hohufka Posted April 19, 2004 Posted April 19, 2004 Oczywiscie ze niewielkie za jedno ciecie 5 tys :roll: Mrowka w tej sytuacji to chyba za dużo – zobacz tu :evil: :evil: :evil: ;) http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=7090&start=870&sid=edc3bdde05fb52ac7273d3545d5abb79 Mamy konkurencję!!!!!!! :evil: :evil: :evil: ;) Co proponujesz – pozyskać Anastazję, czy wypowiedzieć jej wojnę cenową. Może wprowadzimy jakieś rabaty dla stałych klientów, albo może promocję: “przyspawanie” ogonka i do tego założenie białych skarpetek na nóżki GRATIS. Myśl mroweczko, bo nasz złoty interes w niebezpieczeństwie. Quote
mrowka Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 No widzialm widzialam! My tu ogloszenia robimy a tu ktos z ulicy przyjdzie i nam klijentow zabiera! :evil: :lol: :lol: :lol: hohufka musimy sie brac ostro do roboty! Z tymi promocjami dobry pomysl i z gratisami tez! tykko pamietaj tak zeby nam sie oplacalo 8) Hmm moze jakies logo firmy trza zrobic? Albo nazwe wymyslec? A moze zostaniemy przy Klinika Wirtualnych Przeszczepow?? :roll: :D Quote
hohufka Posted April 20, 2004 Posted April 20, 2004 Mrowka, Klinika Wirtualnych Przeszczepów już funkcjonuje :lol: :lol: :lol: . Wzbogacam dział Ekspozycja o zdjęcie Bora ze skopiowanymi uszkami: Tak było przed operacją: A tak po: Teraz tylko musimy stworzyć cennik i może jakieś hasła reklamowe :D :D :D ;) Quote
sylwia i boksery Posted April 21, 2004 Posted April 21, 2004 Ale fajne podmianki-a ja nie umiem tego robić :cry: Też bym chciała mojemu Piciowi postawić uszy :cry: Quote
anastazja Posted April 21, 2004 Posted April 21, 2004 Sylwio!! ALe ja Ci wyslalam przerobionego Piksika jakies dwa dni temu na onet.pl :D Zajrzyj do skrzyneczki, bo efekt jest powalajacy moim zdaniem :D Quote
sylwia i boksery Posted April 21, 2004 Posted April 21, 2004 Sylwio!! ALe ja Ci wyslalam przerobionego Piksika jakies dwa dni temu na onet.pl :D Zajrzyj do skrzyneczki, bo efekt jest powalajacy moim zdaniem :D Zaglądam i zaglądam i nic nie na w skrzyni :cry: Coś mi widocznie zżarło po drodze kopiowanego Picasia. Anastazja-na wszelki wypadek wrzucam meila zimorodzka@poczta.onet.pl A tak w realu-to sporo osób naciągało nas na cięcie dorosłego już psa-że piekna głowa,inny wyraz i takie tam dyrdymałki :evilbat: A ja kocham uszki Picasika i w życiu bym ich nie ciachnęła-może tylko...wirtualnie :wink: Quote
anastazja Posted April 21, 2004 Posted April 21, 2004 Sylwio-juz wiem, dlaczego nie doszlo! W adresie pominelam "poczta"-tak masz w jakiejs stopce.Juz wysylam :D Quote
anastazja Posted April 21, 2004 Posted April 21, 2004 A tak w realu-to sporo osób naciągało nas na cięcie dorosłego już psa-że piekna głowa,inny wyraz i takie tam dyrdymałki :evilbat: A ja kocham uszki Picasika i w życiu bym ich nie ciachnęła-może tylko...wirtualnie :wink: Taaaak...Ale piekna glowa bedzie nia bez wzgledu na to, czy uszy sa ciete czy nie-szkoda, ze tak niewiele osob to wie :evilbat: A wirtualnie czemu nie :lol: :lol: Marcie tez "obciachalam" Grafa-pewnie pochwali sie niedlugo :lol: :lol: Quote
sylwia i boksery Posted April 21, 2004 Posted April 21, 2004 Doszło-dzięki serdeczne :D Przysłany Graf to mi się nawet podoba,ale Picasikowi czegoś brakuje bez tych uszu. Kurczę-dobrze,że je ma na miejscu :D No niestety-niecięte uszy sprawiają wrażenie,że czaszka jest minimalnie za szeroka-nie spotkałam jeszcze sedziego,który uniósłby uszy psa i wtedy spojrzał na proporcje głowy :o Łatwiej jest walnąc wpis o szerokiej czaszce :wink: Quote
mrowka Posted April 21, 2004 Posted April 21, 2004 hohufka :D Boro swietnie wyglada z cietymi uszkami! Ale i tak bardziej podoba mi sie z uszkami, wiec dobrze ze tniemy tylko wirtualnie.. :wink: :D Ja tez chce zobaczyc Picassika i Grafa :) Dawac mi je tu.. :lol: :lol: Hohufka patrz jak nam konkurencja klientow zabiera juz 2 pacjent! :evil: :lol: :lol: Quote
FrodkowaMama Posted April 21, 2004 Posted April 21, 2004 Jak już sie tak bawicie to zobaczcie mojego Froda z cietymi : http://www.boxerworld.com/photo/showphoto.php?photo=22714&password=0&sort=1&cat=500&page=1 i klapciaki: http://www.boxerworld.com/photo/showphoto.php?photo=21360&password=0&sort=1&cat=500&page=1 ja wybieram wersje 2-ga:) pozdrawiam Quote
sylwia i boksery Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 Wrzucam poobcinanego Picassa :wink: Wydaje mi się trochę "diabełkowaty". On chyba ma za mocną szyję i karczysko,żeby mieć takie maleńkie ,stojące uszka. Takie placki po bokach lepiej mi leżą :wink: :lol: Zrobię sobie tylko na razie z nim emblemacik :lol: Quote
bartek_yo Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 wiesz co sylwia, moim skromnym zdaniem twoj Picasso wyglada lepiej jako klapouch :D :wink: Quote
anastazja Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 Ha-my nie bedziemy gorsi :lol: Pani doktor (czytaj ja) tez sobie zmieni emblemacik na jakis czas :lol: A mi Piksik podoba sie i "ciety" i caly-w koncu ma glowke piekna i nie ma sie co dziwic, ze w obu wcieleniach wyglada zachecajaco :D No ale tu widac sile przyzwyczajenia "opatrzenia sie" z psem :) Gdyby Sylwia od poczatku forum miala "cietego" Picassa, podejrzewam, ze wiekszosc bylaby zaskoczona, kiedy zobaczylaby go takiego, jaki jest :lol: Qrcze-musze mu jeszcze ogon doprawic i wtedy zobaczymy :D Quote
sylwia i boksery Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 wiesz co sylwia, moim skromnym zdaniem twoj Picasso wyglada lepiej jako klapouch :D :wink: Moi skromnym zdaniem też :lol: I cieszę się,że uszyska są na miejscu w całości :D Quote
sylwia i boksery Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 Gdyby Sylwia od poczatku forum miala "cietego" Picassa, podejrzewam, ze wiekszosc bylaby zaskoczona, kiedy zobaczylaby go takiego, jaki jest :lol: Qrcze-musze mu jeszcze ogon doprawic i wtedy zobaczymy :D Witamy Coriska w nowym wcieleniu :D :wink: Ale fajnie poobcinałaś i podolepiałaś psiska Anastazjo-super :D Człowiek własnego kundla nie może poznać :lol: Z tym ogonem to może być kłopot,bo nasze zdjęcia są hm...nie najlepsze :roll: :evilbat: Quote
Paweł&Fabian Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 Widze wirtualne kopiowanie lub dokłądanie czegoś do Boksiów zaczeło sie na dobre nie źle to wychodzi nawet wam:) Quote
mrowka Posted April 22, 2004 Posted April 22, 2004 :o :eek2: co to za psy??! Z wygladu przypominaja mi kogos :hmmmm: :lol: :lol: :lol: Kasia ma racje napewno jakby Sylwia miala Picassika od poczatku cietego to by byl dla nas najwspanialszy z cietymi :lol: Hmm te uszka sa chyba za cienkie jak na pyszczek Picassika :lol: Nie ciete lepsze!! A co do Coriska to nie umiem sie przyzwyczaic :D co patrze na emblemat to mam wrazenie ze jakis bokseromaniak doszedl :lol: :lol: Hmm tutaj lepiej z cietymi.. :lol: Quote
