Basia.sk8 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Pytam bo może to pomoże w znalezieniu nowego domu, ja chociaż bardzo bym chciała bo na punkcie szkolenia mam hopla i w przyszłości pewnie jakiś owczarek u mnie zawita ale póki mieszkam z rodzicami drugi pies nie przejdzie no i moja suka też drugiego psa w domu może nie zaakceptować. Quote
Martens Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Psiakowi bardzo się przyda każda pomoc. Kiedy będzie coś wiadomo o zachowaniu psa, wkleję to do pierwszego postu, tylko dajcie mi znać ;) Quote
Basia.sk8 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 A Natussiaa jest wolontariuszką w schronisku w Chorzowie ?? Ja też mieszkam w Chorzowie ale wolontariuszką nie jestem jednak jak by Natussiaa potrzebowała towarzystwa na spacer z nim to z chęcią się wybiorę albo pomogę w inny sposób. Quote
wanda szostek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Basia.sk8 napisał(a):A Natussiaa jest wolontariuszką w schronisku w Chorzowie ?? Ja też mieszkam w Chorzowie ale wolontariuszką nie jestem jednak jak by Natussiaa potrzebowała towarzystwa na spacer z nim to z chęcią się wybiorę albo pomogę w inny sposób. Widzę, że opiekę będzie miał dobrą. Jeszcze tylko gdzie ten dobry dom się chowa? Quote
Natussiaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 niestety nie wiem co tam u psiaka teraz słychac w schronisku:roll: ale jak Pokahontas będzie na dogo to na pewno cos napisze o Gajzerku;) Quote
Natussiaa Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Basia.sk8 napisał(a):A Natussiaa jest wolontariuszką w schronisku w Chorzowie ?? Ja też mieszkam w Chorzowie ale wolontariuszką nie jestem jednak jak by Natussiaa potrzebowała towarzystwa na spacer z nim to z chęcią się wybiorę albo pomogę w inny sposób. Jestem wolontariuszką w schronisku w Chorzowie, ale niestety nie można w wychodzic na spacery z psami Quote
Pokahontas Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 piesek jedzie w styczniu do Niemiec :bigcool: Quote
Martens Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Byłoby wspaniale! Wiadomo coś więcej na ten temat? Quote
Martens Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 I wiadomo coś? Czy domek jest juz pewny? Quote
wanda szostek Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Pokahontas napisał(a):piesek jedzie w styczniu do Niemiec :bigcool: Kto psa bierze? Czy będzie na forum kontakt z nowym domem? Kto sprawdzi dom w Niemczech? Quote
Martens Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Styczeń coraz bliżej. I nowy domek miejmy nadzieję też. Quote
Luzia Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Oby się udało a są jakieś wieści nowe?? Quote
Natussiaa Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 jak na razie Gajzerek dalej w schronisku,ale za niedługo pojedzie do Niemiec Quote
Pokahontas Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 domek jest pewny psa bierze fundacja - jak tylko znajdą mu dom na miejscu powiadamiają schronisko. Kto będzie właścicielem psa - tego jeszcze nikt nie wie, wiadomo tylko to że jak dotąd nikt tutaj psem się nie interesował... Quote
Martens Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Czyli będzie wiadomo, kiedy psiak znajdzie właściciela w Niemczech? Można wiedzieć coś więcej na temat tej fundacji? Ona zajmuje się konkretnie belgami, czy bezdomnymi psami po prostu? Quote
Pokahontas Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Fundacja bierze różne psiaki szczegóły na stronie schroniska ;) www.chorzow.schronisko.com Quote
Martens Posted January 7, 2008 Author Posted January 7, 2008 To nie wiem czy to coś pomoże. Bo szukamy dobrego domu dla problemowej malinki :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=66977 Myślałam że to może jakaś konkretna "belgowa" fundacja. Zajrzyjcie chociaż na wątek do suni... Tyle miesięcy już szuka do domu, już ma za sobą jeden dość nieprzyjemny zwrot do DT :-( Quote
Martens Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 A Gejzerek jedzie do Niemiec już w sobotę :multi: Quote
Martens Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Wiadomo, czy psiak juz pojechał? Czy będzie informacja, gdy znajdzie domek? A może trzeba przenieść wątek? Quote
Recommended Posts