Hakita Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Jeszcze mam 2 fotki, ale coś fotosik dziś nie działa...:shake: Dlatego musimy poczekać do jutra..... Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Piękne psiątko...Dorodne..Przystojniak z ciebie psiesku.. Ela Quote
Brysia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Hakita napisał(a): A ja chciałabym tylko żeby Psinka była szczęśliwa, a mam wrażenie, że z każdym dniem jest tak coraz bardziej...:loveu: Poza tym mnie to on specjalnie chyba nie ma powodów kochać, bo ja to go ciągle gdzieś przewożę, zabieram....:roll: Ale przecież Zenek wygląda na zadowolonego, jest taki ufny w stosunku do nas, zresztą nie robisz nic, aby było na jego niekorzyść!!! :loveu: Quote
Brysia Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Mój Tata, jak go tylko zobaczył to od razu :loveu: Kurczę, trzymam kciuki, aby teraz jego domek się nie rozmyślił już.... Quote
Hakita Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 W Zenusiu nie sposób się nie zakochać....:loveu: Mam wieści, że Zenuś czuje się dobrze, niestety kołnierz go drażni, no ale wyjścia nie ma... Ponadto od wczoraj ma towarzystwo kocie i ponoć boi się kota :lol: Mam nadzieję, że się szybko dogadają :) Elu i Waldku pieniążki przelałam ;) Quote
Hakita Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Nikt do nas nie zagląda........:shake: Zenuś niestety próbował dorwać się do ranki i kołnierzem podrażnił sobie wszystko, co zakończyło się dość ostrym stanem zapalnym....:shake: Na szczęście moja przecudowna Wetka i przyjaciółka w jednej osobie - Dorotka jeździ do niego codziennie i podaje antybiotyki od wtorku, kiedy miał przyjąć tylko jeden. Lada dzień będzie już koniec zastrzyków, bo Chłopak czuje się z dnia na dzień coraz lepiej, a i antybiotyki podaje się tylko przez określony czas. Przewielce dziękuję Dorotce za darmowe leczenie i wielką opiekę jaką obdarzyła Zenusia...........:Rose::Rose::Rose: Po weekendzie zawitam do Zenusia i postaram się zrobić nowe foteczki. Ponadto w tym bloku ponoć dzieje się krzywda jednemu jamnisiowi i muszę pójść tam na interwencję... Mam nadzieję, że wszystko pozytywnie się zakończy..........:roll: Quote
Hakita Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dlaczego nikt nawet nie powie: hej.........:placz: Nawet nie wiem, czy powinnam pisać, bo piszę do siebie i dla siebie...... Jednak piszę, może ktoś czyta................ Zenek czuje się dobrze, ostatni antybiotyk był w sobotę. I przedwczoraj, wczoraj i dziś rozmawiałam z DT i Zenuś czuje się z dnia na dzień coraz lepiej :) To najważniejsza informacja, przynajmniej dla mnie..........:) Quote
gallegro Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Hakita napisał(a):Dlaczego nikt nawet nie powie: hej.........:placz: Nawet nie wiem, czy powinnam pisać, bo piszę do siebie i dla siebie...... Jednak piszę, może ktoś czyta................ Przyczyna jest prozaiczna... od jakiegoś czasu dogo działa w kratkę, z przewagą niedziałania :cool3: Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Co tam słychać u Zenusia?Jak mu się wiedzie? Waldek Quote
bumerang Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Zenek sie wszystkim przypomina:loveu: Quote
Tigraa Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Hakitko, czytamy, tylko nieregularnie, nie mam teraz dostępu do netu zbyt często. :Rose: Quote
Hakita Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Zenuś czuje się już bardzo dobrze...:) Wczoraj pozwolił sobie podczas chwilowej nieuwagi domowników na skonsumowanie 2 drożdżowek ze stołu....:p Na tyle kulturny, że okruszków nie pozostawił....:lol: Ponadto kastracja nie zmieniła jego charakterku....:roll: Goni towarzystwo na dworze jak może... Z kociakiem się świetnie dogaduje, liże go i próbuje być świetnym opiekunem...:) We wtorek jadę w odwiedziny oraz na rozmowy...;) Trzymajcie kciuki................................;) Quote
Tigraa Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Przepraszam za offa, ale dziś w tvn Uwaga o 19.45 reportaż o Krzyczkach, oglądajcie koniecznie. Nasi znajomi dogomaniacy wystąpią i oczywiście ich psiaki...;) Quote
Hakita Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Zenek ma DOM.......................:multi::multi::multi: Zaraz więcej napiszę i troszku fotek będzie, ale chwila, chwila.... Dawno mnie nie było, więc oporządzić wszystko muszę........;) Quote
Hakita Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Proszę o czas do jutra, a w sumie dziś, bo padam.........................:mdleje: Quote
gallegro Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Szkoda czasu na spanie. Wstawaj Ciotka i pisz. Czekamy na info i fotki. Quote
bumerang Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 :multi::multi::multi: co za wiadomosć:loveu: Quote
Tigraa Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Hakita, cudowne wieści, napisz więcej. Quote
Hakita Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 W sumie za wiele nie mam co pisać.....;) Prawda taka, że ja od dawna czułam, w sumie wiedziałam myślę, że większość z Was, która czytała wątek również, że tak się stanie, ale oficjalna rozmowa miała miejsce wczoraj i decyzja już oficjalnie zapadła, że Zenuś zostaje w DT, czyli teraz już w DS............:loveu: Ma towarzystwo kocie, z którym świetnie się dogaduje, czegóż chcieć więcej......? Naturalnie będę w kontakcie z domkiem i będę przekazywać wiadomości, jak tylko coś będę wiedziała.... Zatem tytuł wątku można spokojnie zmienić :) I cieszyć się z radości Zenusia................ Chciałam serdecznie podziękować Brysi, która wiernie mi pomaga przy wizytach u Zenusia oraz w bardzo różnych i trudnych sytuacjach, jest moim dobrym Aniołkiem......:loveu: Brysiu z całego serca dziękuję........:iloveyou::Rose: A teraz mała fotorelacja..........;) Quote
Hakita Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Zenuś wtulony w kolanka Brysi.....:loveu: Prawda taka, że przez dobre 30 min. nie mogłyśmy się od niego opędzić, to żywe srebro.........:loveu: Lizańce, podgryzańce i wszystko, co tylko możliwe........:loveu: Dziękujemy wszystkim............:loveu::loveu::loveu: Kolejna relacja za jakiś czas już z domku stałego..........:) Quote
Brysia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Hakita napisał(a): Chciałam serdecznie podziękować Brysi, która wiernie mi pomaga przy wizytach u Zenusia oraz w bardzo różnych i trudnych sytuacjach, jest moim dobrym Aniołkiem......:loveu: Brysiu z całego serca dziękuję........:iloveyou::Rose: Bo ja to baaaardzo polubiłam tę formę działalności. Ja już dawno wiedziałam, że nie nadaję się do biura tylko na jakiś wolontariat - - wiecie: karmienie słoników w Afryce, jakaś misja, schronisko mieć własne...ehhh :shake: No ale jakoś trzeba zarabiać, no nie?? :cool3: teraz jeszcze mi sie spodobał pomysł Hakitki na studia weterynaryjne wieczorowe... :razz: Quote
Guest Elżbieta481 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Cieszymy sie ogromnie!Powodzenia skarbie! Waldemar Quote
Recommended Posts