sylwia i boksery Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 Hmm te uszka sa chyba za cienkie jak na pyszczek Picassika :lol: Nie ciete lepsze!! Racja-łeb Picasia jest za duży do takich uszków. Dla mnie wyglądają jak różki diabełka :lol: A co do Coriska to nie umiem sie przyzwyczaic :D co patrze na emblemat to mam wrazenie ze jakis bokseromaniak doszedl :lol: :lol: Hmm tutaj lepiej z cietymi.. :lol: Ja mam to samo-patrze-o,jakiś nowy boksiomaniak! A tutaj Corisik-najpierw nie poznałam :wink: Paweł-uśmiechnij się do Anastazji,żeby przycięła wirtualnie Fabiana :D Quote
Marta !!! Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 QRCZE.. Ostatnio nie mam w domu dostępu do netu dlatego dawno mnie nie było.. :( A tu tyle ciekawych rzeczy.. :) Mnie Picasso też zdecydowanie bardziej podoba się w całosci.. Coris za to wygląda dobrze w obu wersjach. Grafcio za to z ciętymi ucholami mnie sie podoba..Ogonek wole jednak długi.. ;) PODZIEKOWANIA DLA ANASTAZJI ZA WIRTUALNĄ OPERACĘ !!!! Jak tylko naprawią mojego kompa w domu to wstawię foteczki.. :) A narazie żegnam na jakiś czas.. :( Będę zaglądać w miarę możliwości. :):):) Quote
anastazja Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 :lol: :lol: Chcialam zrobic inne uchole Piksikowi, ale niestety by sie nie pomiescily na fotce a poza tym nie moglam znalezc zadnych o podobnym ustawieniu na glowie 8) A Graf tez inny pies wyszedl :lol: :lol: Nie ma za co Marto :D Pawel-zaraz dostaniesz innego Fabiana-w wersji calej i cietej :) powiem w tajemnicy, ze uchole Corisa z emblematu ukradlismy Fabianowi :lol: Quote
sylwia i boksery Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 :lol: :lol: Chcialam zrobic inne uchole Piksikowi, ale niestety by sie nie pomiescily na fotce a poza tym nie moglam znalezc zadnych o podobnym ustawieniu na glowie 8) No ładnie Anastazja :D Już słyszałam,że mój pies to bydlę,potwór,zajeb...y i inne komplementa-ale że uszy mu się na focie nie zmieszczą to jeszcze nie słyszałam :wink: :lol: :lol: Mój piękniś był co prawda z przeceny i pewnie stąd takie monstrum wyrosło :wink: :lol: :lol: Pawel-zaraz dostaniesz innego Fabiana-w wersji calej i cietej :) powiem w tajemnicy, ze uchole Corisa z emblematu ukradlismy Fabianowi :lol: Mam nadzieję,że teraz Paweł odetchnie z ulgą,że nie ciął uszków Fabianowi :wink: A uszy Picassa od kogo pożyczone? :wink: :D Quote
anastazja Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 Sylwio :lol: :lol: :lol: Pokombinuje jeszcze z Piksikiem, ale dobralam szersze ucho od Juranda i zupelnie mi sie nie podobal-wygladal jakby mu uszy napuchly...Moze od Odweta beda dobre...? :evilbat: A Piksika sa Corisowe 8) Niestety na jedynej force, ktora pasuje ukladem glowy, Coris odwrocil je nieco do tylu i stad takie waskie (bo przeciez on az tak waskich nie ma)...zaraz poszukamy :D Musze przyznac, ze gdyby Fabian nie mial tyle bialego, to bylby podobny do Corisa z cietym uchem (cietym i pozyczonym rowniez od nas :lol: bo kolorki, osadzenie ucha i ogona maja prawie identyczne) .Zreszta sami zobaczycie, bo fotki Fabiana calego, oraz calego kopiowanego juz poszly :D Quote
mrowka Posted April 23, 2004 Posted April 23, 2004 :o co tu sie wyrabia! :lol: :lol: :lol: A teraz mi powiedzcie w jakim to programie robicie?? :D :D :wink: Quote
Recommended Posts