Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to zaczynamy...pierwsze focie z nowego domku...:cool3:

slepia się jej swiecą....UFO:loveu:

łaciata jak milka:loveu:

inne ujecie...

co ta Marzena wyprawia? hmm...

...i po prostu Sati:loveu:

zdjecia rzetelnie wkleilam, oczywiscie z wlasnym komentarzem...kto mnie lepiej zna spodziewal sie paru slow ode mnie...kto mnie nie zna to przepraszam:diabloti:

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe wiem wiem a takiego cudownego psa mam dzieki Wam bo wy go oglosilyscie i wogole takze dziekujee:lol::lol:
A dobre serduszko to mam a to chyba po mamie, jak bylam u siebie w miescie w schronisku to ryczalam jak bobr tak mi szkoda bylo tych biednych pieskow ktore tak prosza o kizianie i odrobine milosci, ale one i tka maja dobrze poniwaz schronisko jest nowe i nie przepelnione, jest cieplo, podgrzewane podlogi i inne bajery:)tylko tej milosci brak:-(
A komentarze bardoz trafnee:lol: bardzo trudno ja sfotografowac poniewaz jak albo ciagle lezy kolo mie tka ze nie mozna jej ujac albo tka bryka ze nie mozna ja uchwycic:lol:
My juz z sati zmeczone wiec idizemy spac, w sumie sati to juz spi i mi tu pochrapuje:lol: a ja zaraz do niej dolacze w spaniu:)
Takze do jutraaa dobranoc
A wlasnie jutro bede na forum dopiero wieczorem bo jedziemy do babci z sunia oczywiscie;)

Posted

Tengusia napisał(a):
a sunia naprawde jest sliczna na zywo jest jeszcze piekniejsza niz na foteczkach :loveu:

A ja ją jutro poznam:multi:
i bede wytykac bledy Marzence i jej rodzinie:diabloti:
czasem to troche mi glupio nawet:oops:
...ale tylko czasem...i szybko mi przechodzi:evil_lol:

Posted

Dobrywieczor:)

Juz wrocilismy od babci:)Najpierw rano na spacerku mialysmy akcje ratunkowa. Poszla z nami na spacer moja mama i widzialam jej wielkie oczy:crazyeye:jak zobaczyla zmiane Sati z aniolka na malego adhadowca:)Ale nie przerazila sie:lol:stwierdzila ze ona sama to raczje na razie nie bedzie z nia chodzic:evil_lol: A co do akcji ratunkowej to idziemy sobie a tu facet na przystanku(wygladal jak bezdomny) przewwrocil sie prosto na ulice i upad centralnie an twarz i zaczal sie caly trzasc, sati zobaczyla to i zaczel sie tma ciagnac i szczekac, musialam ja mocno trzymac, mama podeszla do faceta i polozyla go na bok zeby sie nie udusil, ja mowilam sati zeby siadla glaskalam ja zeby sie uspokoila ale widac bylo ze sie przejela, siadala ale za doslownie sekunde wstawala, wezwalysmy karetke ale za nim ona przyjechala to facet normalnie wstal i srodkiem ulicy zaczal isc wolalysmy go i wogole w koncu moja amma podbiegla do nieog i zaprowadizla na lawke an przystanku(mowila ze nie blyo czuc alkoholu ani nic ale facet tak sie zachowywal jakby nie kontaktowal moze mial atak padackzi lub cos nie wiemy) przyjechala karetka i go zabrala. A sati przez caly czas sie rwala do tego faceta i szczekala ale pozniej sie uspokoila:)
Pozniej pojechalismy z sunia na male zakupy aby kupic jej pare rzeczy:)ciesyzla sie jak glupia przymierzajac kaganie ci szelki:D ale ciagnela sie w sklepie jak nie wiem.Kupilismy jej zabawke ktora oczywiscie jak tlyko przyszla dod omku to ja rozgryzla cala:lol:jak sie uczepila to gryzla dopoki nie rozgryzla na male czesci:evil_lol:
Ale na szelkach i krotszje smycyz o wiele lepiej sie z nia chodzi:)
U babci byla grzeczna oczywisice na poaczatku wszyskto musiala obwachac itd Dziadkowie sie cieszyli a dziadek to anwet zdjecie sobie z nia zrobil i bardoz ladnie oboje wyszli:lol::cool3:
Teraz odpoczywa po zabawie rozwalona jak nalesnik na dywanie:lol:

Niki mam pare fotek moge do ciebie przeslac to bys je wstawila??
A i wlasnie co do jutra to ty tak mniej wiecje bedziesz u mnie kolo 11, 12??Jak juz bedziesz jechac do mnie to napisz mi smsa to wyjde po ciebie na przystanek:)

Posted

marzenKa napisał(a):

Niki mam pare fotek moge do ciebie przeslac to bys je wstawila??
A i wlasnie co do jutra to ty tak mniej wiecje bedziesz u mnie kolo 11, 12??Jak juz bedziesz jechac do mnie to napisz mi smsa to wyjde po ciebie na przystanek:)

wysylaj:):):) juz czekam na poczcie swojej:)
ja mam szkolenie jutro na 8.15 bedzie trwac max 2 godziny (na diamnetwoej wiec drugi koniec miasta), potem pojade na dworzec i z dworca czym mam dojechac do ciebie? przypomnij:oops:

