Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Widzę, że powoli wszystko się układa. Jak wszystko dobrze pójdzie to jednego dnia do nowych domków pojadą dwie sunie z jednej klatki Saba i Rena.
Patch wielkie dzięki za koordynowanie całej akcji. :loveu:

..................:lol::lol::lol:

Posted

Wy sie cieszycie, a ja jestem przerazona .. :roll:
wyobrazam sobie co nas czeka w najblizszym czasie.. za krotko odpoczywalismy w stabilnym stadzie :cool1:

Posted

nie ma za co;) jayo-podam ci numer do maupy prywem, ktora prztrzyma sunie do 20, jak sie umowilysmy, ale tu mala zmiana planow-sunie tzreba odebrac z Moktowa, nie Bielan; proponuje aby podpisanie umowy nastapilo w obecnosci maupy;) a ja moge odebrac umopwe od niej w warszawie, jak wroce nastepnego dnia

Posted

ja moze umieszcze tu jak mienla podroz-Saba byla bardzo spokojna w czasie podrozy, czasami probowala wskoczyc na siedzenia:cool3: jak jej dawalismy smakolyki, to tak delikatnie brala, jakby bala sie, ze nas neichcaco ugryzie, jak dojechalismy do centralnego, wysikala sie na peronie:oops::oops::oops: pidzej zabrala ja do mupy, gdzie czekala na yajo do 20 i tu WIEEELKIE PODZIEKOWANIA DLA MAUPY I PIDZEJ:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: konatktowalam sie z mapua wczoraj, ktora byla sunai zachwycona i ktora powiedziala, ze bardzo teskinila i rozpaczala za Rena, widac, ze sunie sie zzyly; Jagoda-popraw temat, bo Saba pojechala na DT, nie do nowego domku, chyba ze sie cos zmienilo:cool3:

Posted

a i jeszcze jedno-mielismy wielkie szczesie, ze na glownym wsiedli moi znajomi, wiec jeden z nich wykoczyl na zachodnim, aby pomoc mi lapac Sabe, ktora pzrestraszyla sie pociagu i wysliznela mi sie z obrozy i zaczela uciekac po peronie, poprosilam konduktora o zlapanie jej, bo byla blisko niego, ale mail to gdzies:angryy: zlapal ja kolega i dziewczyna, ktora wysiadala, ufff...przezylam horror doslownie, ale wszystko dobzre sie skonczylo;)

Posted

Wczoraj rozmawiałam z domkiem Sabuni. Sunia czuje się dobrze. Ma tylko problemy żołądkowe. Saba powoli się aklimatyzuje. Poznała resztę psiego stada. Jedna koleżanka nie polubiła Sabuni, ale z czasem na pewno się dogadają.

Posted

kilka aktualnych fotek

a pytanie konkursowe brzmi : "gdzie jest Saba?"
komentarze, rozwiązanie konkursu i relacja z "frontu" później (jesli nam znow prądu nie wyłączą)

Posted

oczywiscie, zdjecia jak najbardziej do wykorzystania,
Saba jest cholernie inteligetna, szybko lapie i szybko sie przywiazuje,
jest zywa, do innych psow jest nastawiona bardzo przyjacielsko, ma w sobie sporo z wyżła, w zwiazku z tym bardzo interesuje sie kotkami, :D, nie ma ochoty na ucieczki, przychodzi na wołanie (nie wiem jak bedzie słuchała kogos innego) bardzo dobrze znosi podróżowanie samochodem,
poki co jeszcze sika w domu, ale jest coraz lepiej, tzn, coraz mniej sikania w domu, spokojenie do wyuczenia :D, ma apetyt, zywa, wesoła, lubi spac na kanapie :D