Qrcze-musze mu jeszcze ogon doprawic i wtedy zobaczymy :D

Witamy Coriska w nowym wcieleniu :D :wink:

Ale fajnie poobcinałaś i podolepiałaś psiska Anastazjo-super :D

Człowiek własnego kundla nie może poznać :lol:

Z tym ogonem to może być kłopot,bo nasze zdjęcia są hm...nie najlepsze :roll: :evilbat:

Posted

:o :eek2: co to za psy??! Z wygladu przypominaja mi kogos :hmmmm:

:lol: :lol: :lol:

Kasia ma racje napewno jakby Sylwia miala Picassika od poczatku cietego to by byl dla nas najwspanialszy z cietymi :lol: Hmm te uszka sa chyba za cienkie jak na pyszczek Picassika :lol: Nie ciete lepsze!!

A co do Coriska to nie umiem sie przyzwyczaic :D co patrze na emblemat to mam wrazenie ze jakis bokseromaniak doszedl :lol: :lol: Hmm tutaj lepiej z cietymi.. :lol:

Posted
Hmm te uszka sa chyba za cienkie jak na pyszczek Picassika :lol: Nie ciete lepsze!!

Racja-łeb Picasia jest za duży do takich uszków.

Dla mnie wyglądają jak różki diabełka :lol:

A co do Coriska to nie umiem sie przyzwyczaic :D co patrze na emblemat to mam wrazenie ze jakis bokseromaniak doszedl :lol: :lol: Hmm tutaj lepiej z cietymi.. :lol:

Ja mam to samo-patrze-o,jakiś nowy boksiomaniak!

A tutaj Corisik-najpierw nie poznałam :wink:

Paweł-uśmiechnij się do Anastazji,żeby przycięła wirtualnie Fabiana :D

Posted

QRCZE.. Ostatnio nie mam w domu dostępu do netu dlatego dawno mnie nie było.. :( A tu tyle ciekawych rzeczy.. :)

Mnie Picasso też zdecydowanie bardziej podoba się w całosci.. Coris za to wygląda dobrze w obu wersjach.

Grafcio za to z ciętymi ucholami mnie sie podoba..Ogonek wole jednak długi.. ;)

PODZIEKOWANIA DLA ANASTAZJI ZA WIRTUALNĄ OPERACĘ !!!!

Jak tylko naprawią mojego kompa w domu to wstawię foteczki.. :)

A narazie żegnam na jakiś czas.. :(

Będę zaglądać w miarę możliwości. :):):)

Posted

Chcialam zrobic inne uchole Piksikowi, ale niestety by sie nie pomiescily na fotce a poza tym nie moglam znalezc zadnych o podobnym ustawieniu na glowie 8)

A Graf tez inny pies wyszedl :lol: :lol: Nie ma za co Marto :D

Pawel-zaraz dostaniesz innego Fabiana-w wersji calej i cietej :)

powiem w tajemnicy, ze uchole Corisa z emblematu ukradlismy Fabianowi :lol:

Posted

Chcialam zrobic inne uchole Piksikowi, ale niestety by sie nie pomiescily na fotce a poza tym nie moglam znalezc zadnych o podobnym ustawieniu na glowie 8)

No ładnie Anastazja :D

Już słyszałam,że mój pies to bydlę,potwór,zajeb...y i inne komplementa-ale że uszy mu się na focie nie zmieszczą to jeszcze nie słyszałam :wink: :lol: :lol:

Mój piękniś był co prawda z przeceny i pewnie stąd takie monstrum wyrosło :wink: :lol: :lol:

Pawel-zaraz dostaniesz innego Fabiana-w wersji calej i cietej :)

powiem w tajemnicy, ze uchole Corisa z emblematu ukradlismy Fabianowi :lol:

Mam nadzieję,że teraz Paweł odetchnie z ulgą,że nie ciął uszków Fabianowi :wink:

A uszy Picassa od kogo pożyczone? :wink: :D

Posted

Sylwio :lol: :lol: :lol:

Pokombinuje jeszcze z Piksikiem, ale dobralam szersze ucho od Juranda i zupelnie mi sie nie podobal-wygladal jakby mu uszy napuchly...Moze od Odweta beda dobre...? :evilbat:

A Piksika sa Corisowe 8) Niestety na jedynej force, ktora pasuje ukladem glowy, Coris odwrocil je nieco do tylu i stad takie waskie (bo przeciez on az tak waskich nie ma)...zaraz poszukamy :D

Musze przyznac, ze gdyby Fabian nie mial tyle bialego, to bylby podobny do Corisa z cietym uchem (cietym i pozyczonym rowniez od nas :lol: bo kolorki, osadzenie ucha i ogona maja prawie identyczne) .Zreszta sami zobaczycie, bo fotki Fabiana calego, oraz calego kopiowanego juz poszly :D