Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dopiero trafilam na watek i nie wiem co powiedziec.!Pies tak bardzo pragnal wolnosci,ze az odgryzl sobie lape.!Kabel byl za gruby i za trudny do przegryzienia,ze latwiej bylo mu przegryzc lapke.!;|:(Dziwi mnie tylko dlaczego ten pseudo "wlasciciel" ptrzywiazal tego biedaka za lape,a nie na szyje...Ale nie o to w tym wsyztik chodzi.!Jakby tylko spotkala takiego co to psa tak przywiazuje to odrazu mówie nie recze za siebie.!Aby tylko ten zwyrodnialec zostal porzadnie ukarany.!Choc wiem,ze w naszym kraju porzadna kara za znecanie sie nad zwierzeciem jest...chora...
Psiaczku.!:shake:

Posted

Rybc!a napisał(a):
Boże, katastrofa :( Oby tego walniętego człowieka spotkało takie samo 'szczęście' jak tego dzielnego pieska :( Wierzę w to, że znajdzie dom.
czy wiadomo co dzieje sie z pieskiem :-(

Posted

UWAGA!
Okrężną drogą udało mi się ustalić, gdzie znajduje się piesek.
Tofik jest w schronisku ,,Promyk". Link do strony internetowej tegoż schroniska - http://www.schron.webd.pl/ .
Bardzo możliwe, że pies po ogłoszeniu w gazecie znalazł dom, ale głowy nie dam sobie uciąć. Jakby co proszę dzwonić na numer znajdujący się na pierwszej stronie ewentualnie drogą meilową. Sama zaraz prawdopodobnie skrobnę e-maila.

Posted

To straszne! Potrafił się samookaleczyć, żeby się uwolnić :placz: Biedny psiak... A tego właściciela zakułabym łańcuchem za nogę do drzewa i kazała mu ją sobie odgryźć :angryy::angryy: Dopiero by poczuł to jego pies przeżywał

• 3 weeks later...
Posted

Boże, co Ci ludzie robią z tymi psami.
Ci ludzie są najwyżej pojebani całkiem na te ich jebnięte ryje. Niestety nie da się inczej o nich powiedzieć.:x
A jakby ktoś silniejszy od tego gówniarza, uwiązał go całkiem do drzewa, i by cały czas napierdalał go kijem bejsbolowym. Fajnie by było?:roll:
Ehh.... Życzę pieskowi, znalezienia nowego domku, oraz operacji w której dadzą jemu łapkę. On musi dojść do zdrowia:placz:Dlaczego tak jest? Dlaczego:
(1) Tyle psów umiera w ciągu roku?
(2) Dlaczego właściciele są aż tacy wobec swoich psów?

Pożałują kurwy, pożałują!!!:mad: