maciaszek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 U nas też pogoda obrzydliwa :(. Pada, pada, pada. I zimno. Tutaj masz mały samouczek jak wstawiać fotki na dogo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108248 Quote
marzenKa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ooo udalo mi sieee:) Teraz to juz bede wam wstawiac zdjecia;D Quote
maciaszek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Ale fajna Sati :loveu: :loveu: :loveu:. I zdjęcia się nauczyłaś sama wrzucać :)! Quote
marzenKa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Sati pozuje do zdjeciaa ( co zdarza sie jej rzadko:)) Tak sobie spimy:) Na komputerach tez sie znam:cool3: Slodkie lenistwo w cieple wakacyjne dni:) Quote
maciaszek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 No wreszcie więcej fotek będzie ;)! Super :) A co Sati robi przy kompie? Co ona tam ogląda, ha? Quote
marzenKa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 No jak to co oglada proste ze dogomanie :D hehe Czy taki rozmiar zjdec jest ok czy sa za duze? C.d. zdjec wakacyjnychl I juz chyba koniec fotek;)Mam nadzieje ze sie spodobaja:) Quote
maciaszek Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Ależ ona ma fajnie z Wami :).... Quote
sacred PIRANHA Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 pewnie ze ma fajnie:) tez bym tak chciala jak ona:) Quote
marzenKa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Witamy ponownie:) U nas wszystko dobrze. Dzis zaswiecilo sloneczko i w koncu nie pada deszcz wiec az sie zyc chce:) Udalo nam sie niedawno zrobic pare fotek, a skoro juz umiem wstawiac zdjecia na forum to prosze bardzo, oto one: Na spacerku z pancia:) Tak sobie grzecznie siedze:cool3: Dawaj ta pileczke!! W konuc ja mam:) Quote
marzenKa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Mam pileczke i z nia biegam:lol: Taka zmeczona wracałam do domku Taakieee mam wielkiee zabki:cool3: Zaspana Sati:) Sati i jej swinka:) Quote
maciaszek Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Świnka jeszcze w całości ????!!!! Quote
marzenKa Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Swinka o dziwo w calosci juz przez jakies pare dni:-o Moze sati tak ja polubila ze chce miec ja na dluzej:evil_lol: Quote
maciaszek Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 A ja wciąż nie mogę się napatrzeć na to jej cudne umaszczenie :). Quote
basiagk Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Uwielbiam takie słodkie Krówki! CUDO! Quote
marzenKa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 dziekujemy za komentarze, az sie zawstydzilismy:oops: Dzis mam kupila rybe wedzona dla sati, ja jej obralam ze wszystkich osci i skory i zjadla to w pare sekund, widac ze bardzo jej smakowalo:cool3: Czy moge od czasu do czasu dawac jej wedzona rybe, czy moze jej zaszkodzic?? Quote
maciaszek Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 marzenKa napisał(a):Czy moge od czasu do czasu dawac jej wedzona rybe, czy moze jej zaszkodzic??Szczerze mówiąc nie wiem... Myślę, że jak raz na jakiś czas zje wędzoną rybkę to nic nie powinno się dziać. Tylko będzie jej buchało z pychola :evil_lol:. Quote
marzenKa Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Jej wyziewy z pychola to i tak zawsze bedzie nic, nie wazne co zje gorzej z tymi co wychodza druga strona:evil_lol: czasem mozna sie przekrecic:evil_lol: Quote
marzenKa Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 hejka:lol: U nas dzis zimno i deszczowo, nawet sati to odczula, na spacerach nie specjalnie byla zadowolona z takiej pogody...niestety teraz to juz pewnie bedzie tlyko takaa pogoda jesienna brr.. Dzis bylysmy z sati na szczepieniu przeciw wsciekliznie, ehh jak zwykle mala panikara dala popis, wetka nawet jej jeszcze igly nie wsadzila w skore a ta piski, jeki i wogole. ja nie wiem chyba w swojej mlodosci musiala chodzic do weta sadysty bo strasznie przezywa kazda wizyte i nawet maly zastrzyk podskorny wprawia ja w panike, szkoda mi jej straszniee...no ale coz do weta musi chodzic... Dzis za to ze dala sobie w koncu zrobic zastrzyk dostala pileczke i zabawe w domku do upadlego:) Pozdrawiamy:) Quote
maciaszek Posted October 23, 2008 Author Posted October 23, 2008 A może jakieś zdjątka małej panikary? :lol: Quote
marzenKa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Witam:) Niestety nowych fotek nie mam narazie...ale postaram sie porobic naszje ksiezniczce sesje w najblizszym czasie:) mam za to inna sprawe;) Od pewnego czasu z rodzinka zastanawiamy sie nad wzieciem drugiego psiaka-oczywiscie plci meskiej, ale nie wiem jak zareaguej na to sati...z moimi psami ze wsi z ktorymi przebywa co tydzien caly weekend dogaduje sie dobrze, jest ulegla i nawet z nasza suczka ze wsi sie toleruje, nie interesuje sie nia a jak ta cos zaczyna do niej warczec to odchodzi... Moze dlatego tak sie z nimi dogaduje bo wie ze to ona doszla do tego stada pieskow i musi im sie podporzadkowac? nie wiem czy jak pojawi sie nowy piesek czy bedzie w stanie go zaakceptowac... Gdybysmy sie decydowali to lepiej wziasc szczeniaka czy juz doroslego psa??Niestety na spacerze nie spotkalysmy nigdy zadnego szczeniaka wiec nie wiem jaki jest stosunek sati do takich malych szkrabow... Czy sati zanim przygarniemy kolejnego psa powinna sie z nim spotkac zeby zobaczyc czy sie dogadaja?? jak takie zapoznanie powinno wygladac?? Quote
maciaszek Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 marzenKa napisał(a):Gdybysmy sie decydowali to lepiej wziasc szczeniaka czy juz doroslego psa??Niestety na spacerze nie spotkalysmy nigdy zadnego szczeniaka wiec nie wiem jaki jest stosunek sati do takich malych szkrabow... Jeśli miałyby być jakieś problemy, to szczeniaka zaakceptowałaby raczej szybciej niż dorosłego. Ale najlepiej byłoby sprawdzić jaki jest jej stosunek do szczeniąt. A może być też przecież tak, że i z dorosłym się dogada. Oczywiście mogą być na początku jakieś scysje - w końcu pojawi się nowy członek rodziny, o którego zapewne będzie zazdrosna, ale myślę, że się dogadają. Jak do tego doprowadzić niech poradzą osoby, które mają praktykę we wprowadzaniu nowych psiaków do stada :). marzenKa napisał(a):Czy sati zanim przygarniemy kolejnego psa powinna sie z nim spotkac zeby zobaczyc czy sie dogadaja?? jak takie zapoznanie powinno wygladac??Jeśli jest taka możliwość, to niech się poznają. Tak będzie lepiej dla wszystkich. Zapoznanie powinno się odbyć na neutralnym terenie, na którym żaden z psów nie powinien się czuć jak u siebie. Quote
marzenKa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Maciaszku dziekujeee:)Ty zawsze jestes nie zawodna i odpisujesz:) Jak narazie nasze plany sa na etapie rozmyslania i uzgadniania, z racji tego ze moi rodzice niedlugo chca sie przeprowadzic na wies to chca miec jakiegos pieska w domku bo sati raczej zostanie ze mna bo za bardzo bysmy za soba tesknily;) ale bedziemy ich odwiedzac bo to raptem 30 minut drogi od nas;)wiec pieski musza sie zgadzac bo napewno razem duzo czasu beda spedzac:)Najchetniej to wzielibysmy jakiegos pieska w potrzebie:)tez wlasnie nie wiem czy czekac na przeprowadzke rodzicow i dopiero wtedy zaczac szukac pieska czy juz teraz i wtedy beda musialy mieszkac w mieszkaniu razem przez jakis czas... mam pare fotek ale niestety tylko domowych...zaraz wkleje:) Quote
marzenKa Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Z serii tak sobie leze:) Tak sie przybija piatke:) Tak ladnie prosimy podajac lapke:) Troche pozowania:) Quote
maciaszek Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 http://img404.imageshack.us/img404/8233/obraz272ug1.jpg - normalnie jak na wystawie :loveu: :loveu:. Quote
Recommended Posts