Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzis wyslalam jej zdjecia do kobiety, ktora szukala psa, trafila do mnie przez Lusie najpierw pytajac o szczeniaka, ktory byl na zdjeciu z lusia

nie odezwala sie, i przypuszczam, ze sie nie odezwie, bo dostala tez oferty dlamatynczykow, o ktroe sie pozniej pytala:(

Posted

jayo napisał(a):
Jakis transport do warszawy daloby sie zorganizowac...?

a prosze Cie bardzo:razz: rozmawialam juz z Ania wstepnie o transporcie, jade w piatek rano, bede w Warszawie okolo 12, jeszcze moge dac znac dokladnie kiedy

Posted

patch75 napisał(a):
a prosze Cie bardzo:razz: rozmawialam juz z Ania wstepnie o transporcie, jade w piatek rano, bede w Warszawie okolo 12, jeszcze moge dac znac dokladnie kiedy

Działamy szybciutko i skutecznie;)...

Posted

eeeeeeeeeee.........
no to szybkie jestescie :-)

Piatek to slabo bedzie - bo bede sama, TZa nie ma, a trzeba zapoznac ja z piecioma psami.
Cos musimy wymyslic - czy da sie sunie przetrzymac gdzies do wieczora?

Posted

do ktorej godziny? moze ktos z warszawy ja przetrzyma? my wysiadamy w Centralnej, gdzie ktos nas przywita i wezmie na demonstracje, a zpsem na demostaracje jakos tak nie bardzo (moja kolezanka konczy pracy oko 15 dopiero, wiec do tej pory nie mam gdzie jej przetrzymac:shake:), zgadajcie sie z kims z Warszawy, ja pomysle kogo stamtad znam (wiem, ze fona lub yona tam mieszka, kiedys cos odbeiraala ode mnie; morisowa, gamon...

Posted

ja juz napisalam do pixie, ktora meszka w warszawie, moge popytac tez w vivie, tylko do ktorej ja tzreba przetrzymac? bo musze wiedziec, zeby etz ludzi pytac, od 11.30 do?

Posted

Super..... Najlepiej do ok. 20stej - przyjade po nia jak juz Tomek bedzie wracal z drogi.
Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok z naszym towarzystwem, bo ostatnio najwieksza suka jest histerycznie zazdrosna o mloda szczeniore ...