Guest Elżbieta481 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Co słychać u Zenusia?????????????? Elżbieta Quote
Brysia Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 No niestety sytuacja w ostatnim czasie znów uległa zmianie i niestety znów na niekorzyść Zenka:placz: Dom w którym przebywał Zenuś okazał sie zbyt niedojrzały emocjonalnie i psychicznie i pewnego dnia Hakitka dostała smsa "zabierz psa bo inaczej pójdzie do schroniska" (mniej więcej - kontekst zachowany) szkoda gadać.... dzięki pomocy kochanej wetki Dorotki - udało się go umieścić w klinice weterynaryjne na jakiś czas - ale na jak długo - niewiadomo :lookarou: I tak ZENUS ZNóW SZUKA DOMKU!!!!! Quote
jotpeg Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Brysia napisał(a):"zabierz psa bo inaczej pójdzie do schroniska" ZENUS ZNóW SZUKA DOMKU!!!!! no to ladne kwiatki :shake::angryy: napiszcie do modow prosbe o przeniesienie watku! Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 O matko:shake: Biedne psisko.:-( Elżbieta Quote
jotpeg Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Hakita']Zenuś wtulony w kolanka Brysi.....:loveu: Prawda taka, że przez dobre 30 min. nie mogłyśmy się od niego opędzić, to żywe srebro.........:loveu: Lizańce, podgryzańce i wszystko, co tylko możliwe........:loveu: taki skarb i znow sie zawiodl na czlowieku :shake: Quote
Tigraa Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Załamałam się... Hakitko, co teraz? Czy dasz radę przez jakiś czas go przetrzymać u siebie w kojcu? Hakita, ta dziewucha nadaje się tylko do opieki nad psem... pluszowym!!!!!!!!!!!!!!!! ŻADNEGO więcej stworzenia do niej, ani na tymczas, ale na stałe!!!!!!!!!!!! Co my teraz zrobimy z Zenkiem??????????? Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Dlaczego ten pies ma takiego pecha? Ech.Jestem wściekła,mogłabym kogoś palnąć w łeb!:angryy::angryy::angryy: E Quote
Tigraa Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Zenek szuka domu. Nie wiem już, co robić... załamana jestem. Quote
red Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Niczym historia Gabrysia z Radomia....:-(, ale ten już ma normalny wreszcie dom:lol: Quote
Recommended Posts