ciapuś Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Tak jak pisała Katya 1 sunia już poza schronem .Jest cudowna ,wesoła i bardzo maleńka ,waży zaledwie 15 kg.Jest bardzo chuda ,ale jej stan ogólny jest zadowalający. Zdjęcia z wyprawy wstawi Reno ,której bardzo dziękuje za podróż. Co do 2 to podobno ma ktoś ją jutro obejrzeć i może będzie miała dom. Quote
katya Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Boksinka w gabinecie: Acha, tak pomyślałam, żeby dać jej na imię Nela, co Wy na to? Quote
malagos Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Śliczna boksia i sliczne imie, Nela! No to kciuki za to, zeby druga panienka też wyszła ze schronu.... Quote
szajbus Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Mówimy dobranoc i przypominamy, ze prosimy o domki Quote
ciapuś Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 bardzo ładne imię Nela biegnie sie przywitać Quote
Reno2001 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Trzeba sie będzie jutro podpytać co z drugą sunią. Zdjęcia wstawię wieczorem kiedy dostane instrukcje obsługi tego aparatu :razz:. Dobrze, że wyciągnęłyśmy Nelę. Tyle śniegu napadało...:shake:, zmarzłaby mała na kość. A tak grzeje doopcię w hotelku w domu :evil_lol:. Quote
Dharma Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 dobra, byla przyspieszona akcja i sunia juz pod nasza opieka. :-) Quote
ciapuś Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 No to supet Napiszcie w wolnej chwili coś o niej -ile ma lat w jakim jest stanie Quote
ciapuś Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 PRZEKLEJONE Z FORUM BOKSERY W POTRZEBIE No więc informuję, że suczka jest w drodze do Warszawy. Buster_11 czyli Maciej jest bardzo dobrym kierowcą - jestem pełna podziwu, iż w taką pogodę i tak z daleka był równo o 8.15 pod schroniskiem. GRATULACJE I DZIĘKI ZA TRANSPORCIK Sunia została zabrana szybciutko ze schroniska - była tak bardzo przerażona co się z nią dzieje, że cała się trzęsła Co więcej śnieżyca na zewnątrz ją tak przeraziła, że natychmiast chciała wracać do schroniska - pierwszy raz widzę psa, który chciałby wracać do schroniska zaraz po wyjściu z niego. Widać w jakich strasznych warunkach była wcześniej przetrzymywana, że ciepła, ogrzewana zwięrzęciarnia w schronisku wydawała jej się azylem. W samochodzie już poczuła się trochę lepiej, zorientowała się, że nic jej nie grozi i dała buzi Agacie. Zdjęcia wstawię trochę później. Sunia już wygląda lepiej - przytyła ze 2/3 kilo a jak na nią to bardzo dużo, gdyż jest strasznie maleńka. Ma około 1,5 roku i już miała szczeniaki - cycuszki wiszą niemiłosiernie Musiała być trzymana chyba tylko w klatce w jakiejś rozmnażalni, bo ma bardzo długie pazury, więc chyba praktycznie nie biegała. Quote
ciapuś Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 PRZEKLEJONE Z FORUM BOKSERY W POTRZEBIE Quote
Moriaaa Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ewcia pamiętaj proszę, bo wrzucę Nelunie na główne adopcje:cool3: Quote
ciapuś Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 przeklejone z forum Boksery w potrzebie Escada w zwierzęciarni, razem z dwoma innymi psiakami (pies & suka) Jaka biedaczka jest przerażona A tu już Escada w gabinecie u lekarza Jakie ma długie cycuchy, taka młodziutka, a już kazali jej rodzić W obroży po tęczowym Renku, zapiętej na ostatnie oczko, a i tak baaaardzo za dużej (pani w schronisku ulitowała się i dała później Escadzie nową obróżkę, dla bardzo małego psiaczka) Z buster_11, czyli z Agatą i Maćkiem Quote
Reno2001 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Biję się w pierś: dziś wieczorem będa zdjęcia drugiej boksi. Wycięło mnie na dwa dni... Quote
Niewiasta_21 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Przy okazji kastrowania Puszka poznałysmy dzisiaj boksie. Jest poprostu przewspaniała. To taka mini boksia,taka kochana i słodka :-) Jest bardzo grzeczna,wszystkich wita i nie sprawia zadnego problemu. Słucha sie i sama nigdzie sie nie oddala. Pies ideał. Niewiem jak ktos mógł porzucic taka słodką istotę. Quote
katya Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Tak, Aniu, Nela jest cuuuuuuuuuudowna. Sama chętnie bym ją adoptowała, jak babcię kocham. Mam nadzieję, że znajdzie super domek. Quote
olenka_f Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 jest piękną dziewczynką :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:, a tak sobie myślę może ten który ja tak urządził będzie cierpiał jak to biedactwo :angryy: Quote
Reno2001 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Przepraszam, że dopiero dziś, ale doba jest jednak za krótka. W końcu obiecane zdjęcia: I zbliżenia. Quote
Recommended Posts