Posted

Sati jest dzielna tak jej Pani!!!!
Marzenko nawet nie wiesz jak nam dogomaniakom potrzeba takich dobrych ludzi jak Ty!!!
Czekamy na fotki Sati w nowych fatałaszkach:loveu::loveu::loveu:

Posted

A wiec do mnie zeby dojecha cmusisz wsiasc w 29 na przystanku po tej samej stronie co jest pks i sklep nova. Jedziesz 2 przystanki a na 3 wysiadasz ( przystanki sa troche tak powiedzmy daleko od siebie takze spokojnie czekaj na 3 przystanek)ja juz tam bede czekac z pieskiem:)Tylko napisz jak juz bedziesz wiedziala o ktorej masz 29 lub jak juz wsiadziesz do 29:)

Posted

marzenKa napisał(a):
A wiec do mnie zeby dojecha cmusisz wsiasc w 29 na przystanku po tej samej stronie co jest pks i sklep nova. Jedziesz 2 przystanki a na 3 wysiadasz ( przystanki sa troche tak powiedzmy daleko od siebie takze spokojnie czekaj na 3 przystanek)ja juz tam bede czekac z pieskiem:)Tylko napisz jak juz bedziesz wiedziala o ktorej masz 29 lub jak juz wsiadziesz do 29:)

jak bede na PKS-ie to napisze lub lepiej zadzwonie:)
a moze z diamentowej jest cos bezposrednio do ciebie?
czekam na fotki, wysylaj na maila to bede wstawiac, pewnie duzo ludkow nie moze sie doczekac:diabloti:

Posted

Wiesz co da sie dojechac ale z przesiadkami a ja sama dokladnie nie wiem jak:Dsama to bym tam pokombinowlaa ale tka zeby komus wytlumaczyc to nie.
Ogolnie z miasta np z raclawickich z teg przystanku co jest po stronie saskiego a na przeciwko jest KFC to mozna do mnie dojeach 13, 15, 44, tylko ze sie potem wysiada na innych przystankach wiec musialabys mi napisac ktorym jedziesz a z diamentowej na miasto to hm co jedzie...wiesz nie wiem nawet:lol:
A zdjecia cos wolno sie laduja:pale juz wysylam tylko w 2 porcjach bo tka to sie nie chce zmiescic:)

Posted

[quote name='marzenKa']Ja ide an spacerek z sati jak wroce to tu zajrze;)
to jak Wy na soacerku to ja powstawiam fotki nowiuskie:diabloti:

pierwsza fotka tak jak ostatnia seria, czyli z pewnej odleglosci swiecace slepka:lol:

no i pannica w szeleczkach...powazna sprawa:cool3:

no i to co ucieszy wasze oczka dogomaniacy...fotki z zabawy:diabloti:

i ja jako prawie nie laik, mam nadzieje ze ta fotka to nie jest ostatnia tylko tak przypadkowo ostatnia sie trafila :evil_lol:

Posted

Tengusia napisał(a):
Sznureczki ulubiona zabawa bullowatych potforkow :D

yhy:evil_lol: uwielbiaja silowe zabawy...latwo sie jednak w tych zabawach zapedzic w kozi rog:roll:
moj to niby mysliwski, ale przeciaganie sznureczka to ulubiona kochana zabawa i najlatawiejszy sposob zeby psa zmeczyc w domu nie ruszajac sie z miejsca (z drobymi szarpnieciami ciala:evil_lol:):diabloti:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
yhy:evil_lol: uwielbiaja silowe zabawy...latwo sie jednak w tych zabawach zapedzic w kozi rog:roll:
moj to niby mysliwski, ale przeciaganie sznureczka to ulubiona kochana zabawa i najlatawiejszy sposob zeby psa zmeczyc w domu nie ruszajac sie z miejsca (z drobymi szarpnieciami ciala:evil_lol:):diabloti:

a jak sie ma dwa psiska to wogole juz jest super dzieki czemu nie cierpia moje rece a psiaki maja super zabawe co widac w galerii moich bestii :evil_lol:

Posted

Tengusia napisał(a):
a jak sie ma dwa psiska to wogole juz jest super dzieki czemu nie cierpia moje rece a psiaki maja super zabawe co widac w galerii moich bestii :evil_lol:

czy Ty mi chcesz delikatnie zasugerowac, zebym sobie drugiego sprawila???:diabloti:

...nooo dobra....skoro tak naciskasz:evil_lol: to ok:diabloti:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
czy Ty mi chcesz delikatnie zasugerowac, zebym sobie drugiego sprawila???:diabloti:

...nooo dobra....skoro tak naciskasz:evil_lol: to ok:diabloti:

no w sumie to nie mialam tego na mysli ale skoro chcesz to wiesz sierotek nie brakuje :evil_lol: